Рецепти за красота » Маникюр и ноктопластика » Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Пеперуди. Тези сладък създаване на пример за финес и сила на духа. Колко нежност, грация и гравитация в техния размах на крилете. Изискан стил на тези същества, вдъхновени майстори на маникюр, на необыкновенному решение. И сега нашият сайт womenmagazines.info е леко отворена чаршаф творчески идеи за маникюр с пеперуди. При това вие ще научите някои тънкости извършване на такъв фешън-эксклюзива.

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Как да изразят своето вътрешно състояние, да покаже настроението и да привлече внимание? Достатъчно е да изберете подходящата цветова гама лак. Рисунки върху нокти ще направи това изящно и ненатрапчиво. При избора на този стил е важно да се вземат предвид някои особености.

Случаи, в които актуален маникюр с пеперуди

Да се каже, че той е подходящ за всички, така че не разбират неговата основна цел. В края на краищата, стилисти препоръчват да създават хармонични образи, а не да се облича така, както ни харесва. Така че, декориране на ноктите по този начин, струва си да се има предвид следното:

 • Сезон през прозореца. Пролет, и лято подсилват ефекта на трептене изготвени на крилата. Те създават подходяща атмосфера за такива рисунки. В тези сезони нощни пеперуди винаги в тенденция, тъй като във въздуха се усеща някаква свобода. Освен това, през пролетта жените сами се изправи крилата си за нови запознанства.
 • Форма и дължина на ноктите. От това зависи яркостта, както и профила на изображението такова предприятие. Още повече, че заострени форми на визуално удължават всички обем и квадратни – разширяват ги.
 • Стил на модата . Твърде делови тоалети ще бъдат становище на такъв маникюр. Откровени и секси рокли уведут вниманието на околните към други обекти на тялото. В същото време женствени, по-леки и дори екстравагантни образи, просто изискват да се направят жар.

Такъв вид декорация е подходяща за официални събития, особено на сватби и абитуриентски балове. Все още може да се използва за привличане на мъжката половина на планетата. Среща или парти – подходящ случай за него. Тези крехки създаване на ръцете ще стане силен акцент във вашата работна форма. Но за да влязат в целта с по маникюр, трябва правилно да го вземете.

Съкровищница с идеи за пеперуди

На земята ботаниците са открили 170 хиляди вида представители на семейството на чешуекрылых. Представете си колко много варианти на този маникюр е в арсенала на майстора. Все пак ключова роля в този момент, може би, играе основа. Ето само три възможности, които предлагат професионалистите.

В тандем с френски

От 1976 г. фрэнч остава най-популярният изглед маникюр. Обаче модни тенденции правят корекции в него. Затова нарисува пеперуда е възможно, като някои разновидности на френски:

 • Класика. Пастелно тон, ограден от бял ръб. В някои случаи се използват чиста нокътната плоча (прозрачен лак). Безименен пръст – подходящото място за мотылька.
 • Намира в авангарда на посоката. Върховете на ноготка боядисани не е бял цвят и всички нюанси на дъгата. Контраст – прерогатив на този стил. Благодарение на това малки същества могат да красят всеки засмуча.
 • Империя. Луксозни кристали, мозайки с камъни, етикети или аксесоари от фолио се нанася върху цялата нокътната плоча или само на неговия край. Често от пайети правят пеперуда, а на корема улаживают редица от камъни.
 • Абстрактность форми . Липсата на плоски линии, придружени от прилагането на определени парчета информация.

Пеперуда могат да черпят с отворени крила (в полет) или в профил. Я се поставят вертикално, диагонално или по диагонал. Разбира се, разноцветни варианти на крилата тук не са на място. В края на краищата, това е друга идея.

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Своеобразна палитра

По този въпрос трябва да се започне от предложения от света на модата. В края на краищата, точно тази цветова гама ще ви направят не само красива, но и стилен. Пролет-лято на този сезон е потънало в такива нюанси:

 • насыщено лазурния (океанская blue);
 • Ниагара (син цвят с пепельным отлив);
 • жълт;
 • синьо небе (близко до лагуна);
 • цвят на прах (бежово или като лешник);
 • огнено-червен;
 • киселите тонове на розово и зелено.

Тази палитра ще засили контраста на изображението. Важно е да се разбере, че за такава изява трябва да се съчетае с едно докосване на дрехите. Това могат да бъдат аксесоарите (колан, ленти за китки, прическа, чанта или бижута), а също и поставяне на украсата. Но какво ако ви привличат противоположни цветове. След това трябва да опитате различни варианти.

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

На тъмна основа

Черно – вагон на всички времена и народи. В комбинация с други цветове той създава поразителни ефекти. Така, пеперуди идеално изглеждат ноктите, покрити с лак:

 1. цвят бордо;
 2. различни интерпретации на лилаво (на персийски, а също и индиго);
 3. marsala (винен тон);
 4. кардинал (тъмно червено);
 5. милитари (военна цветове).

Само тук насекомо трябва да се нарисовано светли и ярки линии. Така че, по-слабо на фона на лесно изолиране на всяка вена или точечку оцветяване мотылька. Но, отново, облекло, винаги трябва подсказывать ви, в каква посока да се движат, да не се прекалява.

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Маникюр с пеперуди: красиви идеи (СНИМКА)

Както се вижда, маникюр с пеперуди – цяло направление в изкуството на красотата през XXI век. Така че трябва да се вслушваме в съветите на специалисти.

Видео "Маникюр с пеперуди"

Вие вече носите маникюр с пеперуди? В главата си гадина свежи идеи по този въпрос? След това оставете вашия коментар!