Рецепти за красота » Очи и мигли » Спирала На Bourjois

Спирала На Bourjois

Спирала На Bourjois

Очите - огледало на душата. Това означава, че те винаги трябва да свети, а поглед да бъдат изразителни и красиви. Не е последната роля в този случай играе грим. Важен компонент, различен мейка е спирала.

Днес има много варианти на този козметични средства. Един от фаворитите сред представители на женския пол е спирала на Bourjois.

Характеристики

Френската марка Bourjois преобразява възгледи на прекрасната половина на човечеството вече повече от век. Марката е създадена през 1863 г. и е получил името си от едноименната фамилното име на своя създател. Вярно е, че по това време тя е съобщение на грим само за актьори театрални постановки. Но в момента асортимента на марката е толкова огромен, че абсолютно всяка млада дама ще намери нещо по вкус.

Тази гордост на етикета е спирала. Специална формула, обогатена с кератин и пантенолом позволява споделят и прокрашивать всяка ресничку. Освен това, в състава се съдържа рициново масло, което има благотворен ефект върху миглите, ускорява растежа им, подхранва и укрепва. Спирала на тази марка гипоаалергенна, което означава, подходящ за всички.

Основните предимства на спирала Bourjois:

 1. Миглите стават значително по-дълъг и обем;
 2. Лека консистенция, без утяжеления;
 3. Устойчивост;
 4. Лесна употреба: при нанасяне не тече, не склеивает мигли;
 5. Липсата на бучки;
 6. Достъпна цена;
 7. - Дълъг срок на годност;
 8. Не съдържа ароматизатори;
 9. Минава всички клинични проверка, което означава, че е безопасно да се прилагат.

Видове и описание

Да се изброят всички предимства на всяка спирала на тази марка е почти невъзможно, дори след като направи пълен преглед на всички варианти. Списъкът в този случай може да се окаже безкраен. По-добре помислете за достойнството на всеки компонент асортимент от Bourjois поотделно.

Като цяло, всички спирала на Bourjois могат да бъдат разделени в три основни категории:

 1. Удължаване;
 2. Като обем;
 3. Водоустойчиви и устойчиви на вода.

Всеки продукт на етикета се издава под свое уникално име.

Една от най-търсените е на линия Bourjois "Volume Glamour" . Спирала тази серия се отнася към категорията на тези, които дават обем. Тя отлично прокрашивает мигли и прави поглед максимално открит и изразителен.

Черен цвят на миглите ще осигури спирала точно от тази линия, наречена Volume "Glamour Ultra Black" . Тя е идеална за създаване на вечерта грим или в стила на Smokey Eyes.

И в тази колекция е включена спирала на Bourjois "Volume Glamour Ultra Care" . Тя се предлага в бяло епруветка, така че вие с лекота можете да го намерите в магазините декоративна козметика. Тази спирала е абсолютен любимец на всички момичета, т. к. коментарите за нея са изключително положителни. За това има определени причини: първо, тя е качествено прокрашивает мигли, второ, да ги защитава от негативното въздействие на външните фактори и подхранва отвътре и, трето, тя притежава специална ухаживающей формула, способна да стреля дразнене. Това е единственият вариант, който може да прокрашивать мигли, дори ако се чувствате дискомфорт или сухота в очите.

И в тази линия заслужава да се отбележи "Volume Glamour Ultra Curl" , който е чудесно подкручивает мигли. Тя ще се превърне в естествена замяна на въздушната ресничките.

Последната новост на марката "Twist Up The Volume" - отличен помощник в създаването на ултра дълги и обемни мигли. Такъв ефект се постига благодарение на силиконовата кисточке, действаща едновременно в две посоки: удължаване и обем. Нещо разположение на плавниците: по паралели и спирала. По този начин можете да получите спирала 2 в 1 и можете сами да изберете кой искате да бъде и днес.

Освен уникалната си четка, тази спирала може да се похвали със специален състав, който е обогатен с екстракт от коприна. Именно той помага за постигане на устойчивост и яркост цвят.

Още една нова линия - Bourjois Volume "1 Seconde" . За да ви е по-лесно да я намери сред други колеги имайте предвид, че опаковката на тази спирала е сребриста с оранжев кант. Тази новост в състава си съдържа восък, особено прехрана структура на ресничките. Спирала притежава невероятна устойчивост: до 16 часа, без да се отделят и размазывания. Името показва, че само за един миг мигли стават обемни и ултра-черни.

Влага формула, въплътена в продуктите на серия "Volume Reveal" . Класическа щеточка с къса четина прокрашивает всяка, дори най-малката ресничку, така че количеството от тази спирала е просто изумителен.

Bourjois "Volume Reveal" има специални влагостойкими свойства. Разлика такава спирала от водоустойчив е, че тези средства не размажутся, ако имате леко сълзене на очите или сте попаднали под лек дъжд. При това такава спирала не трябва да се измие със специални средства за водоустойчив грим, отстранете го възможно обикновена каймак или молочком за отстраняване на грим, на които сте свикнали да използват.

