Рецепти за красота » Очи и мигли » Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

В момента на пазара декоративна козметика представена доста наистина качествени видове спирала, осигуряващи ресничкам красиво разделяне, увеличаване на обема и дори се грижи. Всички тези качества се съчетава с мастило Артдеко All in One Mascara, която днес се счита за една от най-успешните в състав от този производител.Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

  • Количество: 10 мл.
  • Страна производител: Германия.
  • Произведено в: Германия.
  • Прилага се за: всички видове кожа.
  • Възраст на приложение: от 18 години.
  • Цена: от 30 USD.

Уникалността на спирала All in One Mascara от Артдеко

ArtDeco All in One Mascara — един от най-успешните версии на хълк, изстреляни от популярната германска марка. Представен на козметичен продукт се отличава от своите колеги не само по-удобна четка, която осигурява гладко и равномерно нанасяне на средства на ресничките, но и на неговата уникална формула. В състава на последните се предлагат восък, а също и смола карнаубской палми, които осигуряват волоскам надеждна защита срещу неблагоприятните външни фактори. Този продукт ще осигури на вашите ресничкам красив обем, удължаване и разделение.Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

Предоставена спирала, беше пуснат на пазара, веднага в няколко цветови решения. Сред тях са:

Да използват това средство за създаване на резултатно грим е много просто. Ще трябва внимателно да го мигли, движейки се от корените до кончикам, малко разклащане на самата четка. Това ще осигури равномерно разпределение на продукта на волосках и ще ви позволи да се избегне появата на тях бучки и лепене на самите ресничките.Представеният метод за използване добър за създаване на естествен ефект, ако искате да получите по-изразителна, обем или удължаване, трябва да се изчака няколко минути, докато първият слой спирала изсъхне още малко, и да нанесе върху него следващия, подкручивая ресничките четка.Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

Какво казват за спирала All in One Mascara експерти?

Представена скица от Артдеко високо се оценява от много визажистами. Специалистите отбелязват, че тя дава възможност за създаване на ресницах красив естествен грим, тя е много проста и лесна за прилагане, но тъй като е подходяща дори за ежедневния грим.Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

Гримьори също да се отбележи, че именно тази версия на продукта от известната немска марка много подходящ за жени с чувствителни очи, както и жени, редовно използващи контактни лещи. Тя не се разпада по време на носене и не предизвиква дразнения, както правят обикновените продукти от други производители.

Както вече Сте прочели, как да се възстанови изсъхнала спирала? Прочетете в тази статия .

Мнения на потребителите

Елена

Идеален за чувствителни очи. Искам да използвам тази версия на трупове, вече 6 години. Нищо по-добро на пазара, не съм срещал, подкрепям изцяло положителни отзиви за този продукт.

Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

Евгения

Аз не съм напълно доволен от представянето на продукта. Ако имате нужда от обем, ще ви го напълно, не ще, само леко удължаване. Но на горния клепач по време на чорапи зацапва постоянно. Аз съм много разочарована, знам значителен брой по-скъпи, но много по-ефективни версии на трупове на други марки.

Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

Мария

Аз постоянно си купя точно тази спирала. Имах вече 4 туби използвани средства, и в най-скоро време аз непременно иска да купи още един. За мен тази серия от Артдеко не е съвършена: тя е добре и дълго време е била пазена, ресничките добре удължава, акции, след неговото нанасяне те имам красиви, пухкави. Очите на този продукт не е досадно. Да, и си достатъчно дълго време — три месеца един флаконом средства използвам постоянно, след това ще трябва да закупите нова спирала.

Спирала Артдеко: ревюта, цена (ArtDeco All in One Mascara)

Ирина

Далеч не е най-доброто средство срещу тази фирма. Прекалено много продукт се изписва на четката, трябва през цялото време да стреля останки от стара четка, че е изключително неприятно. Аз много повече се хареса Perfect Volume Mascara — отличнейшая версия от същия производител.

Таня

Добра, но малко жидковатая спирала. Отне ми известно време, за да свикне.

Оценете статията: