Рецепти за красота » Уроци по грим » Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

Тайнствени сини очи небесен цвят, се считат за ангелски, наистина нежна и малко наивни. Синеоки момичета привличат своите невинни очи и пленителна дълбочина на очите. За още повече подчертават красотата на погледа използват грим. Играта на цветове и сенки за очи ви позволява изгодно да подчертае именно син оттенък радужки. Днес, мястотоwomenmagazines.infoще покажекак се извършва грим за сини очи, стъпка по стъпка снимка изпълнение на мейкапа ще се научи да направите великолепна грим.

Цветовете в грима за сини очи

За да се подчертае и да подчертае син оттенък радужки трябва да се възползва от правилото колористики. Противоположни цветове, разположени срещу в цвета кръг се наричат противоположни. Те идеално подчертават и отделят помежду си на английски, изглеждат ярки. За синия цвят на отлични прасковени нюанси и всички сенки, които съдържат в себе си червено и оранжево пигмент . Сиреневая, лилава гама и изглежда прекрасно в грима сини очи.

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

Сини и сини нюанси по-добре да не се използва върху всички клепач, без други допълнителни цветове, използвайте ги като акцент. И сини очи отлични сиво, сребристо, златисто и кафяво-червени сенки. Всички тези цветове могат да се комбинират и да се създават своя перфектен грим на очите.Например, много подходящ грим за сини очи, може да се изпълни с прилагането на персиковых сенки 3 цветове (светло, средно, тъмно), които се нанасят на горния клепач, както следва — във вътрешния ъгъл на окото се нанася най-светъл нюанс, в средата на подвижния век се нанася средни тонове сенки, а във външния ъгъл и сгъвката на горния клепач се нанасят сенки тъмен прасковен цвят на цвят. Долния клепач и ватерлиния (линия между по миглите и око) се подчертава с молив на синия цвят. Оказва се, много красиво!

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

Грим за сини очи, със сиви сенки: стъпка по стъпка

Предлагаме ви да се запознаете с подробни снимки изпълнение на красивия грим за обладательниц сини очи.

1. Нанесете върху горния клепач светли перлени сенки.

2. Във външния ъгъл и в сгъвката на горния клепач нанесете сива сянка. Добре смес чужбина преход между сенки.

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

3. Сега рисуваме стрелката на последния век сив молив.

4. Долния клепач обобщаване на сенки или мек молив златист цвят.

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

Оказа лек и в същото време красив, привлекателен грим, нежно подчертава красотата на сините око.

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

Грим за сини очи, с персиковыми сенки

Много ефектен грим за сини очи, с персиковыми сенки. Съветваме ви да опитате всички голубоглазым момичета.

1. Нанесете върху всички на горния клепач светли бежови сенки в цвета на кожата.

2. В сгъвката на горния клепач парцел с прасковени сенки оранжев оттенък. Добре растушевываем границата на сенките. Много е важно гладкост и естествеността на прехода.

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

2. На всички долния клепач парцел светли тюркоазени сенки, добре растушевываем долния край, пишете на тънка четка за рисуване сянка млечен оттенък.

3. Подчертаваме ватерлинию (мокро долния клепач, което се намира между долните миглите и самото око) със син молив. Правим молив на горния клепач и да извлече малка, чист стрелката тъмна подводкой . Боядисване на мигли и грим готов!

Грим за сини очи: 10 снимки стъпка по стъпка + видео

Също така предлагаме да видите видео на грима, който ще анализира всички нюанси за нанасяне и перушина сенки.

Видео, "Грим за голубоглазых"