А водоустойчив - това са едни средства, които не смоются при къпане в басейн, на море и в други подобни места. И, съответно, спирала от този тип трябва да се премахне специални средства за измиване на лицето си. Така че, ако не ще плуване и ви е необходим обикновен всекидневен вариант, тогава се прибягва до водоустойчиви покрития средства няма никакъв смисъл.

Между другото, за водостойких варианти. Bourjois Volume "Glamour Max" не само ще ви представим пухкави мигли, но и изненада за неповторим дизайн, който явно не остават незабелязани от: ярко-розова туба с изпъкнала врата. Такава е асистент ще се окаже незаменим по време на почивка на плажа или плескания в басейна.

Подкручивающая спирала линия на Bourjois "Effect Push Up" с крутящейся пискюл прокрашивает миглите от корените, като по този начин повдигане и подкручивая им. Изглежда става по-отворени и блестящи. Производителят обещава увеличаване на обема на 10 пъти.

Още един достоен за внимание е продукт на марката - Bourjois "Effect liner четки" . Името говори само за себе си: спирала е в състояние да придадат на очите си толкова категоричен вид, че моето впечатление е, че в основата на техните разочарова фина течна подводкой. Освен това в арсенала на тази серия са налице множество нюанси: черно, синьо, кафяво, зелено и лилаво.

Ако предпочитате мега обем, тогава вашия избор е спирала на Bourjois Mascara "Beauty Full" . Нейната лесно да се признае - розов флакон, с изключително широка от диаметъра на четка. Именно благодарение на нея се постига огромен ефект.

И последната в този преглед спирала - Bourjois "Talons Aiguilles" . Благодарение на нея може да се закупи толкова дълги мигли, че околните ще си помислят, че вие сте ги изградили в салон за красота. В женските форуми момичета пишат за нея си възхитените отзиви. Някой дори каза, че "мигли буквално бърка в бровях". Това колко дълго те се оказаха!

Коя е най-добрата?

Всеки избира за себе си грим по свой вкус и предпочитания. Но не винаги това, което ми харесва, е като нас. При избора на спирала трябва да се вземат предвид вида на собствените си на ресничките.

Ако имате тънки, не са твърде гъсти мигли, разбира се трябва да се избере от тези възможности, които придават обем. Но ако напротив, мигли имате гъста, обемна спирала - явно не си бъбрица, тъй като едва ли ще успеете да отстрани равномерно, без образуване на бучки. Мигли склеются и ще изглежда просто ужасно. Момичета с гъсти миглите по-добре да се даде предимство на варианти, които да гарантират удължаване.

Що се отнася до водоустойчива спирала, а след това решава за себе си. Някои момичета се притесняват, че в суров или ветровито време те могат да слезиться очите и грим ще безнадеждно съсипано. В такива случаи е по-добре да се предпочитат влагоустойчив трупове: заплаха "слезливых око", то може да се премахнат, а също и на мигли тя се оказва много по-щадящее въздействие, отколкото водоустойчив алтернативи. А ето в пътуване по море е по-добре вмъкна точно водостойкую.

Как да изберете?

При избора е много важно да се вземат предвид няколко основни аспекта:

 1. Първо, много важно е правилно да изберете цвят. Например, черно - винаги е удлиняющий вариант, но по-светли тонове, напротив, се скъсяват визуално мигли. Затова кафяви, зелени, сини и други нюанси на кланичните трупове не се препоръчва да се използват като ежедневни варианти. По-добре да ги прилагат в състава на вечерта грим като допълнителен цветови акцент.
 2. На второ място, при избора винаги трябва да се вземат предвид характеристиките на миглите и на самите очи. За тънки преки миглите изберете подкручивающие опции, за гъста - удължаване, а за редките - обемна. Що се отнася до вашите очи, спирала на Bourjois - абсолютно хипоалергичен продукт, а означава, че е подходящ дори за чувствителни очи и не им нанесе вреда.
 3. На трето място, преди придобиването на един или друг козметичен средства винаги е препоръчително да го тествам. А го прави по-добре с огледало. Опитайте прокрасить поне едно око тестер и вижте няма ефект. Ако миглите склеились, стомана визуално по-кратък или просто нещо не ви устройва, помислете за другите възможности, предложени от марката.

Как се прилага?

Спирала, както и всеки друг елемент козметика трябва да бъде в състояние правилно да се прилага. За да се постигне максимален ефект от нейното прилагане трябва да се ръководи от няколко правила.

