Рецепти за красота » Хармонично и здраво тяло » Какво можете да ядете ПРЕДИ и СЛЕД фитнес?

Какво можете да ядете ПРЕДИ и СЛЕД фитнес?

За това, за да отслабнете и да поддържате вашето тяло в подтянутом, здравословното състояние трябва да се хранят правилно и редовно да си упражнение. Само че този метод дава 100 процента резултати, помага за премахване на излишните мастни натрупвания, укрепване на мускулите и да възвърне стройната и красива фигура. Ако сте решили да се отдадете на фитнес, не забравяйте за това, че резултат се постига съвместно с правилно хранене.

Днес, мястото womenmagazines.info ще кажа че могат да се ядат преди и след физически тренировки и фитнес.

Какво можете да ядете ПРЕДИ и СЛЕД фитнес?

Храненето преди фитнес

Ако целта на тренировките — отслабване и изгаряне на излишните мазнини, не забравяйте, че мазнините започват да се изразходват в случай, когато няма достатъчно енергия. Тялото започва да се разграждат мазнините, отложени в запас и получи от тях енергия за физическо натоварване. Така че не може да се отдадете на пълен стомах, трябва да накараш тялото да изразходва на излишни мастни натрупвания! Но, да се тренира на гладно, също така не може, иначе ще има сили за изпълнението на упражнения, не само, когато е подкрепено с тренировки може да си от безсилие да усетите виене на свят, слабост или дори да припадне.

Това означава, че за 1-1.5 часа преди фитнес трябва да се яде малко храна, богата на въглехидрати и протеини, а ето мазнини струва да се изключи напълно. В края на краищата, от въглехидрати, тялото ви е по-лесно само да се получи енергия за тяхната работа, и протеини, ще подпомага работата на мускулите. Ето какво може да има до фитнес: зърнени храни (овесени ядки, елда, ориз), нетлъсто месо, птиче месо (пуешко, пилешки гърди), плодове (освен банани и грозде), зеленчуци, протеини, яйца, хляб.

Храна след фитнес

Какво да се яде след тренировка? На първо място, след физически натоварвания се формира от дефицит на енергия, това е нещо прекрасно време, когато изгорят мастните натрупвания. Не се безпокойте, този процес и нищо да не се яде след тренировка в рамките на 1.5-2 часа. Допуска се, веднага след нея изпийте един протеинов шейк, така че тялото не восполнял изгубената енергия за сметка на мускулите.

Това правило не се прилага в режим на пиене. Можете да пиете и дори трябва да и по време и след тренировка, разбира се това не трябва да бъдат подсладени напитки. След 1.5-2 часа след фитнес, за да възстанови мускулите и да им помогне да растат здрави трябва да се консумира храна, богата на белтъчини. Това може да бъде постно месо, обезмаслени млечни продукти, кисело мляко, кисело мляко, извара, сирене, пресни зеленчуци, риба, морски дарове, леща, грах, яйчен белтък.

Ако се безпокойте силен глад и умора веднага след тренировка, не трябва да се толерира 2 часа, можете да се укрепят нискомаслено кисело мляко или сирене, да се пие достатъчно количество вода или зелен чай. Важно е да запази своя дневен калораж и не правят голяма пауза между храненията.

Видео "Правилното хранене преди и след фитнеса"