Рецепти за красота » Очи и мигли » Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви

Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви

Всеки грим, без използване на трупове ще изглежда незавършена. Именно това е козметично средство, придава на ресницам желаната плътност и цвят.

Сред производителите на подобни продукти има безспорен фаворит на компанията, Max Factor, която пожелае, вече не едно поколение, високо качество и универсална туш за мигли.

Традиционната линия на спирала от max Factor наскоро разширена, така че нелишней ще има информация за нови продукти на тази марка.

Спирала На Max Factor Masterpiece

Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви Продукт с това име отдавна е взела своята ниша в гамата на съответните стоки.

Спирала Мастерпис се отличава с хубав дизайн, удобна силиконова четка и голяма продължителност на времето за намиране на ресницах.

Освен обичайните трупове , в серия има още две предложения, става за които ще отидат нататък.

Характерни черти на спирала от max Factor Мастерпис:

 • Увеличаване на дължината на миглите четири пъти.
 • Гладка структура на миглите.
 • Идеалното прокрашивание дори и в ъгли на очите.
 • Подходящ за хора, носещи контактни лещи.

Цената на трупове е около 20 USD, при това има достатъчно избор на подходящи цветове.
Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви

Предимствата на тази серия

 1. Лесно се нанася.
 2. Не се разпада.
 3. Не се облагат с кичури.
 4. На достъпна цена.
 5. Допълнително хранене на миглите.
 6. Elongating и подкручивания.
 7. Не дразни лигавицата на очите.

Също така и специални средства, влизащи в състава на трупа, са се грижат и пазят здравето на миглите. Дори за постоянно ползване не се уврежда кожата около очите и не се нарушава структурата на косъма.

Използването на висококачествено средство за демакияжа също така ще позволи без проблеми да се измие на спирала, без видими следи.

Недостатъците на използване на

 1. Да се измие необходими специални составами.
 2. Голям риск от фалшифициране.
 3. Ниска устойчивостта на влага.
 4. Малко количество в 7 мл.

За избор са три невероятни нюанса на трупове, които са подходящи за изграждане на различни грим.

Палитра сенки

 • Класически черен.
 • Естествен тъмно кафяв.
 • Дълбок син цвят.

Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви

Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви Вижте коментари за сенките Лореаль Колор Риш Моно.

Снимка на спирала за мигли на Шанел тук .

Вижте видео за боядисване на коса с боя Лореаль Омбре

Серия

За по-подробно да се запознаят с други предложения от тази марка, нататък предложен кратък преглед на спирала за мигли на Макс Фактор Мастерпис.

Видео за спирала на Макс Фактор Мастерпис Макс

Вижте палитра на прах Мейбелин Перфектния тон .

Max Factor Masterpiece Max

В сравнение с по едно копие използва водоустойчива формула, така че спирала може да се прилага без ограничения.

При това сред недостатъците са отбелязани трудности с извадите грим, тук трябва да е наистина добро средство.

Голямо предимство на продуктите на тази серия, се счита за гипоалергенность , защото тези средства допълнително одобрени за използване офтальмологами.

Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви Max Factor Masterpiece Max

Прочетете отзиви за трупове Лореаль Телескопик.

Цената на подобрена водоустойчива спирала Мастерпис Макс ще бъде около 650 – 23 USD.

Видеообзор спирала на Макс Фактор Мастерпис Трансформ

Обещанията на производителя ще кажете за луксозен обем на изпълнени изцяло! Спирала напълно преобразява къси и редки мигли, по-величествен и едновременно подкручивая. Капацитетът на тръбата е доста впечатляващ, но основният нюанс — дебела силиконова щеточка, почти "плешив".
Редки структури, въпреки това, са подходящи за перфектно нанасяне на спирала за мигли, подкручивая и удлиняя им може да контролира размер.

Как да използвате гел лакове Avon можете да научите от статията.

Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви Max Factor Masterpiece Transform

При това за естествен грим достатъчно използването на един слой спирала, а за ефекта на фалшиви мигли трябва да ходи на ресницам поне два пъти.

Научете каква е цената на гланц за устни на max factor .
Цената на това чудо е доста разумна и е повече от 22 USD . Този продукт също така привлича внимание със стилен дизайн на опаковката.

Коментари

Натали.

Винаги се опитвам да не се запишете на козметиката, затова използвам само проверени марки. Спирала от max Factor — това дори не се обсъжда, никакви експерименти, само в рамките на "владетел" на стоки, от тази компания. Мастерпис си купя отдавна и се радвам, че в новия продукт са отчетени желания и подобрена водоустойчивост състав.

Max factor masterpiece спирала max factor masterpiece transform, mascara, мастерпис макс, снимки, цена, отзиви

Маргарита.

Макс Фактор — истински лидер по производство на декоративна козметика, така че често балую себе си нови продукти на тази марка. Наскоро поръча за рождения си ден нова спирала и много впечатлена удобството на неговото нанасяне. Спирала Masterpiece Transform много ми дойде, ми редки мигли са станали просто шик. Преди това също е използвала спирала с ефект увеличаване на обема, но тази наистина надмина очакванията на всички.

Олга.

Закупуването на козметика Макс фактор отдавна се превърна в добра навик. В нашия магазин, където работя, има и добри отстъпки за служителите, така че цената на качествените марки се оказва напълно приемливо. Спирала Masterpiece Transform от Макс Фактор опитах веднага, тъй като тя се появи в продажба. Доста добра, но аз съм любител на по-естествен грим, а тя създава видимост на фалшиви мигли. Що се отнася до цветове, а след това за естествен грим аз най-често използвам, тъмно – кафяв цвят, като например, има в серия обикновените "Мастерпис".

Козметична спирала отдавна се превърна в основен елемент в женската косметичке. За разлика от своите предшественниц, сега спирала притежава всички необходими качества.
Увеличаване на обема, разделяне на миглите и идеална устойчивост — далеч не всички характеристики на съвременната продукти за грим на очите.
Освен това, лидери в този сегмент са постоянно актуализиране на линия на новите медии, усъвършенстване на технологията на производство пигментированного състав и структура щеточки.
Стилен дизайн, изключително качество и достъпна цена — това са основните предимства на продуктите на световно известния експерт за красота на компанията Max Factor.