 • Внимавайте за своята мастило: я консистенция, не трябва да изсъхне и самото средство не трябва да е закъсняла с, в противен случай рискувате да нанесе ущърб на собствените си ресницам и дори очите.
 • Не забравяйте, че мастилото - това е последният етап от всякакъв грим. Затова сенки, очна линия и молив за очи, трябва да има преди нея.
 • При боядисване на важно специален ред: първите прокрашиваются винаги горната част на миглите и клепачите при това трябва да е леко повдигната, за да отстрани наносилось от най-корени.
 • Движенията трябва да бъдат плавни. След първото нанасяне е необходим още един допълнителен слой, а за вечерта мейк-apa - дори две.
 • С отговорност отиди до прокрашиванию долните ресничките. Ако това е дневен грим, тогава по-добре да ги прокрасить един тънък слой. При това в никакъв случай не позволявайте на размазывания спирала на долния клепач.

Грим

С помощта на една само трупове могат да създават различни варианти на грим, не да се прибягва до други допълнителни средства. Ето няколко примера, как да направите очите си незабравимо преживяване с помощта на кланични трупове от линии марка Bourjois.

Случайни

В този случай всичко е просто: на някои специални правила за прилагане на трупа не са необходими. Просто вземете удлиняющую (ако миглите ви гъсти) или правене на обемна спирала на Bourjois и расчесывающими движения прекарайте по ресницам от корените до върховете. Ако някой ресничките слиплись или някъде, където са се образували бучки, вземете друга щеточку и разделете ги.

Със специален контур

За онези момичета които предпочитат модни стрели, но не могат или не обичат да ги рисуват, а може би те просто няма време да прави това, има отличен алтернативен вариант на грим. Вземете спирала на Bourjois "Effect liner четки" , я щеточку натиснете го към себе си корена на миглите и да се възприемат нагоре. Повторете процедурата няколко пъти. Чрез специалната формула на спирала ще осигури ефект подведенных очите.

В стила на нюд

Специална техника за да се придаде изразителност на очите си - това е грим в стила на нюд. Тук основната цел - естествен вид при минимални количества на използване на козметични средства. Удлиняющая спирала на Bourjois "Talons Aiguilles" се прилага само в най-върховете.

"Котешки поглед"

Котешки поглед винаги е свързано с по-дълги стрелки или грим в стил Smoky Eyes. Тук трябва обемна спирала на Bourjois Mascara "Beauty Full" . Прокрасьте само на горните мигли, внимателно расчесывая ги в няколко пласта. Движението трябва да премине от вътрешното век към външните крайчета. Така ще се окаже, удължен навеждане настрани.

В крайна сметка ви излиза по-малко агресивни, така да се каже, лайт версия грим "Котка очи".

"Куклен мнение"

Поглед "Барби" може да се създаде с всеки удлиняющей спирала Bourjois. Четка при това трябва да се движи вертикално, успоредно на посоката на растеж на миглите. При това, за да започне да се прилага върху миглите грунд или захар, и едва след това нанесете и самата спирала. Тук е важно да се ресничките не са сгънати. В това се състои цялата същност на "куклен театър" грим.

Коментари

Според мнението на повечето момичета, марка Bourjois - един от ясни лидери по производство на декоративна козметика за очи. Към изрично предимство на жените завели:

 • Внимателно прокрашивание на ресничките.
 • На достъпна цена.
 • Атрактивен дизайн тубата.
 • Средство не се намазва и не са изкъпани, нито на жегата, нито в мокро време.
 • Прилично качество.
 • Натурални компоненти в състава.

Сред минусите на дами може да посочи следното:

 • Спирала достатъчно бързо изсъхва. Тук заслужава да се отбележи един много важен аспект: след отваряне всяка спирала трябва да се използва в продължение на 6 месеца. Освен това, са много важни условия за съхранение средство: необходимо е внимателно затвори тубичка и да го съхранява при температура не по-ниска от 5 и не повече от 25 градуса.
 • При няколко марки продукти пискюл е прекалено широк, поради което неудобно боядисване на очите. В такъв случай препоръчваме да се обръщат към удлиняющим варианти. Те пискюл, обикновено са тънки и краситься ще бъде много по-удобно.
 • Понякога оставя отпечатъци на последния век.
 • Трудно да се премахне с мигли. Въпреки че, разбира се, спирала като цяло трудно да се измие обикновена вода, без използването на пчелно млечице или пяна за отстраняване на грим.

Все пак, много представителки на нежния пол признават, че веднага след първото използване на Bourjois те стават пламенни почитательницами трупове и продължават да купуват от нея и по-нататък. Някои дори искрено се учудиха, като лейблу успява в продължение на толкова години не просто стоят на повърхността, но и да заобикалят много от своите конкуренти.

Изключително положителните отзиви получи водоустойчив Bourjois Volume "Glamour Max" . Тези, които трябваше да плуват с накрашенными очи призна, че устойчивостта на средства е хубаво да ги изненада. Средство не размазывается не тече и добре се пази в продължение на дълго време.

Потопете се в света на лукс и красота – това е реклама на спирала Bourjois ще ви покаже пътя!