Рецепти за красота » Очи и мигли » Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!

Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!

Скъпа модерна козметична процедура олицетворява мечтата на всяка жена в реалност – красиви пухкави мигли. Какво казват за това, възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация? Идват ли критични дни в списъка на противопоказанията? В края на краищата, в резултат на по-дълго угоди, трябва ясно да се следват препоръките на специалисти.

Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!

Процедурата за удължаване на миглите

Реклама удължаване на мигли по японска технология присъства във всеки скъп салон. Специалисти твърдят, че в своята работа се използват естествени космите на козината на норка, пор, самур, други животни с ценна кожа. С помощта на специални лепила, изкуствена коса, прикрепени към естествен ресницам, като им предоставя естествената шелковистость, блясък и на желаната дължина. В повечето случаи за изграждане на миглите използват синтетичен материал, че по структура прилича на естествена коса на ресничките.

Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!Цялата процедура отнема не по-малко от час. По едно око на опитен специалист осигурява от 100 до 130 изкуствени ресничките. Зависи от дебелина, дължина на естествени мигли, желанието на клиент. Процедурата е скъпа. Освен на специално оборудване, материали, са необходими умения на майстор. От тях в голяма степен зависи колко "красота" ще се държа. В резултат на качествено изграждане на миглите продължава от 3 до 5 седмици.Но, освен това, устойчивостта на ефекта зависи от индивидуалните особености на женското тяло, от това колко внимателно момичето ще се придържат към правилата за грижа за изкуствени ресничками, от наличието на контактни лещи. След около 3-4 седмици, за поддържане на ефекта трябва да се извършва корекция.

Противопоказания за провеждане на процедурата

Fangled козметична процедура има преки и относителни противопоказания, които трябва да се вземат предвид.

 1. Индивидуална непоносимост към компонентите. Всъщност да се определи първоначално имат алергия към компоненти или не е доста трудно. Не всеки лекар може на това да се даде отговор. В повечето случаи на непоносимост се проявява вече след процедурата. С лекота може да се избегне главоболия, ако майстора каже, че се използва за изграждане на козината на животните, а при жените има в нея алергия. Определено не мога да провежда процедура с повишена чувствителност на очите. Алергична реакция може да възникне на всеки компонент.
 2. Заболяване на очите, особено на конюнктивит. При наличие на възпалителни процеси на окото е забранено да използвате козметика, трябва да се прилага върху засегнатата област на езерото, специален мехлем. Процедура с наслагване на миглите ще доведе до усложнение на болестта, до пълна загуба на естествени ресничките за считаные дни. Същата тази забрана се отнася и за други инфекциозни заболявания на очите.
 3. Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!Настинки, вирусни заболявания. В такова състояние на момичето едва ли ще отиде в козметичен салон, но в списък противопоказания този параграф са включени.
 4. Захарен диабет. Нарушенный метаболизъм е в основата на тази болест. Патология води след себе си маса от промени в тялото на жената. В крайна сметка може да се окаже, че лепилото не ще да се задържи на ресничках, ефектът ще бъде краткотраен. А няколко дни по-късно след процедурата по налагане на изкуствени мигли на момичето ще остане съвсем без нищо.
 5. Слаби собствени мигли. Процедурата за налагане на изкуствени мигли предвижда тяхното закрепване към естествен. Слабите косъмчета не могат да издържат на тежестта си, чупят лесно се рушат.

Относително противопоказание за провеждане на процедурата е носенето на контактни лещи, месечни. Оттук възниква и тегло въпроси по повод това, възможно ли е преображать мигли при менструация и как да се процедира при наличие на контактни лещи?

Като изграждане на мигли с контактни лещи

Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!Специалистите препоръчват преди процедурата свали контактните лещи, които се носят само ден по-късно. Ситуацията е свързана с увеличаване на товара върху клепачите. След като жена нарастила мигли, е необходимо време за тяхното укрепване. За да вмъкнете леща, трябва да повдигнете клепача, което може да доведе до счупване на ресничките. Да се избегне подобна ситуация, някои момичета предпочитат изобщо не е отстранена лещи по време на процедурата.

