Рецепти за красота » Очи и мигли » Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

Почти всички представителки на прекрасния пол мечтае за дълги и гъсти ресницах. Именно благодарение на тях, очите стават ярки и експресивни. За съжаление, не всички момичета са такова богатство. Затова все повече жени се увеличават миглите в салони за красота. Но, за да са доволни от вас колкото се може по-дълго, трябва да им се осигури грижа. В тази статия ще научите дали е възможно да убивам нарощенные мигли, какво не трябва да правите, за да не развалят ги, и как да се прилагат процедури за грижа за изкуствени волосинками.

Процедурата за удължаване на миглите

За да се гарантира правилната грижа ресницам, трябва да знаете как и благодарение на които те са прикрепени. Самата процедура не е сложна. Изберете желаната дължина и плътност на ресничките, след това изкуствени волосинки приклеивают към естествения си с помощта на специално лепило. Целият процес отнема около час и половина-два часа.Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

С течение на времето нарощенные волосинки ще падат. Това се дължи на факта, че жизнения цикъл на естествени ресничките е 3 месеца. Около 1 месец той се увеличава, след това на 6 седмици е в покой, след което започва процес на отхвърляне и загуба. Поради изкуствени мигли и лепило жизнен цикъл на естествена волосинки намалява.

Характеристики грижа за изкуствени ресничками в първите дни след изграждане на

За да нарощенные волосинки се държат възможно най-дълго, е необходимо в първите часове да се спазват няколко прости правила.Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

Първо, ако вие се съмнявате, дали е възможно да убивам нарощенные мигли, а след това имайте предвид, че това е категорично забранено. Лепило изсъхва в рамките на няколко дни, а ако в него попадне влага, тогава той може да загуби свойствата си и изкуствена волосинка просто ще изчезне.

На второ място, не правете парни вани за лице. Те също могат да станат причина за по-бързото загуба на нарощенных волосинок.

Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

На трето място, се опитват за пореден път не се наранят ресничките. Не докосвайте до тях, опитайте се да спите по гръб или на страна.

Как да се грижим за нарощеными ресничками

Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

За да се гарантира правилната грижа за нарощенными миглите в домашни условия, трябва да се придържат към следните правила.

  1. Колкото се може по-малко низходящо със изкуствени волосинки. Това не означава, че не трябва да се измива! Почистване на лицето трябва, но го правя това с голямо внимание, както в областта на растежа на миглите използвайте ватную пръчка.
  2. Не спи по корем, с лице уткнувшись в възглавница. Така вие травмируете нарощенные волосинки, което ще доведе до бързото им загуба.
  3. Редовно четка от изкуствени косми. За това имат специална щеточку, или (в краен случай) възползвайте се от четка за зъби. Но имайте предвид, че може да се върже само сухи ресничките.
  4. В никакъв случай не завивайте мигли, в противен случай те могат да се счупят.
  5. Грим вади само нежирными специализирани средства. Така ще бъдете сигурни, че нарощенные ресничките не отклеятся.
  6. Ако планирате да използвате спирала за оцветяване на нарощенных на миглите, а след това поръчайте козметика за изкуствени косми.
  7. Не изваждайте ресничките себе си. Това трябва да се прави на майстор.

Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

Както виждате, грижа за нарощенными миглите в домашни условия е доста проста. Той не включва продължителни процедури. Достатъчно е само да се промени своите навици.

Всички плюсове и минуси на нарощенных на миглите

Така че сте решили да отидете в козметичен салон и да се направи съответна процедура. Преди това е необходимо детайлно да проучи всички плюсове и минуси на нарощенных на миглите.

Преди да се изброят всички положителни и отрицателни страни на тази процедура, трябва да се разбере, че лекарите и козметика не се смятат за опасни. Натрупване рядко става причина за алергични реакции и е позволено на хората, които носят контактни лещи.Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

Достойнството на процедура на изграждане са както следва. Благодарение на изкуствена ресничке натурална по-малко изложени на механичния ефекти (на космите не се нуждаят от боядисване, къдри и издърпване). Понякога жените, нарастив мигли, не се прилага грим на очите, въобще, т. к. поглед и така е достатъчно выразителен.

