Рецепти за красота » Очи и мигли » Спирала за мигли Dior Шоу DiorShow + Мнения

Спирала за мигли Dior Шоу DiorShow + Мнения

Не толкова отдавна козметични марка Christian Dior пусна новост "спирала на Диор Шоу" (мнения за него в края на статията) с подобрена формула.

Изглежда, е да може да ни изненада популярната компания? Този път, красота-марка представи своите поклонницам наистина невероятен продукт, които вече са успели да се оцени най-запалените модата.

В този грим е просто невъзможно да не се влюби – деликатна текстура, елегантен дизайн на тръбата, несравнимо качество и финес апликатор – всичко това прави мастило сензационно!

Какво предлага производител

Спирала за мигли Dior Шоу DiorShow + Мнения

Спирала DiorShow — това е невероятен обем, генериран благодарение на революционната щеточке

Спирала DiorShow – това е незаличими емоции и красив изразителен поглед, естествената женственост и елегантност.

Тя помага за създаването на огромен обем ресницам буквално за миг, благодарение на своята революционна щеточке , която е направена от материал от ново поколение – еластомер, а на специална формула, която влиза в състав на трупове, възстановява и укрепва увредените мигли .

Състав

Репутацията на компанията Сhristian Dior е на достатъчно високо ниво, така и на качеството на нейните продукти съответното. В състава на трупа този път, са включени няколко уникални съставки, които помагат да се удължи и распушить мигли:

 • черна прах. В мастилото е въведена специална пудра на прах, която не само увеличава обема на миглите, но и максимално да ги удължава. Също заслужава да се отбележи, че синтетичен липид палта всяка волосинку, което му придава наситен въглероден цвят.
 • Научни сътрудници тествахме нано-захар и я патентова като вещество SR 38, който е устойчив и е закрепителем цвят.

  • арабска смола. Пигмент не дава склеиваться ресницам. Освен това, той ги разделя по между си. Доказано е, че този материал е с фармацевтични свойства, които позволяват аромата да се грижи за миглите.
  • Микроелементи, съдържащи се в смола, подхранват и укрепват.

   Растителни екстракти и масла

   Спирала за мигли Dior Шоу DiorShow + Мнения

   В състава на спирала за мигли DiorShow само естествени съставки

   Естествени съставки, даряват здраве и младост ресницам . Както и да притежават някои особености, на които разчитат производителите при производството на ефективни иновации в областта на козметиката.

   След разглеждане на всички страни на тези компоненти, научни сътрудници, са оставили своите коментари за Диор спирала Шоу.

   Повечето от тях са дарени на суперэффективность, интензивност, хипоалергенност и усъвършенстван дизайн.

   Пискюл

   Модни спирала е създадена от водещи специалисти чрез продължителни изследвания, благодарение на които се появи необичайна коса. Проектировалась четка по образец на професионални щипчиков за завивания на миглите.

   Голям плюс апликатор – еластичен материал, който допринася за комфортному нанасяне на спирала, а твърд прът моделира всяка ресницу .

   Изработено с всички най-новите постижения на дизайна на четката е доста удобно да се използва както на дясната, така и лявата ръка.

   Цена

   Продуктите на Christian Dior е цената на нивото на качеството. Средната цена на маркови спирала е инсталирана в тези граници:

   • 47 USD
   • 623 евро.
   • 24 дол.
   • Предимства на козметични средства

    Спирала за мигли Dior Шоу DiorShow + Мнения

    Според коментарите на покупательниц, спирала DiorShow водоустойчива и се пази през целия ден

    В коментарите за Диор спирала Шоуто често се споменава за това, че с помощта на съвременните продукт може да направите на ресничките абсолютно различни – извитите, дълги, пухкави. И към параметри на култовия средства може да се дължи, на това, че тя не се поддава на въздействието на водата и се задържа в продължение на целия ден , дори при най-нестабилните климатични условия.

    Важно е, че всички пигменти, влизащи в състава на трупа, – само естествени вещества , не предизвикат алергична реакция.

    Създавайки шедьовър за шедьовър, френски козметични марка не се зарадва своите почитательниц нови технологии за перфектен грим, разкриване на тайната на "звезден хотел мэйк-apa".

    Основни характеристики:

    • приятен аромат на козметични продукти
    • чист грим
    • липсата на проливането
    • повишен естествен блясък мигли
    • в структурата са събрани само най-добрите изключителни съставки за завладяващ поглед.
    • Какво е важно да знаете за Диор спирала Шоу

     Спирала е с обем 10 мл , а цветовата гама расширенна до три нюанса . А именно: 090 Black, 698 Chestnut и 268 Navy. Френската марка вече пусна: Diorshow Iconic,Diorshow Extase,Dior DiorShow Black Out,Dior DiorShow Iconic Overcurl.

     Отминаха дните, когато жените са пазарували спирала на Диор "под тезгяха". Сега ексклузивно средство може да се закупи във всеки козметичен салон или в специализирани интернет магазини. Разбира се, тази козметика – екстра-класа – струва скъпо, но цената му е доста верен на иновативни технологии.

     Защо си струва да се закупи?

     Спирала за мигли Dior Шоу DiorShow + Мнения

     Спирала DiorShow ще ви позволи да създадете грим на холивудските филмови звезди

 1. Възхищавам магически грим филмови звезди? Техните дълбоки гостите миглите и распахнутому виждането? С тъга се погледнете в огледалото? Тогава действайте! Точно спирала на Диор Шоу , отзиви за която сигурно сте чували не веднъж, ще преобърне разбирането за това, какъв наистина трябва да бъде качествена спирала за мигли .
 2. Ако по-рано прибягват до помощта на специални клещи, за да ощипвам мигли, а след това вече можете спокойно да забравите за тях. Ефективна щеточка брасматика с лекота ще даде чаровна извивка, и прогресивна формула ще затвърди крайния резултат.
 3. Само с няколко замаха с четка и много нежна текстура прокрасить всяка ресничку от корените до върховете.

Мъжете ще окутывать поглед, а жените шептаться обсъждане на вашата красота! И всичко това е благодарение на известната трупа Dior Шоу, за която можете да прочетете коментари и да ги вземе предвид.

Не по-малко популярен козметичен продукт, но вече от по-нисък ценови сегмент — червило ffleur. Да се запознаете с палитра от цветове и тон т53 можете в тази връзка.