Рецепти за красота » Очи и мигли » Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

Сега всеки от нас може да има притегателен поглед. Асортимент на трупа от Avon позволява не само увеличаване на обема или на дължината на ресничките, но и да ги направи красиво извити и пухкави.

Пигменти са с наситен цвят, грим различна устойчивост, както формули са обогатени с полезни вещества. Когато си мислиш, че мъжете не искат спусна очи по-долу.

Гама

Компанията редовно пуска нови спирала за мигли, с подобрени формули, необичайни флакони, специфични форми на щеточек. Това дава възможност на момичета с различни изисквания вземете оптималният продукт за себе си.

В състава на трупа Avon освен багрилни пигменти включва хранителни съставки: ценни масла, витаминни комплекси, екстракти от растения.

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

BIG смелият

Най-популярните средства са:

 1. "Пълен спектър" Mark. Предлага се един продукт цвят – черен. Флакон е с уникална конструкция, позволяваща регулиране на получен обем оцветени ресничките от максимално естествени до създаване на ефекта на фалшиви мигли. Съвместимост трупове Марк суховатая, но тя се нанася гладко, без бучки. Щеточка от изкуствени ворсинок прокрашивает всички ресничките. Устойчивост на грим около 8 часа. При накладывании няколко слоя може би появата на чувството на "тежестта век".
 2. "СуперДлина Акцент" се извършва в 2 цвята: черен и черно-кафяви. Щеточка спирала има уникална гражданските форма, напоминающую перо, и триъгълни структури. Тя е качествено прокрашивает на ресничките, повдигане и удлиняя им. В резултат на прилагането на трупове получават ефект распахнутых очите. Крем консистенция със средна дебелина позволява да налага средство за равномерно на тънък слой. Носят грим през целия ден, лесно се отстранява всяко средство за демакияжа.
 3. "СуперШок MAX" се предлага в един черен цвят. В състава на средства за такива частици от микрофибър, които позволяват да се увеличи обема на ресничките до 12 пъти за едно нанасяне. Синтетична щеточка има гъвкави косъмчета, удобен за използване, добре споделя. Съвместимост крем, се нанася равномерно. Грим не се нуждае от обновяване, не се разпада в рамките на деня, лесно се отмиват дори течаща вода. Идеален за ежедневна и празнична начин, включително и при носенето на контактни лещи.
 4. BIG & FALSE LASH VOLUME MASCARAСпирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина е представен в няколко цвята, включително кафяв, черен, черен. Щеточка има изкуствени косъмчета, добре прокрашивает, не зацапва на клепачите. Рисувани мигли изсъхват бързо, при нужда лесно се припокриват следващите слоеве. Устойчивост на трупове с ефекта на фалшиви мигли е добра, до края на деня не се разпада, не размазывается. За премахване на интересите мицеллярная вода или специален препарат.
 5. "Хранене и дължина" от новата серия на Труда се предлага в два цвята: черно, кафяво-черно. Силиконовата щеточка има малък размер, еластична, добре прокрашивает ресничките. В състава на продукта са включени хранителни масла арганы и кокос, притежаващи възстановителен и укрепващ ефект. Мастилото се нанася без бучки, увеличава дължината на косъма и на техния обем. Устойчивост на продукта, е добра, частици не се рушат. Грим се отмива, без ефект на панди.
 6. "Лукс" е с 2 цвята: черен и кафяв. Стилен флакон е направен в златен цвят. Формулата е обогатена микрочастичками диамант, придающими устойчивост боядисване и супер обем ресничкам. Щеточка с пухкави влакна е от среден размер, добре прокрашивает дори и най-малките косъмчета. Има кремовую консистенция, ляга равномерно и без бучки. При нанасяне на един слой, получен по естествен грим, за по-голям обем необходими 2-3 слоя. Се отстранява със специални средства, без разводите. Грим не се разпада и не се намазва целия ден.

Всички трупове минават през внимателен контрол на качеството, хипоалергенни и могат да бъдат използвани при повишена чувствителност на очите.

Какво представляват термо лакове за нокти и как да ги използвате, научете тук . Сигурен начин да се запази здравето на къдрици при дневна полагане — термозащита за коса .

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

С ефекта на фалшиви мигли

Какви са предимствата на тонални кремове на Виши, вижте тук . Лека текстура, трайно покритие — тонален крем Ревлон .

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

Супер дължина акцент

Високо качество + приемлива цена = тонален крем Лукс Ейвън . Как да се насладите на triple плойкой за коса-вижте в линка .

Предимства и недостатъци

Декоративна козметика от Avon се радва на голямо търсене, поради големия асортимент и достъпни цени. Спирала имат и други предимства:

 • Атрактивен дизайн на флакона, тяхната удобна форма осигуряват комфорт и добро настроение в процеса на прилагането на грим.
 • Кланичните трупове се нанася равномерно, без да се образуват бучки.
 • Флакони различни серии са извършени унсс от ворсинок или силиконови плавниците. Може да се избере продукт с най-предпочитаната форма, разновидност на щеточки.
 • За производство на естествен грим използват за оцветяване в един слой. Ефекта на фалшиви мигли е възможно при отразяване на миглите 2-3 слоя спирала.
 • Грим трае до края на деня, без да се отделят или растекания.
 • Достъпна цена, възможност за закупуване на приятен продукт с отстъпка, по специална промоция.

Към недостатъците може да се дължи на липсата на информация по отношение на състава на някои опаковки на спирала. Жените с алергии към определена съставка могат да закупят неподходящ продукт.

Недостатъците. Ако козметика се поръчва по каталог, след получаване на поръчка е необходимо да се изчака известно време. Получен ефект често не отговаря на обещанията на производителя, средствата са по-малко изразени действие.

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

LUXE

Дълги и разделени — преглед на трупове на Мейбелин . Парижки шик за очарователен поглед — спирала за мигли Буржоа .

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

SuperShock MAX

Наистина ли е толкова добър Пъпа спирала Вамп научете повече тук .

Преглед цени и отзиви

Продукти на компанията Avon се разпространяват чрез каталози с цветни илюстрации и описания на продукти. В някои магазини има служби, специализирани в областта на директните продажби средства за тази марка.

На различни спирала на Avon периодично се предлагат отстъпки, допълнителни бонуси при пазаруване. Но дори пълната стойност на средства на разположение при всеки бюджет.

Преглед на полски трупа на Евелин за веждите и миглите тук .

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

Mega effects

Цената на най-популярните продукти, дайте в таблицата:

Наименование

Цена, ..

Пълен набор от

299

СуперДлина Акцент

209

СуперШок MAX

269

Хранене и дължина на Труда

319

Апартамент

419

Много момичета редовно придобиват декоративни средства от Avon, които имат оптимално съотношение "цена – качество". Ето какво казват:

 • Кристина, 18, Отм: "Вече една година използвам туш ги серия Апартамент от Ейвън. Много ми харесва естествен ефект. Ресничките не се развали, очите не се уморяват. Смываю мицеллярной вода от първия път".
 • Катрин, 28, Самара: "Опитах спирала СуперДлина Акцент и беше приятно изненадан. Миглите удължава отлично, пази цял ден. Дизайн на флакона атрактивен".
Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

Хранене и дължина

Спирала на Ейвън за мигли: хранене, отделяне, супер дължина

Марк

Ако предпочитате да използвате евтина качествена декоративна козметика за очи надеждни доставчици, а след това изберете спирала от Avon. Те могат да увеличат обема, дължината на ресничките, да ги направи пухкави. Не е необходимо да се актуализира грим през деня, а спестените средства за закупуване, отделете на нова червило на тази марка.