Рецепти за красота » Очи и мигли » Какво лепило за удължаване на мигли по-добре: хипоалергичен, смола

Какво лепило за удължаване на мигли по-добре: хипоалергичен, смола

1 Качествен продукт

Чрез закупуване на лепило за миглите, трябва да спре избор на продукт, който е съвкупността на определени характеристики. Продуктът трябва да бъде allergy-free, т.е. да не оказва неблагоприятно въздействие върху нежна кожна покривка очи и не дразни лигавицата на очите. Наличието на тази характеристика предпазва от появата на всяка заплаха за нормалното състояние на кожата и здравето на зрителния орган. Добър продукт, не съдържа в състава си вредни, токсични компоненти.

Наличието на лепило по клепачите трябва да бъде почти напълно незабележима. Благодарение на това свойство може да създаде безупречен грим. По-ниско качество на състава, след като често образува нередности и оставя забележими петна. Клею трябва да бъде присъща на надеждност и устойчивост на влиянието на факторите на външната среда - както механични, така и физически. Благодарение на наличието на този вид имоти се осигурява необходимата продължителност чорапи на фалшиви мигли .

Какво лепило за удължаване на мигли по-добре: хипоалергичен, смола

Лепило за удължаване на мигли трябва ревностно да изпълнява своята функция в рамките на 14 дни. Ако клеящий състав не може да се справи със своята задача и мигли започват да отклеиваться, го класира за качествен метод не може да бъде. Важна характеристика на лепило действа висока адгезивность - наличието у него способност бързо да прилипанию, или на сцепление. За добро състава на максималната продължителност на залепване се равнява на 3 минути. Някои производители произвеждат клеящие съединения, които абсолютно не се изисква дезинфекция на кожната покривка век преди тяхното прилагане.За тези марки лепило продължителност на сцепление леко може да се увеличи.

В състава на добро изделия не трябва да се формальдегидов. Благодарение на тяхната липса на състав лишен от острата миризма. За да изберете качеството на лепилото, не следва да се даде предимство на продуктите, които са произведени в Китай или Корея. Именно в тях се съдържат най-евтините съставки, които са способни да причинят вреда на здравето. Процедурата за изграждане на миглите ще се случи по-скоро, ако лепилото изсъхва доста бързо.

Съвместимост на средствата трябва да бъде течна. Това дава възможност да се получи добър резултат от процедурата на удължаване на миглите. Почти всички стилисти в салони за красота се използва именно течна форма. Ако гъста консистенция, като средство може да се съмнява.

2 Състава средства

На рафтовете в специализирани магазини представени достатъчно широка гама от лепила за мигли. Те се различават не само търговски марки, но и составами, които определят тяхното качество и безопасност. Видове средства, които се отнасят към първото поколение, се извършват въз основа на смола. Тя може да е от растителен или синтетичен произход.

Лепило-смола се отличава с характерна черно оцветяване. Това определя и положителната страна на средства, тъй като той е в състояние да скрие границата между миглите.

Смола за изграждане на миглите се прилага и в момента. Но този инструмент далеч не е идеално, тъй като се различава някои отрицателни характеристики, което кара момичетата да се откажат от прилагането му. Съставът на лепилото се характеризира с прекомерна плътност и със състав подобен. Освен това, смолата за изграждане на миглите аллергична, което води до проблеми със здравето.

Какво лепило за удължаване на мигли по-добре: хипоалергичен, смола

Производителите са тези недостатъци и представи на пазара нов лепило за мигли , основен компонент на който служи като гумена прах. Тя причинява по-малко количество алергични реакции, което прави средство е по-безопасна за прилагане. Лепило характеристики на предлаганите средства са станали по-високи.

Обаче и гума прах има недостатъци. Тя е в състояние да се утаи на дъното на тубичката, така че преди да използвате лепило трябва да е много дълго и внимателно разбърквате, иначе той не ще бъде в състояние изцяло да изпълнява необходимата функция. Не се различава средство и продължителност на съхранение. Процедурата се извършва по-дълго, тъй като миглите да изсъхне за около 20 секунди, което не може да се каже за други варианти.

Лепило за удължаване на мигли, разработен върху основата на козметичната сажди, е признат за най-добрите. Той се отличава с висока степен на лепкавост, достатъчно течна, за това не е присъщо за тягучесть, не е в състояние да създаде бучки.

Лепило за този вид, според специалистите, най-добрият, но с това често не са съгласни момичета, които прибягват към неговото прилагане за първи път. Цялата работа е в това, че той много бързо ще изсъхне, а това изисква определени умения в процеса на провеждане на процедурата. В салони за красота майстор посочват положителните страни на тази композиция, тъй като той прекарва много бърза и качествена фиксация и не се нуждае от други дейности, насочени към сушене.

Предимствата на съвременните форми още и в това, че те не съдържат химични съединения, които обуславят появата на парите, се отразява отрицателно върху лигавицата на очите. Не те имат миризма, която дава възможност за провеждане на процедурата в комфортна среда. Добър състав, въз основа на козметичната сажди и така, че да може да се съхранява дълго време.

3 Разновидности на продукта

Лепило за мигли е:

  • неутрален;
  • стандартните;
  • водоустойчиви покрития;
  • боядисани.

