Рецепти за красота » Очи и мигли » Признаци на качествено лепило за мигли. Основни правила за избор на

Признаци на качествено лепило за мигли. Основни правила за избор на

Бъдете в крак с

Как да изберете добър лепило за удължаване на мигли


Дълги мигли са способни да трансформират всяко от момичетата. Те придават израз на виждането и дълбочина, оптически коригиране на разрез на очите, правят вид на романтични и нежни. Проблемът къси мигли днес е решено по различни начини, един от тях – увеличаване. Да, сигурно се комбинират изкуствени мигли с естествени, трябва да изберете лепило за мигли. Той трябва да бъде здрав, безопасно, удобно за работа. Преди да купите проверете видове и характеристики на лепилни състави за мигли, особеностите на тяхната практическа употреба.

 

Признаци на качествено лепило за мигли. Основни правила за избор на

 

 

Списък на основните признаци на идеалното средство за фиксиране на изкуствени мигли.

 1. Хипоалергенност . В добро клее не токсични, корозивни вещества, така че той не причинява дразнене на лигавиците на очите и на нежната кожа на клепачите.
 2. Незаметность . Без нея е трудно да се създаде безупречен грим на очите. Лепило с ниско качество, прави или назъбени, оставя петна по кожата.
 3. Устойчивост на влага, ултравиолетови лъчи, висока температура . Тези свойства помагат за увеличаване на срока на чорапи на фалшиви мигли. Клеящий състав, задържащ ги по-малко от две седмици, се отнася до низкосортным средства.
 4. Високо ниво на сцепление . Лепило с подобна характеристика бързо се придържа към волоскам. Максимално време на залепване — не повече от 3 минути, макар че се допуска увеличение на този показател за марки на лепило, не се изисква предварително обезмасляване век.
 5. Липсата на рязко "химически" мирис . Иначе – във формула присъстват опасни за здравето формальдегиды.
 6. Бързо изсушаване . Бързо изсъхване на лепилото осигурява изпълнението на скоростта на удължаване на миглите.
 7. Течна консистенция . На практика-специалисти дават предимство на точно жидкому клею – с него е удобно да се работи, въпреки по-високата скорост на втвърдяване.

 

Лепило постановки: от миналото към настоящето

 

Технология поштучного изграждане на миглите се появи през 2003 г., именно тогава изкуствени косъмчета са започнали да се засилят към основата на естествени ресничките, а не до живот. За изпълнение на процедурата е разработена специално лепило, която оттогава постоянно се променя. Производителите подобряват средство за определяне на това, за да ги направи по-ефективни и по-безопасни. Въпреки това, в търговската мрежа все още се срещат различни варианти на лепилни състави, с тънкостите на които си струва да се запознаете по-подробно.

 1. Лепило на първото поколение . Основната му съставка е растителна или синтетична смола, окрашивающая лепило в черен цвят и позволява идеално прикриване на границата между природни и външни миглите. В свободното си време смолист лепило за миглите е доста популярен благодарение на своята сила: той сигурно придава не само косми, но и китки. Смола отлично се противопоставя на влагата, вятъра, слънчевите лъчи. Недостатъци възможности — по-голяма плътност и тягучесть, той е противопоказан аллергикам поради съдържание на латекс
 2. Лепило второ поколение . В него, вместо смола използва гумена захар, значително снизившую риска от появата на алергични реакции. Слабото място на този вариант – дълго изсушаване (10-20). Освен това клеящее средство трябва да се разклаща преди употреба, тъй като превенцията, не се разтваря в наполнителе. При покупката трябва да се отбележи, че средство се различава доста кратък срок на годност.
 3. Лепило трето поколение . В основата на неговата композиция се крие козметична сажди, не изисква предварително смесване на състава. Течна структура, висока степен на лепкавост, липсата на бучки, възможност за корекция, дълъг срок на годност – това са предимствата на най-новите средства за фиксиране. Освен това, разработчиците са спасени от вредни компоненти, каустик мирис. Единственият минус – бързо изсъхване. Лепило за мигли трябва да много бързо и точно, тъй като за коригиране на време просто не остава.

 

Това е важно! Висока скорост на втвърдяване на лепилото изисква перфектен за притежаване на умения за изграждане на миглите. Запрофесионалисти, подходящи състави от клас "Екстра": те полимеризируютсяв рамките на две секунди, мигли не се нуждаят от допълнително изсушаване. В домашни условия е добре да се използват средства марка "Ултра", схватывающиеся в рамките на пет секунди.

