Рецепти за красота » Прически и прически » Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

21 век е специален по отношение на висшата мода, и особено допустими отклонения. Станаха популярни къса коса, като на каре. Сега боб каре — това е образ на женственост, изисканост, индивидуалност и носителка на такава прическа е просто хипнотизиращ поглед. Във всеки случай, тя създава неповторим ярък образ. Сайт womenmagazines.info разкаже за прическа боб-каре с удължаване на какъв вид отзад има и кой вид на лицето си костюм.

 Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Всъщност каре — лесна прическа, която изисква високо майсторство на фризьор. Особеност на тази прическа са къси косми по тилната област, и по-дълги кичура отпред, съединените плавен преход. От името се вижда, че козметика съчетава в себе си две форми: от боб къса правене на обемна липсва в задната част на главата и от каре дължина на косата до раменете и дори е малко по-ниска.

Плюсове на прическата боб каре

  1. Прическа идеално се съчетава с всякакъв вид на лицето. За да прическа е скрита недостатъци и показа предимствата на само трябва малко да променят основните параметри: дължина на косата в задната част на главата, отпред, обем на прическата, наличието на бретон.
  2. Бързо се подрежда, изглежда страхотно на празника и удобно в ежедневието.
  3. Всяка прическа се оценява по обем. В косенето може да създаде всякакъв обем и той няма да попречи на формата на прическата. При правилна прическа дори и тънка коса може да създаде по-добър обем.
  4. Този стил винаги ще бъде актуален. Той се превърна в класика, и жени на различна възраст могат да носят такава прическа навсякъде, и на работа, и за тренировка, и дори в клуба.

Варианти на прически боб - каре за различните типове лица

Овал. Разреза може да бъде както искаш, защото не трябва да се скрие някои недостатъци. Ако искате да направите бретон, а след това ще отговарят на удължен вариант, който малко ще се скрие в челото. Разбира се, може да се направи бретон прав, ако не искате да нещо да боли.

Кръг. Широки скули могат да се скрие зад обемни предни кичури, лесенкой, и наклонена бретон. Удължи лицето може да е дълъг бретон, плавно се превръща в височные зона. Силен обема направи на темето, не си струва, в противен случай лицето може да изглежда още по-голяма. Същото се отнася и за кратко бретон.

Квадрат. Масивна челюст и широко чело усложняват задачата. Подходящ вариант с директен пробором и равен бретон, дори може да се допълват до височкам. Височные зона може да простричь под формата на стъпки, който ще се скрие в скулите и челюстта от двете страни. Като опция, може да опитате ассиметричный боб, когато едната страна е по-дълъг друг и наклонена дълъг бретон.

Триъгълник . Балансира по-дълги прическа с плитка, профилированной бретон.

Видео - "Боб с разширение"

Изглед отзад

Един от отличителните белези на качествена прическа това е един красив, добре простриженный задната част на главата . Добър майстор знае в какви случаи е необходимо да отворите врата, защото това е продължение на грациозной фигура на жена. Дължина тилната зона може да се направи по своя преценка, защото някой коса отзад ще пречи, и някой да е удобно.

Дълъг боб
Изглежда тази прическа като самото каре до раменете. Най-добре е този образ изглежда на преки косата. Когато сешоара трябва да се внимава. Тъй като те имат свойството да се завърти, тогава по-добре да остави дълъг вариант, а се режат след като Вие винаги ще имате време.

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Средната боб
В тилната зона в тази вариации вратът трябва да остане леко покрити коса, след това ще се фокусира върху лице.

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Кратък боб
Този боб е подходящ за активни, подвижни жени, които не се страхуват нещо в себе си промяна.

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Прическа боб каре с разширение. Изглед отзад (СНИМКА)

Няколко варианти за стайлинг

Предимство на тази прическа е, че на полагане ще отнеме съвсем малко време. Ако това е кратък боб, достатъчно е просто изсушете косата със сешоар и малко ощипвам ги кръгла четка. Но понякога искате нещо да се промени, така че следните няколко начина ще направи прическата ви по-интересен.

Къдрици
Много лесен начин за измама — за къдрене. По-естествено къдрици ще изглежда ако я закрие ги плойку от средата на главата, бретон при това почти да не се докосват.

Bouffant
Може и обикновена полагане на допълнят малко начесом на темето. Той малко ще дръпне формата на главата и подчертават предните кичури.

Утюжки
В корен зона на темето и малко в храмовете може да се използва утюжок пулсации. Той прави косата ребристыми, което създава ефект на обемни короната, а краищата приведе прости утюжком. Този вариант е подходящ за тези, които не искат утяжелять косата си много укладочных средства.

Тъй като не всички жени гладка права коса, а често се налага да се борят с минимални, тези съвети стилисти ще ви помогнат да се справи с проблема.

Трикове за стайлинг на боб-каре с удължаване на

  • При подкрутке утюжком насочи къдрици от лицето, за да даде ефект игривост;
  • За да подчертае отделни направления може да се използва восък, или всякакви други укладочные средства;
  • Важно е да вземете за себе си професионален шампоан за коса, за да оформите по-лесно.

Не се страхувайте да опитате и да експериментирате. В края на краищата, за жените най-важното се промени, но тези промени ще подобрят състоянието Ви. И комплименти от страна на околните ще е това за потвърждение.

Харесвате прическа боб-каре с удължаване? Как изглежда тя отзад? Споделяте в коментарите!