На Върха На Светлана :

"Нарастила мигли. Резултатът обалденный. Не можеше да налюбоваться. През деня се опита да поставите лещите. Необичайна смъртността и дължина на миглите стават на бариера, произволно. С петия опит успя. Но няколко ресничките обломались веднага. Вид ограбиха в рамките на седмицата".

Дали изграждане на мигли при менструация

Някои момичета с изумление заявяват: "С какво мога месечни до въздушната ресничките?" В действителност има връзка. Освен това, не може да проведе процедурата не само по време на менструация, но и малко преди да ги започна. Един от противопоказание е хормонален срив в организма и всички свързани с него заболявания. Около 10 дни преди началото на менструация тялото се променя хормоналният фон. Хормоните влияят върху функцията на вътрешните органи, се променя обмяната на веществата.

Какво може да се случи, ако изграждане на мигли при менструация?

 1. Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!Може да се появи непредсказуем алергична реакция както на клей, така и на материала, изкуствени ресничките.
 2. Лепило-просто не се заеме, ресничките ще падне почти веднага.
 3. В най-добрия случай ефектът ще продължи в рамките на една седмица.

Да се каже, че не може да се изгради мигли при менструация, е погрешно. Можете да го направите. Но последиците няма да е толкова розова, като момиче си представя.

Резултатът е изграждане на ресничките по време на менструация

Благодарение на естествени процеси в женския организъм мигли постоянно се обновяват. Старите падат за 1,5–2 месеца. След налагане на изкуствени увеличава тежестта, а заедно с нея се ускорява процеса на загуба. Нови мигли растат, както и преди, но липсата на паднали става силно забележим. Хормонален фон през втората половина на цикъла се променя хода на естествени процеси. Ресничките не просто падат, а се рушат. Очите може да остане изобщо без тях.

Възможно ли е изграждане на мигли по време на менструация: За и Против!За възстановяване на предишното състояние трябва да пият витамини, използвайте специални кремове, мехлеми. Резултат с красиви ресничками продължи не повече от 1 седмица, за да ликвидира последствията трябва нито един месец. Относително Противопоказание, тъй като всеки организъм индивидуална система. Може да се оформи всичко е различно, когато ефектът след изграждане ще се проведе на определен период от време. Специалистите обръщат внимание, че не се препоръчва да се правят натрупване в случай на:

 • менструация;
 • ПМС;
 • прием на хормонални контрацептиви;
 • бременност;
 • кърмене;
 • при хормонално неуспех от различен характер.

На Върха На Лилия:

"Преди сватбата се случи хормонален срив, най-вероятно от вълнение. Менструация дойде със закъснение, по това време, тъй като е обявена за натрупване на ресничките. Капитанът ме предупреди за възможните последици, но аз посмя. След 3 деня на сватбата съм била красива. А на следващия ден са се превърнали се изсипва в ресничките. Не мина и седмица. В резултат на восстанавливала около месец. Но добре, че след сватбата всичко се е случило. Ако преди, не знам, за да съм правила. От това следва – не може, значи не може да бъде!"

Препоръки за удължаване на ефекта

Веднага след изграждане се променят някои моменти в живота на жената. Ако следвате препоръките на специалистите, ефектът ще трае около един месец:

По време на процедурата е разрешено да спи, тъй като се забави всичко това е часа на 3. Не се препоръчва да се говори. Разресването трябва да се специална четка, но не твърде често. Сутрин, вечер. Да се доверите на създаването на красота трябва да опитен специалист. Ако всичко е направено прибързано, придържайки се към една ресничке веднага връзка, вероятността и скоростта отпадания се увеличава в пъти. Козметични продукти за отстраняване на грима не трябва да съдържат мазна основа, всички те отслабват лепило. По-добро използване на вода. Или се измива с обикновена топла водицей.

Оптималната дължина на изкуствени косми трябва да бъде 1,5 пъти по-дълго естествени. Неспазването на това правило води до утаяване. Увреждане на космените луковици. Да се свали напълно изкуствени косъмчета, трябва отново да потърси помощта на учителя. В неговия арсенал има вещество, което бързо се разтваря клей.