Недостатък на този тип процедури е често срещана корекция и впечатляваща цената на изграждане. В зависимост от използваните материали и професионализъм на майстор, нарощенные мигли издържат от 2 до 5 седмици. След като сте махнали изкуствени мигли, може да изглежда, че парите са станали по-тънки и по-слаби. Всички, защото сте свикнали с дължина и густоте нарощенных. С течение на времето ще адаптируетесь към своя естествен волосинкам.

Възможно ли е да се прилага средства, декоративна козметика на нарощенные мигли?

Повечето дами, които планират да направят своя изразителен поглед с помощта на изкуствени волосинок, често възниква въпросът - "рисувам ли нарощенные туш за мигли?". Майстор в салони за красота негативно отношение към тяхното боядисване. Всичко се дължи на това, че е трудно да се предскаже, тъй като спирала влияе на лепило. Може би точно тя ще стане причина за преждевременна загуба на волосинок.

В крайни случаи се разрешава да мастило, веднага си помислете за това, как ще я да се измие. Това трябва да бъде не спиртосодержащее средство, в състава на който не съдържа мазни добавки. Отстранявайте грима внимателно, не травмируя на космите. Категорично е забранено да се използват водоустойчивую козметика.

Ако удължаване на миглите изпълнява от квалифициран майстор, чрез прилагане на качествени материали, а след това на въпроса за прилагането на кланични трупове от вас не трябва да има.

Как баня и сауна действа на нарощенные мигли

Баня или сауната оказва благоприятно въздействие върху нарощенные мигли. Всичко се дължи на това, че под въздействието на висока температура лепило, омекотява, което може да стане причина за преждевременна загуба на изкуствени косми.

Като цяло, баня с нарощенными миглите може да ходи, само не по-често от няколко пъти на месец. Изключение се прави на първия ден след изграждане. В този период трябва да се въздържат от посещение на "горещите" места.

Много често в сауната са басейни, в които искате да се потопите. Но преди да го направите, помислете си, дали може да убивам нарощенные мигли. Под въздействието на вода, хлор (който се добавя към плувни басейни) и на топлината на сауната рискувате да остане без изкуствени волосинок вече след няколко часа.

Тъй като водата на морето се отразява на изкуствени мигли

Нарощенные мигли на море, винаги са много неудобства ги обладательницам. Всичко се дължи на това, че им е много нежелателно да намокрите. Класици солената вода може да се разтваря клей, на който се закрепва изкуствена волосинка, и вече няколко дни ресничките ще започнат да намалявам и падат.

За подобна беда не се случи, опитайте се да не окунаться, не да се гмуркат и да не попаднат под пръските на вълните. Разбира се, това не на всички се радвате, но красотата изисква жертви. Ако все още се колебаете, може ли да намокрите нарощенные мигли в морската вода, преди да предприемете пътуването си на почивка си струва да се консултират със своя господар.

Кога и защо се прави корекция на изкуствени мигли?

Няколко седмици след изграждане на всеки клиент започват да падат изкуствени мигли, заедно с любимите си хора. Понякога това е свързано и с физиологични функции на организма, но понякога това е следствие на погрешно за грижа за нарощенными волосинками (жените не знаят как да се мият, използват нестандартни козметични средства и т.н.).

Така че, след като нарощенные мигли доста изтъня, трябва да се отправи към капитана, който или ще се вдигне с останалите волосинки, или ще ги корекция. След тази процедура очи ще стане отново красива и изразителна.Възможно ли е да намокрите нарощенные мигли? Грижа за нарощенными миглите в домашни условия

Както виждате, нарощенные мигли – това е не само красиво, но и много обезпокоителни. Момичета и жени, решившие се получи дълъг и изразителен косми около очите, трябва да бъдат подготвени за промяна на някои навици (смяна на позата на сън, леко се вземе душ, да спрат да търка очите си и други), за закупуване на нови козметични средства (не мастни, които не съдържат алкохол и различни масла), до отказ от чести посещения сауни, бани и плувни басейни. До този неудобството представителки на прекрасния пол, много бързо се пристрастяват, така че се увеличават миглите все по-голям брой дами от всяка възраст.