Рецепти за красота » Епилация » Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата.

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата.

Нежеланото окосмяване е често да се почистват с помощта на специален козметичен восък. Това е доста ефективен и популярен начин за премахване на растителност, след него момичетата не се наблюдава такова дразнене, като след употреба на бръснач, и на практика няма врастнали косми, че много често възниква при използване на депилятора.

Когато восъчен епилация се провежда в зали, а след това на капитана знае как и с какво да се измие остатъците от восък, но ако тази процедура се извършва самостоятелно в домашни условия, то веднага възниква въпросът, какво да правя с кола маска, която остава в тялото след епилация.

Причините за "залепване" на восък върху кожата

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата.При правилно провеждане на процедура, всичко трябва да мине "като по часовник" . След прилагане на кола маска кожа се получава гладка и чиста, изглежда спретнат. Ако восъчни епилация се случи за първи път, а след това почти всички момичета, има леко зачервяване, което скоро преминава самостоятелно.

Малко по-късно могат да се появят единични пъпки, но това също е често срещано явление. След втория пъти провеждане на процедура за всички тези симптоми вече не ще.
Те се обясни факта, че кожата при излагане на восък подложени на особен стрес. Но ако описани симптоми не са преминали, и след третия път, по-добре спрете да правите тази процедура и да се консултирате с дерматолог.

Трябва да се придържат стриктно към последователността на всички действия за нанасяне и отнемане на восък. Ако на някакъв етап нещо се обърка, то восковый материал може да остане в тялото. Не е толкова просто да се измие и така лепкаво петно може да причини някои неудобства.
Това се случва най-вече поради следните случаи:

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата.

  • На ивица е нанесено много восък. По неопитност много момичета показват, че колкото повече материал за епилация да се прилага на тялото, толкова повече то ще ви остави без дъх косми.
  • Восък нагрели или бяха запалили до твърде течно. Той, когато се прилага върху кожата си, не е залегнало в нея, а растекся по цялата му повърхност.
  • Восковый хоросан слабо нагрели и той, когато се прилага тръгнал кичури, след отстраняването на които, непременно ще останат мазни следи.
  • Съвместимост на восък при непрекъснато бъркане се е разпаднала.

И ето това се е случило, восък здраво укрепен върху кожата. Водата, дори топло, няма да може да помогне. Какво да правя?

Видео за вас: ако восък е попаднал на дрехи

Начини за премахване на

Почистване на восък трябва да бъде веднага, в противен случай, тялото ще се появят зачервяване, пъпки и различни раздразнения.

Има няколко техники, техният избор зависи от предпочитанията и възможностите на отделна момичета.

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата. За борба с нежелана растителност, всички средства са добри, и все пак искате да изберете най-доброто. В този момент времето все по-голяма популярност са започнали да се използват специални кремове за депилация, които по твърдения на производителя, са способни постепенно да премахнат ненужна растителност по тялото. Прочетете коментарите на лекарите за крема за депилация за ловене ловене.

Химическа депилация – достойна алтернатива на всички видове. Популярността на този вид епилация допринася за много фактори: пълна безболезненность, бързината на изпълнение и по-висока ефективност на процедурата. Всички тези качества се отличава продуктите на търговска марка Veet, произведени на известната британска компания Reckitt Benckiser. Вземете указания по прилагането на крема е тук.

За премахване на окосмяване по лицето, не може да използвате радикални техники, които помагат да се отървете от тях, се премахват заедно с корена. На нежна кожата на лицето може да се прилага само за козметични продукти за депилация. Най-оптималното решение за домашна процедура е кремове за депилация на лице. Най-добрите кремове за депилация на лице и отзиви за тях

Специални кърпички

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата. При закупуване на комплект за восъчни епилация те често вървят заедно с ивици. Салфетки наситен с специално вещество, което ефективно елиминира с кожата лепкава състав.
Ако восък купи отделно, не е в комплекта или изтече, може да закупите в по-големите супермаркети и аптеки.
Голямо разнообразие от салонных процедури за премахване на косата е поразителен, много е лесно да се объркате в определенията. В тази статия сме дали определение по процедури като епилация и депилация и е установено, отколкото те се различават.

