Рецепти за красота » Очи и мигли » Материали за изграждане на миглите Vivienne

Материали за изграждане на миглите Vivienne

1 Специфика на грижа за очите

Известното твърдение красотата ще спаси света, може би, актуално във всички времена, дори ако за много аспекти на качество може да се постигне с помощта на изкуствени добавки. Днес няма нищо изненадващо в нарощенных косата или ресницах , много от тях дори се съгласяват на сложни пластични операции, само за да внесете в себе си красивите промени. Пройдясь по улицата, сега можете да намерите, може би, всяка трета момиче с изкуствени миглите. Защо не?

Материали за изграждане на миглите Vivienne

Ако е красива и в мярката допълва нейния образ. Наистина, очите като огледало на душата на човека, и много млади красавици искат да ги направят повече и са изрично. Разбира се, ако вие вземете само един добър материал за своите око, а след това и на качеството, и на външен вид ще бъдат оценени от околните на 100%. Днес нашата работа, ще ви разкажа за качествени видове мигли от фирма Vivienne.

2 Продукти на марката Vivienne

Към днешна дата дружеството Vivienne е най-голямата световна марка с издаването и продажбата на продукти лешмейкеров. Гама от продукти е много многостранна, и всеки купувач е задължително да изберат за себе си най-добрата и качествена продукция. При разработването на своята козметика Vivienne отчита всички области на модата и модерността, инструменти, произведени според развитието на технологиите най-добрите майстори и професионалисти. Главната цел на компанията е да помагаме на обществото по целия свят да бъдат красиви и щастливи до върховете на миглите.

Материали за изграждане на миглите Vivienne

Както е известно, процесът на изграждане на миглите достатъчно дълъг и трудоемък, по време отнема 2 до 3 часа. Обладательницам красив поглед трябва да се разбере, че тази процедура, като капацитет, не е лесно, и ще го направи правилно и красиво само професионалист. Най-първата стъпка в подготовката на миглите към изграждане ще обработка на очите. Капитанът ще премахне спирала от миглите и специален разтвор, преминал по ресничкам. Фирма Vivienne представя и видове обезжиривателей, които съществуват в един буркан и с пискюл на стойност около 20 USD. По-нататък майстор инспектира фронт на работа и обсъждане с клиента, какви мигли този иска. Възможност за изграждане на може да позволи на около 500 миглите на едното око.След това на долния клепач трябва да се наложи коллагеновую тампон и може да пристъпи към работа.

3 Как да изберете материал

Да преминем към разглеждане на асортимент на миглите от Vivienne, подробно проучи видове стоки, тяхното качество и цена:

  1. Черни vivienne-мигли имат противоалергичен моноволокном, в състава има силикон, за сметка на него продукти са много добре изглежда и е еластичен и лъскав вид. Продава се в палетках по 16-20 линии или в кръг буркани. Гама дължина в милиметри от 8 до 13. Сред продуктите от този тип може да вземем като ултра-тънки влакна, така и по-луксозни размери. Цена в Русия на една палетки - 40 USD.
  2. Оцветените влакна се продават в палетках. Можете да вземете "Цветен микс", "Лагуна" (в него са представени всички цветове на дъгата за мигли). Има и по-икономични възможности за разнообразие. Има цветни влакна от един цвят на лентата, може да бъде бял, лимонов, лилаво, синьо, нар, розов цвят. Миглите се продават както на лентата, така и за самостоятелно изграждане. Расфасовываются в буркани россыпью или в палетки.
  3. Кафяви влакна, представени от фирма Vivienne, днес в широка продуктова гама. Сред тях могат да се вземат материали от светло-кафяви цветове, до тъмен шоколад палитра. Продуктите се предлага на лентата и россыпью в прозрачни буркани. Качеството на влакна е най-доброто, те са с гланцово покритие са устойчиви при допир. Производството идва от монофиламенти. Цветовата структура на един и същ равномерно по цялата дължина косъмчета. При носенето на този продукт, вие дори не се усеща, тъй като теглото те имат на практика няма.