Какво лепило за удължаване на мигли по-добре: хипоалергичен, смола

Когато се извършва натрупване неутрално средство, мигли веднага са оцветени бял цвят. След като фиксирующее средство започва да изсъхне, то става напълно прозрачен. Такава характеристика е необходима при наклеивании декоративни мигли, които имат широка гама от нюанси. Standard лепило за удължаване на мигли се продава в комплект с изкуствени миглите. Той най-често се използва при самостоятелно извършване на процедура в домашни условия.

На голяма популярност се радва на водоустойчив вид изделия. Той може да се нарече экстрасильным. Външно състави от този вид са подобни на стандартния лепило. За тях е характерна текстура, която позволява максимално здраво изпълни поемане на дълги, тежки мигли или цели пакети . Особеност на този вид инструменти е по-голяма еластичност. Тя не изчезва, дори при висока степен на деформация на ресничките.

В основата на лепило е много здрава. Това ви позволява дълго време да запази фалшиви мигли в същото положение. Достатъчно е само периодично да се коригира. Въпреки това, често изтриване на изкуствени волосинки не е необходимо. В повечето водостойких лепила състав силикон.

Има и клей, който е боядисан в черен цвят. Той не губи своя цвят дори след пълно изсъхване. Средство, изпълнен в черен цвят, предназначен за изграждане на ресничките, които едно момиче ще непрекъснато се допълват черна подводкой или молив, за да изпълнява опушен грим. При такива условия черно лепило не ще се хвърля в очи.

4 Акцент при избора на

Какво лепило да изберете, така че той е идеален да се справи с поставената задача и да получите най-оптимален резултат? За това е необходимо да се спазват прости правила. Най-разпространен черно лепило за мигли. Но използването му не винаги е необходимо. Го избират паралелно с тъмни сенки, молив или подводкой. Той позволява допълнително привлича линията на растеж на миглите.

Какво лепило за удължаване на мигли по-добре: хипоалергичен, смола

При избора на средства трябва да се движите към време, тъй като не всички очни ставки положително възприемат влагата. Ако трябва дълго да се намира на улицата, по-добре изберете средство, трайно към влага. За да е добре да фиксация на миглите, е необходимо лепило за придобиване на същата марка, че и използван материал. Производител вземат предвид характеристиките на състава в процеса на производство.

При избора на средства трябва да се обърне внимание на приложената инструкция. В нея трябва да бъде представен наръчник за потребителя на разбираем език. Това дава възможност да се проучи внимателно състав. А това е гаранция, че продуктът има сертификат за качество.

Лепило-смола не се препоръчва за употреба, тъй като не се отличава с висока степен на сигурност. В състава на избрания средства не трябва да присъстват компоненти, които могат да причинят алергии. Задължително трябва да се уверите, че средство има разумен срок на годност. Опаковка трябва да бъде цялостен, а флакон - херметически затворен.

Да направят покупка се препоръчва само в специализирани магазини, където съветник може да предостави пълна информация за клее. Друг вариант - да си поръчате средства в интернет-магазина, но в този случай е необходимо да се избере доказан източник.

5 Технология на приложение

Лепило за мигли трябва да умееш правилно да се ползват. Има 2 начина за залепване на изкуствени ресничките. За 1 варианта, първо трябва краешки век поведем внимателно с молив или прорисовать тънка ивица сенки в тъмен цвят. След това момичето трябва да пробвам изкуствени мигли до века. Ако има нужда, може да бъде съкратен дължина. Волосинки срезаются от вътрешния ъгъл на окото. Да, резултатът е красива, трябва да се постигне еднаква дължина на ленти и симетрично изравняване на мигли по дължина.

Какво лепило за удължаване на мигли по-добре: хипоалергичен, смола

Лепилото се нанася с помощта на четка за рисуване. Трябва малко да изчакате, докато състава на изсъхва. След това пинсети, трябва да се вземат фалшиви мигли и придават на подготвени подводке. Трябва да се опитаме да ги отдават възможно най-близо до естествения волосинкам. Закрепете здраво мигли с век ще помогне на дървена пръчка. Благодарение на нея ще успее да ги притискат добре, движейки се в посока от средата към ръба. Колко е трайна фиксация, може да се провери с клечка за зъби. Когато ресничките седи хлабаво, те трябва да подклеить. В проблемните места се добавя малко клеящего състав.

За 2 начин трябва да се направи завивку. Преди провеждане на процедурата придобиват маша, тънък пинсети, специална четка и тънка дървена пръчка. От флакона на тыльную страна на дланта выдавливают една капка лепило, чакат, докато той ще изсъхне и ще придобие по-голяма лепкавост. С помощта на четка се нанася средство за обратна повърхността на панделки с миглите.

Нататък трябва да се приложи волосинки към външния ъгъл на очите и започнете внимателно да ги колкото се може по-близо до ръба век. Периодично трябва да ги внимателно придавливать с дървена пръчка. Придават желаната посока ресницам може да пръсти. Те трябва да се насочи нагоре. Извършване на процедура, е на стойност вдигне очи. Ъгъл на наклона на подреждат една върху друга, за мигли на двете очи трябва да бъде един и същ.

Когато клеящий състав е напълно суха, лентата със завързани бримки се крие чрез нанасяне върху клепачите очна линия. С помощта на пинсети, може леко да къдря. Така мигли ще получат красива форма и атрактивен огъване.

Лепило за удължаване на мигли - субстанция, която трябва да се различава с високо качество. Важно е да вземете най-приемлив вид средства и състава му. Това ще позволи да проведе процедура за бързо и безпроблемно и да се получи добър резултат, който ще направи образ съвършен.