 

Разновидности на съвременния лепило за мигли, популярните марки

 

Дадена по-долу класификация е съставена въз основа на анализ на предложения на пазара клеящих форми за миглите и позволява по-точно да се определи обхвата на прилагане. И така, представяме варианти на лепило в зависимост от потребителските качества.

 1. Стандартен . Той е универсален за всеки грим, тъй като е неутрален цвят. При нанасяне е бял, а след втвърдяване става прозрачен. Стандартен лепило, подходящи за изкуствени мигли, които имат най-различни нюанси, позволява да се прилагат спирала и молив на всеки цвят.
 2. Черен . Той не променя оригиналния цвят, след полимеризация, прави черни мигли по-обемни и ярки. За да се прикрие лепило, за предпочитане нанесете черен молив и опушен грим.
 3. Экстрапрочный, водоустойчив. Най-често то се произвежда на базата на силикон. Благодарение на силни лепилен основа и специфичната текстура той е в състояние да задържи гъста видове мигли и техните туфи. Лепилото не губи еластичността дори в случай, ако миглите са изложени на механичния изложени на риск. Наращенные космите през цялото време запази стабилна позиция, те трябва периодично да се коригира, но изтривате почти не е необходимо.

Според проучванията на потребителите състави класация на най-популярните лепилни състави за изграждане на миглите, а какъв по-добър – вие решавате.

 

Признаци на качествено лепило за мигли. Основни правила за избор на

 

 • Лепило Duo . Това е американски бестселър на с латексна основа, известен по целия свят и задържащ мигли, дори когато се използва в минимални количества.

 

Предлага се с два вида лепило: черно и бяло. Любительницы цветни подводок предпочитат втория вариант, increaser възможността за прилагане на лайнери различни тонове и скрывающий малки пъпки, забранени новодошлите. Тъмен лепило се вписва в класически грим, выполняемый в тъмно-сини, кафяви, дымчатых цветове. При носенето на лещи или при наличие на алергии е на стойност закупите безлатексный лепило, към което е приложен специален пискюл.

Според коментарите на потребителите, на всички видове лепило тази марка имат обявени в аннотациях качества, имат лека текстура в комбинация с висока износоустойчивост. Липсват остри миризми, при използване на не сълзене на очите, не дразни кожата, не възниква усещане за стягане.

 • Лепило Vivienne . Го представя на южнокорейския производител, който работи на пазара в продължение на почти 7 години, и има широка търговска мрежа в Русия. Предимствата на тази марка – хипоалергенност всички видове лепило, бързо и сзо (3), пластичност и лекота на нанасяне, лесна корекция. Според проучване на потребителите, след залепване с помощта на Vivienne Екстра мигли се провеждат на място не по-малко от три седмици.
 • Лепило Небе . Той е признат за най-добрият сред бюджетни възможности на лепилни състави за мигли (производител – Южна Корея). Течна консистенция улеснява процедурата за нанасяне на средства, при това ресничките не слепени помежду си. Застывание лепило се случва в продължение на 3 секунди, за определяне на здрав: ако миглите са качествени, може да ги носите до 1,5 месеца. Благодарение на подобрена формула сведени до минимум изпаряване по време на залепване. Повечето положителни отзиви получени за видове Sky Super.

Търсенето и такива известни марки лепило: Lady Victory Ultra Plus, Dolce Vita.

 

 

Как да не се бърка с избор

 

Обикновено производителите на миглите полагат за своите продукти марката клеящий състав, обаче му качествени характеристики не винаги отговарят на съвременните изисквания. Ще се съгласите, не е много удобно непрекъснато се грижат за миглите и през деня, се добавят към тях лепило. Най-добре да закупи средство за фиксация отделно, бране го по критериите

 • Вид грим. Черно лепило в хармония с вечерен или ежедневни събития тъмен грим.
 • Метеорологичните условия. Ако прекарвате голяма част от времето си на открито, предпочитам водостойкому клею.
 • Марка на миглите. Забелязано е, че най-дълго те се носят при използване на клеящего състав от едноименния производителя.

Това е важно! Използвайте услугите само на доказани продавачи с безупречна репутация. Чрез закупуване на лепило, уверете се в наличието на инструкции на руски език (това е потвърждение за сертификация на продукта). Намерете информация за срока на годност, а ако тя липсва – да се откаже от покупката. Уверете се, че опаковката не е повредена, или срок на съхранение намалее значително. Дръжте закупен средство на хладно място (обикновено в инструкцията е посочен режим от +3 до +5за).