Рецепти за красота » Очи и мигли » Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

За съжаление, не всяка от нас са дадени от природата шик мигли, така че трябва да се прибегне до тяхното изграждане. Това ще ви помогне да направите лицето по-привлекателно, да виждането по-голяма дълбочина и изразителността. За тази процедура ще се нуждаят от специално лепило, което ще даде възможност за безопасно и сигурно фиксиране на изкуствени мигли. Видове документират и формулировки, които са достатъчно много. Как да не са сбъркали в избора на това, кой лепило за удължаване на мигли е най-добрият?

Добър лепило за мигли: какъв е той

Понятието качествен обикновено означава набор от свойства, които трябва да притежава един или друг продукт. Така и определят състави за определяне на миглите трябва да отговарят на определени изисквания, защото те са пуснати в област, директно в непосредствена близост до окото, която е много чувствителна.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Свойства на качествено лепило

 • Хипоалергенност – това е много важно свойство, защото състава не трябва да предизвиква дразнене или алергични реакции.
 • Висока устойчивост на по влияния като влага, uv, висока температура.
 • Надеждност – качествен състав без проблеми задържа изкуствени мигли повече от две седмици.
 • Високо ниво на сцепление, а след това има добра адхезия към волоскам на миглите.
 • Бързо изсъхване на лепилото, което осигурява скорост на изграждане и сигурност.
 • Течна консистенция, която позволява да използвате най-малко състав за определяне на изкуствени косми.
 • Липсата на острата миризма – тя говори за това, че опасните вещества не са включени в състава на този лепило.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Разновидности на лепилни състави

Средство за фиксиране на изкуствени мигли днес се предлагат в голямо разнообразие. Можете да ги маркирате видове в зависимост от цвета, надеждността и скоростта на фиксация, консистенция.

Цвят на лепилото

По цвят определя състава на миглите може да бъде неутрално или черно. Неутрален глина е универсален, защото след втвърдяване става прозрачен. Този състав може да се използва за мигли на всеки оттенък, а след изграждане ще отговарят на всеки грим. Черно лепило след втвърдяване остава черен, той ще ви помогне да направите очите си още по-ярки и експресивни. Черен определя състава по-добре да използвате изгаряне брюнеткам с черни миглите, тогава те след изграждане ще изглеждат максимално естествено. Ако собствени мигли друг цвят, тогава трябва да се маскира лепило.Това може да се направи с помощта на черна спирала, черна очна линия и опушен грим.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Стабилност и надеждност определяне на

Съставът на лепилото определя надеждността на определяне. Днес производителят ни предлага, като обикновените видове лепило за удължаване на мигли, така и экстрапрочные и водоустойчив. Заключване съединения с висока надеждност се издават на базата на силикон. Такова лепило има специална последователност, която му позволява да се държи не само на отделни косъмчета, но и китки на ресничките, той е подходящ за съраунд удължаване на миглите. Надеждност определяне проявява в устойчивостта на косъма на механични въздействия, те запазват постоянна форма, която трябва само малко да се коригира от време на време.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Скорост на изсушаване

Скорост на определянето лепило за мигли е важно от гледна точка на ниво на умения някой, който извършва тази процедура. Ако тя се изпълнява от професионалист, а след това, като правило, се използват средства за миг на неподвижност. Ако искате всичко да правят сами, а след това да изберете лепило за удължаване на мигли, който изсъхва по-дълго, за да успеят нещо да пиша.

Съвместимост

Консистенция на лепило за фиксиране на изкуствени мигли може да бъде течна или дебела (лепило-смола). Гъста глина, обикновено се отнася към продукти от първо поколение и е по-евтино течни видове. Той ляга на миглите плътен слой и изсъхва по-дълго течност. Това е удобно от гледна точка на възможността за корекции се провали прикачени косми. Освен това, тези лепкави съединения надеждно прикрепени изкуствени косъмчета, устойчиви на влага. Обаче имат съществен недостатък: смола, влизащи в състава им, правят лепило високо аллергенным, което ги кара да се откажат от този състав.Течен грим за определяне пада по-тънък слой, остава незабележим, повечето лепила течна консистенция – тя е модерна, напълно безопасни продукти.

Как да направите правилния избор

Добър лепило за удължаване на мигли ще ви помогне да се извърши тази процедура, възможно най-бързо и качествено. "Нови" мигли ще изглеждат по-привлекателни, и всеки от нас ще се почувства по-уверено. За да изберете най-подходящия лепило, трябва да се вземат предвид някои моменти.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Три прости правила:

 1. Черно лепило е подходящо в комбинация с черен грим, ако не искате да се носи този грим е постоянно, то тогава предпочитам бесцветному клею.
 2. Вземете предвид начина си на живот: ако вие много време прекарано на открито, то трябва да изберете водоустойчива марка.
 3. Режийни ресничките ще "носи" по-дълго, ако придобие лепило от същия производител.

