Рецепти за красота » Уроци по грим » Естествен грим в училище, на 1 септември: снимки + видео

Естествен грим в училище, на 1 септември: снимки + видео

Както винаги лятото е много бързо свършва, си отиват последните безгрижните дни. Трябва да се приготвим за училище, а помислите им облекло и начин на Деня на Знания 1 септември. Днес на страницата наwomenmagazines.infoниеще ви предложим вариант естествен грим в училище, на 1 септември с подробни снимки, както и подробно видео-урок. Въоръжени с тези знания, можете да работите, ръка и без затруднения за извършване на такава красив грим.

При грима в училище има всичко известно правило — той трябва да бъде упорит и максимално естествено, само се подчертае естествената красота на очите и лицето.

В основата на грима е чиста, красива кожа, така че винаги трябва да се поддържа красотата си точно грижата, която се състои от почистване, тонизиране и овлажняване. Козметични средства задължително трябва да се избират според възрастта с надпис за млада кожа. Като подобрение и изравняване тона на младата кожа е най-добре да използвате лек прах. Тя ще направи кожата ви гладка, цветът на лицето равномерен и премахване мазен блясък.

Грим на очите, на 1 септември стъпка по стъпка

За училището-добре е да изберете естествената нюдовую гама в бежови цветове. Тази цветова гама е универсална и е идеална за всички момичета, прави очите изразителен.

1. След почистване на кожата нанесете овлажняващ крем и оставете да попие добре. След върху кожата на лицето се нанася лек тонален крем или пудра на прах. Тонът трябва да бъде максимално близо до естествения цвят на кожата, за да се избегне неравни петна, контраст с цвета на кожата на шията и ефект на маска. Кожата на клепачите също може да припудрить или нанесе специален грунд (основа за сенки), така че сянката не ще прерасне.

За грим трябва:

  • Мат, без искри и седеф сянка бежово-кафяв цвят, е достатъчно светло, почти в цвета на кожата. Към избора на цветове и кафяви сенки за очи трябва да се подходи сериозно, те не трябва да са тъмни, гъсти с червеникав оттенък. За младите момичета са подходящи светли, бежово-кафяви сенки със сив или розов тон — те подчертават, младежта и ще направят поглед чист.
  • Матови сенки за очи цвят слонова кост (много светли кремави), които може да се замени с много светли нежни розови;
  • Спирала за мигли, най-добре е кафява. Тя ще направи миглите по-дълги, тъмни и естествени;

Набираме върху четката кафяви сенки в терена малко по-тъмен цвят на кожата и парцел им в сгъвката на горния клепач.

2. Вземете светли сенки с цвят на слонова кост, нанесете ги върху вътрешния ъгъл на очите и всички движещ се на горния клепач.

Естествен грим в училище, на 1 септември: снимки + видео

3. С четка или апликатор добре смес чужбина светли и кафяви сенки за постигане на плавен и мек преход на цветовете.

4. Светли сенки нанесете под веждите и също е добре смес чужбина кафяви и светли сенки.

Естествен грим в училище, на 1 септември: снимки + видео

Естествен грим в училище, на 1 септември: снимки + видео

Сега парцел спирала, причесываем веждите с четка. Получава се красива лек грим, който ще бъде подходящо в училище и ще позволи на чудесно изглеждат по цял ден.

Също така ще бъде интересно:

Прически за момичета на 1 септември

Видео грим за училище