Рецепти за красота » Очи и мигли » Гъсти и дълги мигли в домашни условия

Гъсти и дълги мигли в домашни условия

Гъсти и дълги мигли в домашни условия И така, как бързо и правилно да расте мигли в домашни условия? Да започнем с това, че много от нас го правят много голяма грешка, отмиване на грим с помощта на сапун. Освен, че сапунът изсушава кожата отмиване с нея защитен слой, и се държи на образованието морщинок, то прави крехки мигли. Затова грим трябва да се свали само с помощта на специални средства. Те помагат за премахване на грим без да вреди на миглите и кожата на лицето.

Вие също можете да се избърсват от време на време кожата около очите и клепачите отвари от лайка, невен, васильков, майка-мащеха или чай. Те подхранват миглите и кожата около очите. Може да лосиони, потапяне памучни дискове в готовия бульон и се прилага за известно време в очите.

Много полезни за растежа на миглите някои масла (морски зърнастец, бадемово, маслиново, праскова, кокосов орех и други). Рициново и репейное масла са подходящи като маски (за тях ще говорим по-късно). За подсилване на ефекта Можете да добавите към масла маслен разтвор на витамин А и Д.

Масло ще усилят ефекта на лосиони, ако ги нанесете след извършената по-рано процедури. Нанесете масло удобно с помощта на четка за спирала, а за съхранение може да се използва тръба от спирала (предварително измити). Можете също така да се маже масло по друг начин. Но бъдете внимателни, когато се прилага опитайте се да не попадат в очите.

Ако мечтаете да стане спечелила луксозни миглите, то вие не може да минем без специални маски. Тук ние ще говорим за ползата от рициново и репейного масла, които ще бъдат в основата на нашите маски. Брой творчески към процеса на готвене. Можете да смесвате масло помежду си, за да добавите към него сок от алое, магданоз, копър, розово масло, маслени разтвори на витамини А и е и дори kapnut ром. Всичко това може да се намери у дома, а липсващата да закупите в най-близката аптека.В резултат на сместа трябва да се съхранява в хладилник и да ги използвате през деня.Маската трябва да се държи в продължение на часове, после трябва да се измие.

Друг начин за растеж на миглите е рибено масло. Известно е, че той съдържа омега мастни киселини, които се нуждаят от нашите мигли. Да се прилага най-добре 2 пъти в седмицата.

Всички ние знаем, че масаж подобрява кръвообращението и дишането на клетките. Така че защо да не я използва за ускоряване на растежа на миглите? Правете редовно масаж на клепачите. Той активира растежа на Вашите мигли, и те ще подобри кръвообращението около очите.Правете масаж много внимателно, в никакъв случай не разтягане на кожата на клепачите!

Ами и на последно място, не забравяйте периодично да реша миглите. Това може да се направи с помощта на всички на една и съща четка за спирала (старателно измиване преди употреба). При чесане може да използвате масла за засилване на ефекта. Специалисти твърдят, че тази процедура е много полезна и благодарение на нея миглите са възстановени.

Но никога не забравяйте, че гримът трябва да се измие през нощта и не се използва често водостойкую спирала! Това убива вашите мигли!