Рецепти за красота » Очи и мигли » Спирала за мигли Stellary

Спирала за мигли Stellary

Спирала за мигли Stellary

Спирала е неразделна част от женските козметични чанти, какъвто и да е време или настроение. Средства за мигли от швейцарската марка Stellary еднозначно може да стане вашата must-have вещицей, а не на един сезон. Ние ще разкажем за техния обширен асортимент, хитростях нанасяне и, разбира се, ще споделя дельными съвети.

За марката

Марка Stellary се появи и в нашата страна, сравнително наскоро, но вече успя да спечели много лоялни покупательниц и верни групировки сред женското население на Русия, благодарение на издаването на качествена декоративна козметика на достъпни цени.

Марката е основана на професионални гримьори, които много години са работили със звезди и познаването на нуждите на взискателните знаменитост, те решиха да създадат и да доведе в масата на такива декоративни средства, които отговарят на всички професионални характеристики.

А освен това, може да се похвали с богат асортименти на цветове, нюанси и текстури и достъпна цена.

Името "Stellary" се превежда като "Звездна", а това означава, че всяко момиче, което купува продукти от марката може с лекота да пресъздаде най-престижната грим с килим пътека у дома. Основателите на марката най-накрая са направили този звезден шик достъпни. Освен освобождаването на декоративна козметика, професионални гримьори на марката споделят тайни за красота и разказват множество трикове.

Козметика Stellary - високи стандарти за качество, сигурност, надеждност, използването на съвременни технологии, разнообразие от средства, стилен дизайн и декорация на всеки beauty продукт и приемливи цени.

Асортимент от продукти

До голяма степен изборът на спирала за мигли - не е лесна задача, но огромно разнообразие от продукти от марката, редовно обновяване колекции и появата на нови продукти ще се харесат на абсолютно всички изискващи грижи дам. В основата на всички средства се решават редица проблеми: дължина, обем и изкривяване. Няколко опции са насочени само към някоя от тези цели.

Първото средство, за което бих искал да кажа, това е "Див Volume". Тази специална спирала в стилна бутилка ще ви позволи да получите максимално ефектен обем без допълнителни усилия. Е създадена кичур щеточка ще прокрасить и разделяне на всяка ресничку за считаные секунди, лесно ще ресничките обем и плътност. Предлага се в оттенке 01 Black.

Ако сте в търсене на обема и удължаване, "Ultra Long Black Mascara" ще бъде чудесно решение. Тази спирала притежава специална четка, която е прокрашивает дори малки ресничките по вътрешните и външните ъгли на очите, което ги прави обемни, пухкави и възможно най-дълги.

Мастило "Glam Volume" не само ще помогне за създаването на ненадминат обем, но и ще ресничкам обольстительное изкривяване. Така че, ако решите да получите хипнотичен поглед, без да се прибягва до магия, по-смели избирайте тази спирала за най-очарователния поглед. Той има извита четка, която равномерно прокрашивает ресничките от корените до върховете.

"Rich Volume" в черно оттенке ще ви помогне да създадете ослепителен поглед, максимален обем и разделяне. Този медии е много гъста щеточка, която с лекота ще създаде богата обем за считаные люлки.

Мастило "Deep Black Drama" ще заключва елегантен завой на ресничките, ще ги максимален обем и струя черен оттенък. Щеточка тази спирала ще е удобно дори и за тези, които не обичат дълго прокрашивать мигли, тъй като тя се осъществява под формата на перо. Приятна кремообразная консистенция абсолютно не се усеща в очите и не утяжеляет им.

За да увеличите подкручивания по-смели изберете тази спирала, и тя вас точно няма да ви разочарова.

Звездна спирала "Black Star 3 в 1" удължава, споделя и подкручивает дори и най-малките мигли. Много удобна щеточка позволява равномерно прокрасить мигли само с едно докосване. Освен това, този инструмент също така особено и си упаковочкой, която е създадена така, че предпазва средство от преждевременно изсушаване, загряване и охлаждане в студено време.

Тази спирала ще ви моля за дълго време.

Мастило "Angel Look" за получаване на най-нежния и ангел поглед с идеално подкручиванием на ресничките и луксозен обем. Този средство щеточка от найлон, който прокрашивает абсолютно всички ресничките. Също така, тази спирала е много пигментированная и ви позволява да получите наситен черен цвят.

Ако вие сте фен на въздушната ресничките, но лепило, за да не ги обичаш, непременно обърнете внимание на спирала с ефект на въздушната ресничките "Lash Award" , която ще се създаде луксозен панорамен обем, прецизно разделяне и плътност. Състава на тази спирала е обогатен с гел и маска, които сякаш обволакивают всяка ресничку за постигане на най-добър резултат.

И накрая, спирала "Skyscraper" е идеален за удължаване и пресукване ще стане ваш помощник номер едно. Я удобна щеточка без труд прокрашивает всички ресничките за едно докосване, освен това, спирала, много устойчива, а това означава, че тя не осыплется и не тече дори за няколко часа.

Съвети на специалистите

Ако носителка на преки косми, най-добре предварително да ги ощипвам с помощта на специални щипчиков, така ще ви бъде по-лесно да получите желаната извивка и обем. За да се получи ефекта на куклено или режийни ресничките, нанасяйте поне два слоя спирала, при това внимателно прокрашивая ресничките. Можете да използвате допълнителна щеточку за прочесывания.

Ако имате много дълги мигли, а след това предимно изберете спирала за създаване на допълнителен обем.

Много гримьори препоръчват да се прилага спирала зигзагообразными движения, точно по този начин лесно можете да получите желания резултат.

Също така не забравяйте прокрашивать ресничките в ъгли на очите. Ако имате спирала с много дебела четка, след това се опитайте да смените ъгъла на боядисване и нанесете средство за защита на върха възходящи движения.

Коментари

Всяко момиче е индивидуална, както и нейните нужди и желания да се получи определен резултат от козметичен продукт. За едно и също средство може да се намира абсолютно противоречиви коментари, защото няма в света такова средство, което еднакво успешно ще се обърне всичко и веднага. За кланични трупове от марката можете да чуете и прочетете много положителни отзиви, но има и спорни моменти. Много дами са съгласни, че средства за очите от Stellary:

  • Много са ефективни и удобни за използване, дори и ако някъде бързате.
  • Удължават дори и най-късите мигли, а също и добре прокрашивают ги ъгли на очите.
  • Отговарят на почти всички декларираното от производителя на обещанията за луксозен обем и дължина.
  • Имат приемлива цена и без затруднения се отстранява с очите.
  • Много устойчиви и пигментирани, не оставя бучки.
  • Не падне и не тече, дори и след значителен период от време.
  • Се предлагат в красиви упаковочках и не са натрапчиво мирис.

До минус много жени са на това, че трупа е доста изсъхват бързо, но това вероятно е свързано с неправилно съхранение. Много дами се оплакват, че щеточка наддава твърде много, carcass, и е много неприятно когато се прилагат, въпреки че последователността е много добра и равномерно се разпределя по ресничкам. И до минус някои приписват на липсата на водоустойчив възможности и разнообразие от цветове.

На върха на спирала за мигли от Stellary вижте в следващото видео.