Рецепти за красота » Как да отслабнете » Ултразвукова кавитация. Коментари (снимки ПРЕДИ и СЛЕД)

Ултразвукова кавитация. Коментари (снимки ПРЕДИ и СЛЕД)

Всяка любяща себе си жена иска да има красива и стройна фигура. За поддържане на подтянутой форма трябва да следи храненето и да извършва физически упражнения. Но както често се случва, в това няма време и сили. За щастие, коригира силуета на фигури също могат да помогнат за козметика. Днес, мястото womenmagazines.info разкаже за такава процедура като ултразвукова кавитация. Този метод е сравнително нов, но вече се радва на голяма популярност.

Ултразвукова кавитация. Коментари (снимки ПРЕДИ и СЛЕД)

Предимства на ултразвукова кавитация

Метод за отслабване ултразвукова кавитация се основава на способността на ултразвуковата вълна се разрушават мастните клетки. Ултразвук разрушава техните черупки и мазнини отделя чрез лимфоток. С помощта на тази процедура може локално да се отървете от излишните мазнини в тялото, независимо дали това е зоната на талията, бедрата или задните части.

 • Кавитацията е безболезнена и не изисква прилагането на обезболяващи.
 • Ефектът на намаляване на обемите е видим още след няколко сеанса. Около и след 5 посещения козметик може да се отбележи намаляване на мастния слой. Кожата става по-еластична и подтянутой, изчезва целулита.
 • Липсата на възстановителния период.
 • След процедурата не остават синини или белези.

Ультразвуковую липосукция, точно така го наричат, се препоръчва в следните случаи:

 • Ако е необходимо намаляване на обема на мастната тъкан
 • При лечение на целулит
 • Корекция след операционни видове липосукция

Противопоказания

Разбира се, всяка козметична процедура има редица противопоказания. Кавитация това не е изключение.

 • Инфекциозни заболявания
 • Различни новообразувания
 • Бременност и период на кърмене.
 • Да Не се използва върху увредена кожа
 • При наличието на заболявания на обмяната на веществата.

Как протича процедурата

Процедурата се извършва специален апарат, излучающим ултразвукови вълни. Продължителността на една сесия е от 20 до 40 минути и зависи от обема на мастните натрупвания. При сесиите се провеждат не по-често от 1 път в седмицата. Само е достатъчно да посетите козметик 5-6 пъти за постигане на желания резултат.

Видео

Отзиви със снимки ПРЕДИ и СЛЕД

Отзиви на жени, които вече са успели да изпитат върху себе си тази косметологическую процедура се различават. Някой тя стана на душата, а някой не е забелязал положителен резултат.

"На олга. Отдавна изучава тази волшенбую процедура. След като се появи в нашия град - аз веднага се регистрирали в системата. Но ме ждало разочарование. Специалист, който прекарваше кавитацию, всичко прави не е правилно и естествено результа аз не съм получила. Той просто ме заведе апарат по тялото: бедрата, корема и не е имал професионални знания. По-късно аз старателно изучавайки цялата информация за ултразвукова кавитация себе си отвори салон. Момичета, задължително трябва да отидете на професионален козметик, който знае какво прави.Първо, задължително трябва да се извършва лимфен дренаж, както преди, така и след ултразвук. По време на процедурата апарат не трябва да подсвирква, ако свирки, означава КМ разсейва и не влияе на мазнини. Върху корема На козметик трябва да работят за залавянето на гънки, а не да карам направо в стомаха, в противен случай, на вътрешните органи, това се отразява! За една сесия може да се направи ИЛИ корема ИЛИ бедрата. Заедно правят невъзможно!! И още, че ефектът се задържа, ако след внимавайте за хранене и изпълни поне-каква е упражнение! Ултразвук разрушава мастните клетки, които вече са пълни с мазнини.Но под тях все още остава по-плътен плат, която ултразвук не премахване. И тази тъкан след това може лесно да се натрупват отново мазнини, ако ще се ядат повече калории, отколкото расходуете. Ако спазвате препоръките по отношение на храненето, питьевому режим и емисии товари резултат ще бъде дълъг и след 1-2 години може да кавитацию се повтаря."

Ултразвукова кавитация. Коментари (снимки ПРЕДИ и СЛЕД)

Ултразвукова кавитация. Коментари (снимки ПРЕДИ и СЛЕД)

Ултразвукова кавитация. Коментари (снимки ПРЕДИ и СЛЕД)

Вие вече сте запознати с тази процедура! Правили ли Сте ультразвуковую кавитацию? Какви резултати се получиха? Споделяйте своите коментари на коментарите!