Рецепти за красота » Боядисване на коса » Професионална боя за коса: списък на марки

Професионална боя за коса: списък на марки

В продължение на векове момичета и жени не винаги са съгласни с това, което предлага природата. Дали това е фигура, ръст и цвят на косата. Но ако в древно време жените трябваше да се прибегне до хитростям оцветяване с помощта на къна и ревен, момичета на 20 – ти век, повече късмет. В наши дни разнообразието на багрилни средства е толкова огромно, че понякога е доста, не знаеш на коя боя да се спре своя избор. Все по-голяма популярност придобиват професионална боя. Сайтwomenmagazines.infoразкаже на читателите за професионална боя и за основните марки на пазара за красота.

Професионална боя за коса: списък на марки

Плюсове и минуси професионална боя.

Прости бои са на разположение на потребителите не толкова отдавна, но благодарение на високото съдържание на окислител (за по-добро оцветяване на косата на всяка структура), шевелюра след тяхната употреба не изглежда по най-добрия начин. Професионална боя позволява да се поддържа здравето на косата. Тя изисква познания в областта на боядисване, които ще вземете окислител и цвят по индивидуалната структура на косата. Резултат от ползване на този продукт е изцяло и напълно зависи от уменията на стилист-фризьор.

Плюсове професионална боя:

 • Точност и дълготрайност на крайния цвят
 • Голям избор от палитри сенки
 • Качеството на продукта
 • Косата се запазват на здравословното състояние
 • Цветът се отмива с помощта на "смывки"

Недостатъците на професионална боя:

 • Сложността на използването без професионални знания.
 • Цената.

Класация и преглед на професионални бои.

По рафтовете На модерни магазини и салони огромен избор от професионални средства за коса. Всеки стилист отдава своето предпочитание на продуктите, които ще отговарят точно на всички елементи:

 • Наситеността на цветовете и издръжливост на цветовете
 • Въздействие върху косата
 • Ценовата категория
 • Палитра от цветове

Така че, всяка рейтинг професионални бои – това е само индивидуално мнение. На коя боя да се предпочитат, всеки решава сам.

Маркови бои със съдържание на амоняк

 1. Selective Professional Color EVO. Италианска боя е включена в любими на много салони за красота. Причина за подобно признание е графично качество на продукта и минерална основа. Боя устойчива, с огромна палитра от цветове и нюанси. Използвайки го, стилисти винаги са сигурни в резултата. Влизат в състава на изкуствени липиди, идентични на това, което има в състава на космения кутикуле човек, помагат за привеждане на структурата на косъма, създавайки перфектния цвят. Палитра от боя има 96 нюанси, 7 коректори и 68 нюанси за професионално приложение. Всеки клиент ще намери тук това, което търсех.Цена 50 USD.
 2. Dave Professionals Koleston. Продукт въплъщава в себе си всичко немско качество. Главната особеност на боя са наситени с естествени нюанси. В резултат е винаги наситен очаква цвят. Продукт на няколко пъти спечели наградата най-добро професионално средства сред оцветители. Палитрата се състои от над 100 нюанси: от естествени до ярко експресивни. Цената на боя не повече от 34 USD.
 3. Keune. Холандската марка за професионална боя за коса. Бои се делят на: безаммиачные, за боядисване SPA, с добавка на амоняк. Така същата марка пусна отделна линия бои, предназначени за мъже. Я отличава от другите бои на палитра от цветове, съдържаща естествени нюанси. Основа палитра Keune представляват студени нюанси, които са разделени в микстоны (5 цвята) и основните тонове (80 цвята). Продуктът отлично се е утвърдила на пазара и получава положителни отзиви стилисти. Особеност на продукта е, че технологията за оцветяване на 5Г, с помощта на молекули Нитрона, като прониква в структурата на косата. Всичко това увеличава продължителността на запазване на цветовете. Цената на всяка линия на боя има своя собствена, тя варира от 34 до 100 USD.
 4. IGORA Royal (Schwarzkopf Professional). Марка Schwarzkopf съществува на пазара повече от век и лесно е конкуренцията на други качествени цветове. IGORA се произвежда от 2006 г. насам. Средство се радва на добро търсене и сред обикновените потребители, а не само в кръга на специалистите. Това признание боя е спечелила лекота в прилагането и отличен резултат за оцветяване. В състава има витамин С и SPF защита. Палитра от цветове се състои от 46 нюанси на основните цветове: кафяв, блонда, кестен и червени. Линия IGORA толкова е палитра микс-нюанси, които са на разположение с добавянето на микстона. Този инструмент представлява палитра в количество 8 цвята, и е предназначен за отделяне или неутрализиране на всякакъв оттенък. Цената на една боя варира в рамките на 10 USD, към нея със същата стойност се добавят окислител и микстон. Целият комплект излиза почти на 34 USD.
 5. Matrix. Трайна боя, която да въплъти в реалност всеки ярък цвят. Гама на боите Color Sync Extra с лекота петна сива коса. В състава са включени ухаживающие компоненти. Боя предлага почти 120 различни нюанси. От естествени топли и студени нюанси до ярки червени тонове. Състав Ultre Блондинката ще брюнетке с лекота да се превърне в блондинка. Цената на една боя от 17 USD .
 6. Materia. Продуктът е произведен в Япония. В състава на боята съдържа клеточно – мембранен комплекс, разработен от компанията. Боя в процеса на оцветяване възстановява структурата на косъма и палта го липиди. В резултат на това се получава силен и равномерен цвят, а косата придобива мекота. Технология на лакиране 3D позволява да се постигне равномерен цвят, независимо от източника. Палитрата се състои от множество цветове, които включват в себе си, дори и смели розови тонове . Всяка модата ще остане доволен. Цената на един продукт — от 32 USD.
 7. Londa Color. Професионален оцветител немската марка Londa. Продуктът има добри отзиви от известни стилисти и безопасно да се купува салона за красота. Самата боя е в състава на липидите и естествен восък, за да помогне на децата минимализировать вредно въздействие върху косата. Цвят резултатът е блестящ и траен. Палитрата е разнообразна, тя се състои от повече от 90 нюанси. Серия боя Emotion включва в себе си ярките, наситени цветове. Цената на боя повече от достъпна: 300 – от 14 USD.
 8. Estel De Luxe. Боята е родом от Русия и е абсолютен лидер на територията на страната. Продуктът е лесен за нанасяне и не се стича. Цветът се получава сочно и се задържа достатъчно дълго. В състава на такива масла, витамини и кератины за здравословния вид на косата. Палитра от цветове датира от повече от 130 различни нюанси. Не толкова отдавна марка пусна нова линия на боя, наречена "Haute Gouture", въз основа на катионен комплекс. Той ви позволява да получите наситени нюанси без амоняк. Цената на този продукт е напълно разумна и е лесно достъпен широки слоеве от населението (около 17 USD) .
 9. Revlon .Перманентен продукт, разработен на базата на молекулно-технологии. Молекулите проникват в структурата на косъма, като осигурява ярък и траен цвят. В състава на боя включва витамини за коса: B3, A, E. Оцветяване достатъчно меко, не травмирует чувствителната кожа на главата. Палитрата от цветове е богата на естествени нюанси. Цена — 27 USD.
 10. Ollin Color. Росиийский марка европейско качество. Палитрата се състои от 80 нюанси , 12 тонове за блондинки и 6-ти микстонов. Цената на по-малко от 10 USD.