Натурално масло

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата.Или всички козметични аналог . Ако оказия се случи неочаквано, това е доста подходящ слънчогледово масло , на което се приготвя храната.

Необходимо е малко количество, за да нанесе на козметични диск или салфетка, а след това леко разтривайте им лепкава място.
Масло не само ще премахне восък, но все още ще омекоти кожата и напитает си полезни вещества.

Перфектното състояние на кожата (гладка, лишена от бръчки и козметични дефекти) дълго време е сбъдната мечта за всички жени. Сега това е напълно възможно с помощта на хардуерна козметика. Каним ви да прочетете в нашата статия какво е газожидкостный пилинг на лицето.

Лосиони, спрейове и гелове

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата. Тези средства, за да хидратирате тялото могат достатъчно бързо премахване на лепкава маса.

Достатъчно е просто да ги разпространява на мястото, перемазанном кола маска, изчакайте една минута и след това премахнете всички кърпа.

За тези цели и подходящи средства под формата на спрей.

Само не трябва да се използват дезодоранти и тоалетна вода.

При прилагането на различни начини за епилация, които винаги присъстват болезннеые усещания. А за да ги намали до минимум, едва ли не всяка жена се прилага някакви болкоуспокояващи средства. По-подробно за това, отколкото обезболить на кожата, преди да эпиляцией.

Мазен крем

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата. Това лекарство има успокояващ ефект, той не само ще премахне остатъците, но и ще предотврати появата на раздразнения.

Всеки удебелен състав ще има овлажняващ ефект върху кожата воалите.
Можете да използвате крем за суха кожа или предназначени за зимния период.

В някои случаи жените прибягват до такъв ход: не се отстранява космите, но само, поясни тях. И канела — главен асистент. Научете как да изсветлява косата канела.

Сешоар или ютия за гладене на дрехи

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата. Тези два уреда, не са свързани с проблемите на кожата, но могат да помогнат за премахване от повърхността му заби восък.

В лепкав участък от кожата се нанася памучна кърпа, а след това прекарват над него загрята ютия или насочен към нея горещ поток на въздух от сешоар.
Восък под влияние на тези уреди се топи и да се придържа към материята.

Този начин се прилага в изключителни случаи, тъй като при неаккуратном използване на ютия може да получите изгаряния.

При остатъци от восък, след провеждане на домашната епилация и страх самата прилагат по-горе начини за неговото премахване трябва да се обърнете към администратора, който премахва космите ваксингом.

Вижте видео: премахване на восък с килим

Как да се избегне излишък от восък по кожата си?

Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата. Закупуване на комплект за восъчни депилация си струва да пробвате, инвестирали ли в него специални кърпички, предназначени за премахване на остатъци от кола маска от кожата.

Но по-добре да купи още една опаковка отделно, тъй като те никога не са достатъчно.

Восък трябва да се разпределя на тънък слой, след това ленти, които на него са залепени, ще бъде в състояние да улови целия си обем, без остатък.

В случай на използване на касетофон восък трябва предварително да се запасите с удебелен крем или лосион за тяло.
Как да премахнете восък с кожата след депилация, както и да се измие с восък в домашни условия с лицето, тялото, кожата.
За първи път восковую епилация си струва да се прави от капитана, тогава по време на неговото посещение може да се научи всички нюанси на процеса на епилация, кола маска. След ваксинга задължително трябва да се обработва на място със специални средства, овлажняващи кожата, създаващи си по-мек, и да са на нея, след това не е врастающих на косата.

Важното е след провеждане на восъчни епилация, внимателно почистете повърхността на кожата, леко се отмие остатъците от восък и да се справят парцели хазарт се наблюдава забавяне лосиони. С течение на времето, след различни начини за премахване на восък, може да изберете подходящ за вашите кожата покрива.