Рецепти за красота » Прически и прически » Лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: снимка стъпка по стъпка

Лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: снимка стъпка по стъпка

Не всичко е по силата на всеки ден се взимат много време за създаване на прически. Но това не означава, че трябва да зациклиться по един и същи начин. Има много лесни и бързи прически, които не изискват специални знания и усилия. За Удобство на подобни опции, още и в това, че не се нуждаят от много тела и укладочных средства. Днес сaitwomenmagazines.infoще покаже какви са лесни прически за всеки ден може да се направи със собствените си ръце.

 Лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: снимка стъпка по стъпка

:

Няма нищо по-добре, отколкото всеки ден, за да смените прическата си. За това жени през цялото време, идва с леки и бързи варианти за стайлинг. Едни помагат да изглежда елегантно, а други - създават кэжуал-образ.

Прическа ширити и китка

Варианти на тази прическа много. Така че можете да експериментирате с уреждането на кос и греди. От това ще зависи от това, как изглежда лицето. Някаква вариация ще му простя, а други - да се показват всички положителни страни. Този вид прически - гъвкав. Ето защо е подходящ за всички видове и форми на лицето. Такава полагане може да се направи за средна и дълга коса.

Спомагателно средство за създаване на добро гредата действа и специален валяк. Ако не си, тогава ще дойде и чорап трябва да отсече предната част и я огъвате и го. Обладательницы гъста рошава коса могат да оправят косата си, без чужда помощ.

 1. Започва създаването на прически с плетене на гайтани. За тази цел е необходимо: да се накланя глава и гребен косата и плете плитка трябва да се отдолу до средата на главата. По-добре да изберете френското ширити . Тъй коса ще изглежда по-обемно.
 2. На върха на всеки косъм трябва да се съберат в опашката и да се фиксира на ластик.
 3. Нататък трябва да се оправят къдрици на кок. Той трябва да бъде пищна и равномерен.
 4. За да прическа изглежда подредено, трябва да се избягва образование "петушков". За целта можете да използвате специални муссами за изглаждане на косата. Техните ще се нуждаят от малко. Тъй като начин на ежедневна и трябва да бъде максимално естествен.

  Лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: снимка стъпка по стъпка

Прическа френска плитка с косата си

Това е по-романтичен вид на прическата. Може да се използва както в ежедневието, така и за довиждане. Голям плюс на тази прическа е, че за създаването му не е нужно много време, макар и на външен вид и говори за обратното. За да добавите полагане на обема, струва ощипвам направления. Това трябва да бъдат леки къдрици.

Нататък правим такива стъпки:

 1. Поставя косата на страничен път (на косата).
 2. Тъкане на френски плитки започваме с по-голямата част на пробора.
 3. След две-три грайфери направления трябва да преминете към обичайния плетению.
 4. От другата страна на пробора необходимо да се отделят малка част.
 5. Този свободен къдря и плитка переплетают в задната част на главата и скрито "краищата" един под друг. Така, плитка приложат под кичур, а, от своя страна, под плитка.
 6. Всяка от направления трябва да се затегне невидим.

За да прическа се запазва по-дълго, можете да я закачите с лак. Но не трябва да бъдат много, за да не е замислена ефект "слипшихся" на косата.

 Лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: снимка стъпка по стъпка

Прическа в стил Бохо-шик

Стил бохо-шик се появи в края на 90-те години, но той е актуален и сега. Особено в прическа. Прости и омаен очите полагане - това, което разбавит ежедневна рутина.

За тази прическа трябва силиконови гумички за триене.

 1. Започва създаването на полагане трябва да бъде с пробора. Той трябва да бъде прав. Отпред и от двете страни трябва да се оставят малко коса. Повече от 5-7 сантиметра.
 2. След отстъп от двете страни трябва да се тъкат по един малък косичке и монтирани силиконови безцветни гумени ленти.
 3. След това също се прави отстъп на 1-2 сантиметра и trudges още две плитки. Тези нетиране трябва да бъдат симетрични от двете страни.
 4. Нататък плитки трябва да се съберат в задната част на главата.

Направления, които са останали свободни от челото, също се присъединяват към косам. Къдрици кръстосани и да бъде заверен от заколкой.

 Лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: снимка стъпка по стъпка

Прическа в стил принцеса

При принцеси от дисни герои има своя класическа прическа. И въплъти в живота е съвсем просто. За да се чувства като принцеса ще се нуждаят от шипове, на които ще държа цялата конструкция.

Ние трябва да започне с подкручивания къдрици. Това ще направи косата по-обемисти и придава желаната форма на прическа. Ако космите са много тънки, а след това може да се прилага прах за обем. Това лекарство ще помогне поставени палав косата.

Нататък алгоритъм на действие е следният:

 1. От износител трябва да се разделят на няколко тънки къдрици.
 2. Те трябва да се съберат в узелке.
 3. Полученият възел трябва да се затегне фиби. Те трябва да бъдат воткнуты точно в сплит на две прядок - кръст върху кръст.
 4. Останалата дължина на кичура коса трябва да се "завърже" коса. По този начин ще излезе на опашката, която оплели тънки кичури.
 5. Така трябва да се направи до самия край.

Ако дължина къдрици липсва на три-четири оборота, след което може леко да скрият краищата на гърба и закрепете прозрачна гумена лента. За да продължите ширити, трябва да вземете нови направления.

Последния възел трябва да се подпре с останалата част от косата.

За да направите прическата по-буйна, може да се тегли за направления. Ще увеличи устойчивостта на прически, лесно покритие с лак.

Лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: снимка стъпка по стъпка

Коя от тези лесни прически за всеки ден със собствените си ръце ви хареса повече? Споделяте в коментарите!