В следващото видео Можете да се запознаете с преглед на лепило за удължаване на мигли:

На какво да се обърне внимание:

 • Наличието на сертификат за съответствие на качеството.
 • Целостта на опаковката, защото в вскрытом флакон лепило се съхранява за много кратко време.
 • Срок на годност. Трябва да се уверите, че продуктите, които искате да купите, не е просрочено. Данни за датата на производство и срока за съхранение винаги са посочени върху опаковката.
 • Начин на съхранение. Мястото трябва да е прохладно и защитена от попадане на слънчеви лъчи.
 • Инструкция трябва да се преведе на руски език. Това е косвено потвърждение на качеството. Ако превод на инструкциите направено с груби грешки, едва ли си струва да се доверят на такива продукти, защото е сериозен производител на себе си това да не позволи.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Ако искате да изберете най-добрият лепило за удължаване на мигли, след това имайте предвид тези прости препоръки и никога не купувайте такива продукти в съмнителни места. Ако вече имате доказан продавач и изпитана марка, а след това да ги промените, е на стойност само в случай на възникване на някакви проблеми с качеството на продукта или с вашата реакция на използването му.

Популярната продукти

Според коментарите на клиенток и майстори за изграждане на миглите могат да се разграничат няколко клеящих форми, които имат достатъчно положителни свойства и позволяват безопасно и надеждно фиксиране на изкуствени мигли.

"DOLCE VITA"

Този клеящий материал се произвежда в Южна Корея и е известен по целия свят, той се отнася към клас премиум, спечели своята популярност в сила на високо качество и добри резултати. Лепило за мигли дадена марка струва средно 44 USD.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Достойнство лепило "DOLCE VITA":

 • Хипоалергенност,
 • Течна консистенция и лесно нанасяне,
 • Добра забележка, която изкуствени мигли с любимите си хора, при това, съседни на ресничките не слепени един с друг,
 • Определяне на миглите до 5 седмици,
 • Забележка лепило за 2 секунди,
 • Богат избор на лепило, различни видове и пълна гама продукти, включително изкуствени мигли, специални закрепители и средства за грижа.

Мнения за клее:

Мария: Лепило ми хареса, че си струва парите, защото по време на изграждане съвсем не дразни очите, а миглите да стоят цял месец.

Светлана: "DOLCE VITA" – моят помощник, защото мигли имам от природата на редки и по-къси, а това лепило прикрепляет изкуствени косъмчета внимателно и дискретно. По време на натрупване няма никакви неприятни усещания.

"VIVIENNE"

Още един представител на класа на премиум – лепило за удължаване на мигли "VIVIENNE". Предлага се като предишната, в южна корея компанията. Производител предлага доста широка гама продукти, различающейся в състава, скоростта и продължителността на определяне. Цената на продукта зависи от неговите разновидности, но средната цена е около 30 USD.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Положителни свойства "VIVIENNE":

 • Пластичност,
 • Удобство при работа,
 • Определяне на ресничките в рамките на 4-6 седмици
 • Забележка за 2-3 секунди,
 • Хипоалергенност.

Мнения за блокиране на форми "VIVIENNE":

Евгения: Повече от всички харесали "VIVIENNE Екстра", защото ресничките стоят идеално, а хладилник за в скритите места на опаковката не е необходимо.

"SKY"

Лепило за удължаване на мигли "SKY" също се произвежда в Южна Корея. Този продукт се отнася към по-бюджетните варианти, тъй като средната му цена е около 24 USD.

Какво лепило за удължаване на мигли е най-добрият: състав и видове

Предимства:

 • Лека консистенция,
 • Здрава фиксация на изкуствени мигли,
 • Липсата на неприятни усещания по време на процедурата,
 • Забележка лепило за 3 секунди.

Въпреки ниска цена на даден продукт, той може да се нарече качествена и достоверна. Все пак, струва си да се отбележи тази функция, както е взискателен към условията на съхранение.

Мнения за лепило за мигли от фирма "SKY":

София: Ми като образец за изграждане на миглите "SKY" хареса ми с него да се работи удобно. Доволни и клиент, тъй като "SKY" е сравнително евтини, а мигли с него се носят почти месец и половина.

Най-добрия избор фиксирането на състава на миглите е много важно, защото от него зависи не само качеството на свършената работа, но и самочувствието и здравето на очите. Какво лепило за удължаване на мигли може да се счита за най-добрият? Този, който е подходящ точно за вас, а също и онази, с които ще бъде удобно да работи на вашия образец. Тогава резултатът ще изразителни очи, като че ли с корицата на модно списание.

Виж също: Лепило за удължаване на мигли "Lovely" — видеообзор