Рецепти за красота » Грижа за гърдите » Начини за увеличаване на гърдите

Начини за увеличаване на гърдите

Голяма луксозна гърдите - мечта на всяка жена. Обладательницы този атрактивен атрибут на женското тяло винаги в центъра на внимание на всички - и мъже, и жени. Мъжете не свеждат очи с такова богатство, а жените с плоски гърди просто тихо завиждат. Голяма красиви гърди винаги са в центъра на вниманието и винаги предмет на обсъждане. И тези жени, които са лишени от този лукс, все по-често и по-често да идва в главата мисълта, а не да се увеличи ли ми, не е твърде по-големи гърди? Може и да се увеличи. Но как?

Има много методи за увеличаване на гърдите, правилно да се каже на гръдната жлеза. Радикално и дългосрочно увеличение - това е пластична операция, когато с помощта на силиконови импланти се увеличава обема на гърдите. Но далеч не всички жени могат да се реши на това. Първо, пластичната хирургия е много скъпо. Колкото по-добра репутация хирург, колкото по-скъпи клиника, колкото по-добре имплант и повече гаранции за красота и безопасност, по многократнее се увеличава цената на този продукт, т.е. на самата оперативна намеса.Но на следващия резултат, самочувствие, висока самооценка струват тези пари.

Има и други методи, далеч по-евтини, но не винаги, за съжаление, ефикасна. В аптеките е пълно с разнообразие от кремове, гелове за стягане на гърдите. Жена дневникпредлага различни съвети и рецепти. За всички съветите си струва да се подхожда много внимателно. Най-важното е да не навреди на себе си. В никакъв случай не може да се втрива в кожата на дразнещи вещества - йод, черен пипер тинктура. Може да се получи изгаряне на кожата и дори да доведе до туморните образувания на млечната жлеза. Също така, не трябва да приемате на вяра употребата на големи количества на отделни хранителни продукти, достатъчно екзотично, например, сурово тесто, или сурово зеле. Тя е напълно безполезна за обема на гърдите и е вредно за стомаха.

Вакуум масаж и хардуерния метод за стягане на гърдите дава определени резултати само при продължително, редовна експозиция. Също така действат и силови упражнения, укрепване на мускулната тъкан, в която, всъщност, и държи гърдите желязо. Но само редовните и правилно подбрани упражнения могат наистина визуално да увеличи гърдите. Козметика, кремове и гелове също трябва да се използват редовно, а само продукти на добри фирми.

Но има безоперационный и е напълно безопасен, в същото време ефективен метод за уголемяване на гърдите. В последно време добре се доказват фитоестрогени, които дават гарантиран резултат под формата на увеличаване на гърдите, подобряване на еластичността на кожата и на самата жлеза. Фитоестрогени - това са естествени средства, направени на базата на пуэрарии мирифики. Фитоестрогени - това е една цяла линия препарати, които се прилагат както вътре, така и отвън. Това са различни кремове, гелове, маски, серуми. И ефект от прилагането им е доста дълъг, не изисква постоянни въздействия.Фитоестрогени, които са напълно безвредни за женското тяло, те се препоръчват за употреба след множество клинични изпитания.