Рецепти за красота » Хармонично и здраво тяло » Как да стегнете вътрешната част на бедрата — упражнения, видео

Как да стегнете вътрешната част на бедрата — упражнения, видео

Която открива своята фигура на момиче, винаги се стреми към своя идеал тялото и отделя достатъчно внимание на проблемните зони. Една от тези зони е вътрешната част на бедрата. В ежедневния живот на мускулите в тази зона лошо включени и почти не работят. Силата им отслабва, те стават тънки и слаби. В тази част на бедрата обича да се натрупват излишните мазнини, се формира целулитът. Самата кожа на вътрешната част на бедрата по-тънки, отколкото на други места. Ето защо тя лесно се разтяга и губи тонус. В крайна сметка краката и бедрата изглеждат непривлекателни. Как да го оправя? Много просто!

Подтягиваем вътрешната част на бедрата — упражнения, хранене, грижи

Как да стегнете вътрешната част на бедрата — упражнения, видео

Днес, мястото womenmagazines.info ще разкажа как можете да стегнете вътрешната част на бедрата и ще покаже прости и много ефективни упражнения за развитието на тази зона, които можете да изпълнявате в домашни условия. Видео тренировка води абсолютна световна шампионка в николов, заслужил треньор Анна Куркурина.

Упражнения насочени към укрепване на мускулите на вътрешната част на бедрото, отслабване и за да се отървем от излишните мастни натрупвания. Тренировка преминава в активното и забавно темпо, с подбадривающими коментари. Вие със сигурност ще бъдете с настроение, да се отдаде под тази прекрасна видео тренировка. На следващия ден ще стане точно ясно, че мускулите точно на вътрешната част на бедрото добре свършена работа. При един необучен човек след необичайно натоварване на мускулите възниква крепатура — болезнени усещания след 1-2 дни след тренировка. Не се страхувайте — вие сте на правилния път!

Данни упражнения можете да включите в своя основна тренировка, или да извършва по всяко удобно за вас време. Правим 3-4 пъти в седмицата и извършваме представените по-долу упражнения. Следваме диета, по-малко сладки, сладкиши и повече белтъчни храни. За да стегнете кожата ще помогне на редовни козметични процедури — пилинг, масаж, различни кремове за еластичност на кожата. Всичко това ще ви помогне бързо да си крака в ред, да подтянутые силни мускули, упругую кожата и атрактивен силует.

Ще бъде интересно:

Упражнения за стягане на задните части
Плосък корем — това е просто!
Как да направим краката си грациозна

Упражнения за вътрешната част на бедрата се състоят от три видео. Тренировка могат да се редуват или да извършва всички в един ден. Всичко зависи от подготовката. Заниманията трябва да се започне с подгряване и завършва растяжкой.

Видео тренировка, упражнения за вътрешната част на бедрата