Рецепти за красота » Уроци по грим » Техника на правото грим стъпка по стъпка

Техника на правото грим стъпка по стъпка

Много от жените биха искали да знаят как трябва да се направи правилния грим. В тази статия ние подробно ще ви разкаже за техниките на правилния грим стъпка по стъпка. Не е задължително да изпълняват всички елементи на тази инструкции, някои да пропусне.

Времето, което ви е необходимо за изпълнението на един или друг елемент, зависи само от вашите цели - ако сте, например, ще направи силен акцент върху устните си, а след това и време за грим на устните си отиде вече. И така, започваме.

  1. На първо място , всеки път преди да нанесете грима трябва да се овлажнява лицето с помощта на овлажнител и омекотява устните при помощта на балсама. Излишък на овлажнители премахнете, промокнув лицето и устните със салфетка. След това трябва да се прилага върху лицето (включително и областта на клепачите и шията) тональную основа. Най-добре е да използвате тональную рамка, която съдържа светлоотразителни частици, които не позволяват на лицето да изглеждат прекалено смели.
  2. Следващата стъпка е поставянето под очите и около крилата на носа консилера - маскирующей основи. Коректор трябва да бъде течно или под формата на молив. Не си струва да се насладите на много с удебелен или дебел консилером, т. к. в този случай бръчките ви ще са визуално по-дълбоки. Също така избягвайте прекалено светла маскирующей основа, най-добре е да използвате коректор или подобен цвят като кожата ви, или от запалка на един тон.Ако кожата под очите има синкав оттенък, а след това изберете оранжев оттенък консилера, ако червеникав, зелен или жълт оттенък, а ако е кафяво, а след това ще е идеален коректор розов оттенък.
  3. След това придайте матовость лицето си с помощта на голяма четка за рисуване и ронлива захар. Нанесете сенки върху клепачите и замаскируйте край нанасяне с помощта на прах. Също така захар ще ви помогне да смекчи твърде тъмен слой сенки.
  4. На миглите нанесете спирала . Каква спирала за мигли, за да изберете? Най-добре е да спрете своя избор на водоустойчива спирала, която осигурява устойчивост на грима при всякакви условия. Ако искате да си мигли са станали леко извити, преди да нанесе спирала, използвайте специални клещи. Шапките от използваната спирала може да се ползва за чесане на миглите. Спирала по-добре да се прилага само в един-два слоя, не повече, а на долните мигли - не повече от един слой.
  5. Ако разполагате с достатъчно ясни и гъсти вежди , след това ограничьтесь да нанесете върху тях специален гел с помощта на щеточки, а ако веждите изискват подкрашивания, а след това с помощта на молив леко ще ги леки движения.
  6. Руж за дневен грим трябва да отговарят на такъв оттенку, която кожата получава в случай на природни руж. Нанасяйте руж също стои на област появата на естествен руж. Особено внимателно да изберете четката за нанасяне на руж - тя трябва да бъде достатъчно дебела и мека, а формата му трябва да бъде закръглена. За да се избавите от резки граници, отлагат руж отново използвайте малко прах.
  7. За грим на устните, използвайте червило или гланц за устни. Но в случай на използване на блясък имайте предвид, че той може лесно растечься или стереться. Ако използвате контурный молив за устни, гланц за устни не е подходящ, само червило. След нанасяне на червило на устните трябва да бъде леко припудрить. За дневния грим използвайте неутрален розово или кафяво на цвят червило, за вечерта - тъмни и по-ярки.

Така че, като направите всички по-горе точки, внимателно погледнете в огледалото на получения образ. Ако слой от грим и по-дебел, отколкото трябва, това смахните излишък голяма и чиста четка. Накрая още веднъж малко припудрите лицето. Грим по всички правила готов!

Видео