4 Подбираме лепило

Допълнително добър майстор за изграждане на миглите трябва да вземете качествено лепило. Клеевую основа винаги е по-добре да изберете по вид и марка на влакна. Лепило за мигли от Vivienne има еластични свойства, не образува бучки, при нанасяне върху миглите той бързо схватывается, той се нуждае от секундата. И основното качество е устойчивост, миглите могат да се носят около 6 седмици, вашият лепило ще се справи с него без затруднения. Асортимент от последния представен по видове:

  1. Лепило от Vivienne Elite хипоалергичен има всички най-добрите имоти за работа на професионалния майстор. Производство на натрупване по стоки е само мечта: скорост на работа на 0,5-1 секунда. Капитанът трябва да се действа много експериментален и бързо. Консистенция течна, еластичност средна, може да се използва за поресничного и обемно изграждане . Цвят на лепилото черно. Цена 100 USD.
  2. Лепилен състав Bomb, предназначени за професионалисти в своята област, той има много бързи качества лепене. Той се използва за насипни и поресничного изграждане. Притежава хипоалергенни свойства. Време за благополучно - 2 секунди. Съставът на лепилото е много течен, благодарение на това му липсва на дълго време. Цвят черен, издържа на носку мигли 6 седмици. Цена 50 USD.
  3. Лепило Vivienne Expert произведен на базата на Elite. Притежава хипоалергенни свойства. Мигновено благополучно няма, но лепене бързо. Състав на продукта пластични, ако при подготовката на космите склеятся, а след това ги лесно ще расцепить. Консистенцията е по-лепкава, се използва за поресничного залепване. Подходящ за употреба от начинаещи майстори. Скорост на работа - 2 секунди, за период чорапи - 5 седмици. Цвят на лепилото черно. Цена - 44 USD.

Материали за изграждане на миглите Vivienne

Администратора за изграждане трябва да се помни задължителни правила при работа с лепило: преди да започнете работа, трябва в продължение на 1 минута потрусить на бутилката. След като сте нанесли 1 капка, трябва да се почистват с чучур бутилки и предене капак. Преди да започнете да натопи изкуствени влакна в лепило, трябва да се подчертае естествената ресницу. Само след поставяне на изкуствена към настоящия момент. Лепилото трябва да се съхранява на хладно място, за да предотвратите появата на светлина, прекомерно охлаждане и топлина.

След избора на косъма и лепило маса професионален майстор изграждане на миглите започва чист, много тънка работа по наклеиванию на миглите и създаването разкрива ясен образ поглед. След залепване на миглите да се прибира колагенови подложки и клиентът оценява работата.

Нарощенные мигли от Vivienne също се нуждаят от подходящи грижи след процедурата първите часове, те не могат да се поливат с вода, е забранено да търка очите си, не се препоръчва да се спи с лице към възглавницата. Ако обичате да посещават баня или сауна, трябва да се има предвид, че нарощенные прераждане - това е изкуствен материал и те могат да деформират под действието на пара и висока температура. Когато е налице оттегляне на грим, леко фина покрива с памучна свещ пръчка изчистете го, без това да повлияе на миглите. И още едно правило е, че не бива да плаче!Компанията Vivienne за допълнително укрепване пусна на средствата за грижа за нарощенными и естествените миглите, ги разгледаме:

  • закрепитель подхранване (27 USD) - трябва да се прилага в корените на косъма и до средата, той удължава срока на носенето на влакна, комплекс подхранва и защитава естествени мигли с вид на гел;
  • гел-закрепитель (24 USD) - може да се използва като магистър по време на корекция, така и на самия клиент. Средство се нанася на корените, един път в седмицата, което придава ресницам равномерен вид и лъскава, красива външност.

Задължително след изграждане ходиш един път в месеца за корекция, тя е на второ място по цена на първоначалната процедура, а лешмейкер подровняет влакна и да направи своя поглед ясен и сигурен.

Ако искате да имате красив поглед, а след това изберете за своите мигли само качествен материал, който няма да навреди нито на вас, нито бъдат преодолени миглите.

Много зависи от съветника за изграждане на влакна, тъй като трудът на този сложен и труден. Открийте за себе си добър салон за красота, където ще извършат такава процедура качествено и за дълго време. Използвайте само най-доброто от Vivienne.