Също така, при много марки има владетел безамиачных бои.

Професионална боя без амоняк

 1. Majirel от Loreal Professionnеl. Часова боя с ухаживающими за косата съставки. Характеристика на продукта в две компоненти: полимер ионен GTм и молекули Incell. Палитрата от цветове е богата, в нея присъстват пепеляв, медни, златни, pearlescent и бежови нюанси. За amatures, експерименти има толкова нюанси на слива и червено. Цената на боя от 20 USD
 2. Inoa от Loreal Professionnеl . Още един добър продукт на известната марка. В боя не на амоняк. Състава на продукта е богат на масла, доставляющими оцветител в структурата на косата и благотворно влияещи върху тяхното състояние. Изследвания показват, че това е един от малкото цветове, която помага да се поддържа естественото ниво на липиди в структурата на косъма. Палитрата е разделена на няколко цветове: златни, пепеляв, основни, кафяви-топли и студени, мед, pearlescent, слива, метализирани и червени. Цена – 700 рубли .
 3. Cutrin. Боя от Финландия добре се грижат за косата. Влизащи в състава, пчелен восък и арктическая боровинки дават на косата блясък и мекота. Коса почти изцяло на базата на естествени компоненти, в него няма амоняк и силикон. За равномерен цвят и добър резултат боя е по-добре да се използват само под контрола на специалисти. Палитра включва в себе си множество цветове, подходящи дори за ярки образи. Цената на боята малко по-малко от 17 USD, се закупи само в специални магазини.
 4. Dikson. Състава на продукта е разнообразна хранителни съставки: лайка, пантенол, кератин, слез и протеини от коприна. Тази основа дава на косата блясък и мекота. Палитрата се състои от 106-различни нюанси. Разнообразието от цветове ви дава възможност да експериментират с цвета на косата в полза на фантазия. Цената от 17 USD
 5. Farmavita. Още една боя с лечащими компоненти, родом от Италия. Палитрата се базира на естествени нюанси, студени, топли и златистите цветове. Цената на боя — от 10 USD
 6. CHI. Йонна боя, производство на САЩ. В състава няма вредни химически вещества. Напълно възможно да се използва от бременни жени. Основните съставки на продукта са: масло, слънчоглед, аргинин, лотос. По време на боядисване paint палта коса, ламинируя му. В палитрата са включени 4 вида цветове, всеки от които включва в себе си естествени и ярки нюанси. Цената на боя 34 USD.
 7. Kydra. Лека френска боя, ухаживающая за косата при боядисване. Основни съставки: масла от царевица и алеса, соев протеин и сигизбекия. Продукт хубаво мирише. Палитра с бои е представена от естествени нюанси. Цената на продукта 34 USD.
 8. Kapous. Боя производство на Русия и са предназначени само за салонного оцветяване. Състои се от натурални съставки, които включват дори и какаово масло, което позволява на косата да остане мека и блестяща. Марката пуска различни линии коса: Professional Coloring c ефекта на ламиниране, Professional Magic Keratin без амоняк,Студио със защита от ултравиолетови лъчи. Палитрата се състои от 106 нюанси за всеки вкус. Цената на боя достига 14 USD.

Ползвали ли Сте професионална боя? Коя марка споделяте? Споделяте в коментарите.