Рецепти за красота » Как да отслабнете » Средства за отслабване: кои от тях са най-ефикасни?

Средства за отслабване: кои от тях са най-ефикасни?

Задачата, как да отслабна, решава повечето автомобили са с наднормено тегло. Но далеч не винаги им помагат традиционните методи, препоръчани от голямо лекар медицина. Ето защо търсенето на средства за отслабване не намалява, а напротив – расте, тъй като приема на хапчета привлича лекота на употреба и ви позволява да загубите тези излишни килограми за кратък период от време. Въпреки това, в този метод има и подводни камъни, които могат да се заобиколят, ако добре да знаете за ефективността на тези лекарства. Сайт womenmagazines.info ще се оправи с това.

Средства за отслабване: кои от тях са най-ефикасни?

Видове средства за отслабване

В аптечната мрежа са представени евтини хапчета и БАДы стойност, устремленной нагоре, чайове и витамини. Уви, но много от тях са "виновни" противопоказания и странични прояви. Така че, за да не навреди на тяхното здраве, вземат си струва тези лекарства за отслабване, които препоръчва лекар-диетолог или ендокринолог.

Върху тялото На други подобни лекарства действат със съпровод на :

 • потискане усещането за глад;
 • намаляване на апетита;
 • за извеждане на шлаки;
 • ускоряване на обмяната на веществата;
 • жиросжигания.

Обикновено всяко средство за намаляване на теглото е едно узконаправленное действие. Например, не позволява усвоени бързи въглехидрати в СЧ или умножава разходите за енергия, поражда послабляющее или диуретик явление, което освобождава организма от отровни вещества. А БАДы, витаминни препарати и минерали изпълняват задължението за подпомагане на организма в период на жестока диета.

Принципи на селекция на капсули за отслабване

Всички лекарства и БАДы на различни организми действат неодинаково. Така че, като планира закупуване на специален средства, трябва да се вземе под внимание:

 • човешкият пол;
 • възраст стреми да отслабнете;
 • функции на организма;
 • наследственост.

Тези фактори ще позволят на конкретен пациента заедно с д-р е точно вземете най-ефективно лекарство за отслабване. При това често се взима предвид и цената му, защото сред лекарствата има икономични и евтини варианти.

Аптечные средства за отслабване

Икономични лекарства за намаляване на теглото

До евтин, но ефикасен са изброени лекарства.

 1. МКЦ (микрокристална целулоза), богата на фибри. Средство при влизане в стомаха набъбва и създава усещането за ситост, като при това се прекъсва глад и почистване на стените на СЧ.
 2. Турбослим ден, Турбослим нощ - БАДы от фирма "Эвалар", които правят корекции в силует. Но, за да се постигне максимален резултат, те трябва да се консумират в комплекса, тъй като и по структура, и по изложени, те се различават.
 3. Екстракт от сена под формата на чайове и хапчета действа върху тялото с слабителни ефект.
 4. Хитозан не дава усвоени мазнини.
 5. Бромелаин , спомага за подобряване на храносмилането и усвояване на храната.
 6. Пиколинат хром координира инсулинова количеството в кръвта, което води до загуба на интерес у сладки зъб за сладки изкушения.
 7. Екстракт от зелен чай причинява ускоряване на метаболизма, намаляване на апетита, при това дробя мазнини в организма.
 8. L-карнитин - аминокиселина, нейната роля е да се увеличи енергията, както и изгарянето на мазнини в организма при физически натоварвания. Все още това средство действа като стимулант върху мускулите, чрез повишаване на тяхната маса, и ускорява обменните процеси.
 9. Орсотен, ОрсотенСлим – предложение производител от Словения. Лечебно средство Орсотен съдържа валиден им орлисат, а тя е един от компонентите на скъпи от цената на хапчета за намаляване на теглото. Капсулите са заслоном в начина на производство на храносмилателни ензими (именно те допринасят за раздроблению мазнини, пристигащи в организма с храната). Затова ензими се отстраняват от него в началното състояние.

Средства, които въздействат при похудании комплекс

Безрецептурные лекарства се получават в аптечната мрежа и се използват за понижаване на тегло, заедно с диета и посильными физнагрузками.

Стойността на подобни лекарства – в съдържанието се в тях витамини, както и в случай, че те самите се предлагат на витамин категория. Вреда тези лекарства здраве да не се въвеждат, а напротив, след прием на тялото подмладени. Към тях се отнасят:

 • ваксини никотинова киселина;
 • "Карс";
 • активен въглен;
 • еликсир на билката бял трън;
 • "Йодомарин";
 • "Червена бомба";
 • глицерин;
 • киселина – липоева, аскорбинова, янтарна.

Всички те помагат да се отървете от признаците на затлъстяването, е безвредно действащи върху тялото.

Витамин средства за намаляване на теглото

Витамини и субмикроэлементы помагат при неуспех в дейността на организма, поради витаминовой недостатъчност. Особено е безценен им роля в периода на спазване на диета. Защото:

 • В4 убыстряет жирораздробление;
 • В5 участва в метаболизма;
 • В2, В3, В6 оказват влияние върху дейността на жлези с вътрешна секреция (щитовидната жлеза е била счупена);
 • В12 подобрява жироперерабатывание;
 • "С" ефектът на жиросжигание;
 • "D" е отговорен за настъпването на ситост;
 • хромът участва в метаболизма на мазнините;
 • цинкът регулира чувството на глад;
 • калций опростява процеса на избавяне на тялото от мазнини.

Сред тази категория средства за намаляване на теглото се открояват БАДы, в чиято структура има хром.

Например, "Алликор-хром", изгаряне на мазнини, понижава чувството на глад, действа стабилизирующе на гликемичния ниво. А "хром Пиколинат", освен това спомага за нормализиране на въглехидрати метаболизъм, холестеринового състав, изработването на инсулин.

Характеристики на руските, европейските и азиатските капсули за намаляване на теглото

Така, "Идеал" (Русия), като преграда пред всасыванием мазнини, результативен само през периода на нискокалорийна диета. А средство "Венлаксор" е такова количество противопоказания, при които си заслужава да се консумират само по препоръка на лекар.

Ефективност се открояват хапчета "Meridia" (РУСИЯ) - приемането им дава възможност да намалят приема на храна в троекратном цялост.

  "Тайландски мече" (Thailand) действено влияние върху изгарянето на мазнини. Произведени на растителна основа, те ускоряват метаболитни процеси, понижаване на апетита, извежда токсините. Ръководството определя техните прием в продължение на 28 дни. Резултатът ще бъде загуба на тегло в 8-14 кг., Но този препарат е противопоказан:

 • бременни жени;
 • имат симптоми на хипертония;
 • страдащите от заболявания на сърцето;
 • тези, които не са достигнали 18-годишна възраст, и тези, чиято възраст е над 65 години.

Лекарството "Цинзышоу" (Китай), изработени от растительно-плодови продукти, не само помага да отслабнете, но и да даде эпидермису подмладяващ ефект за сметка на стягане.

  "Бомба" за месечен курс ще ускори обмяната на веществата, расщепит мазнини, намалява апетита и почистване на тялото.

"Билайт" и "ЛиДа" също е сред лекарства, добре справляющихся с решение на задачата за отслабване. Въпреки това, всички тези таблетки трябва да се използва внимателно, тъй като специфичната китайска флора може да предизвика алергични реакции.

А ето лекарството "XLS", е родом от Германия, помага за безвредна, за нормализиране на обмяната на веществата чрез познатите естествени съставки. Също така е трудно да закупите в аптеката.

Освен изброените средства в аптечната мрежа на избор - чайове, в резултат на загуба на тегло, протеинови напитки, които допринасят за ускорена ситост, блокери, които пречат на усвояването на мазнините, капсули-fat burn.

Аптечные лекарства за намаляване на теглото

Тези лекарства помагат да се отървете от излишните килограми и да се превърне в човек със стройна фигура.

Капсули

 1. Лидер в списъка на "Ксинекал", който намалява теглото за сметка на номинацията на фирма бариера пред всасыванием мазнини от храната, която се изпраща в стомаха. От мастни вещества, тялото се освобождава незабавно, при посещение на тоалетна.
 2. "Редуксин" работи в програмата за намаляване на теглото, вследствие на потискане на апетита.
 3. "Линдакса" и "Голдлайн" влияят върху постигането на една цел – да отслабнете чрез получаване на чувство за ситост.
 4. "Аюрслим" спомага за намаляване на теглото, пречи аккумулированию мазнини.

Тези лекарства не се отнасят към категорията на бюджета, но въпреки това търсенето им от година на година не се намалява.

Средства, убыстряющие обмяната на веществата

Много често получаването на човек на излишни килограми се случва на фона на забавянето на обмяната на веществата. В резултат на излишните мазнини се отлагат в различни части на тялото. Тогава помагат за отслабване лекарства, действието на които се основава на убыстрении на обмяната на веществата. Те и чувството на глад намалява и нацеливают на тялото за по-голяма трату енергия. Сред подобни препарати "Редуксин", "Глюкофакс", "L-тироксин".

Лица от мъжки пол, за убыстрения метаболитни процеси и повишаване на мускулната маса идеални "Анавар", "Anadrol". За жените употребата на тези средства е забранено, защото може да се случи хормонален срив. А ето и "Лецитин" е безопасна за слабата половина на човечеството.

Аноректики

Свързани с тази категория лекарства се основават на намаляване на апетита и настъпването на бърза ситост, отображенной в мозъка. Тогава загуба на килограми става за сметка на съедения по-малък обем на храна и подобряване на обмяната на веществата.

Те включват:

 • "Редуксин";
 • "Линдакса";
 • "Диетстресса";
 • "Дексфенфлюрамин";
 • "Голдлайн".

Обаче прием аноректиков придружени от на фона на много противопоказания. Следователно, тези лекарства трябва да се приема само след консултация с лекар.

Вие вече се разглежда в аптеката за придобиване на някакво средство за отслабване и опитали действието му върху себе си? Доволни ли сте от резултата? Споделяте в коментарите!