Рецепти за красота » Очи и мигли » Как да се освободите от фалшиви мигли?

Как да се освободите от фалшиви мигли?

Как да се освободите от фалшиви мигли?

Красиви, гъсти мигли – женски оръжия изключителна сила, буквално сбивающее с краката си представителите на силния пол. Онези пък, които природата не е възложена по декорацията, могат да се възползват от достиженията на съвременната наука и да направя грим с външни миглите .
В магазините се продават на ресничките от различни видове и различни цветове, като се започне от евтини китайски "за еднократна употреба" на ресничките, и завършва скъпи продукти на известни марки. Последните, между другото, може да се използва няколко пъти, те отлично се съхраняват при подходящи грижи.

 

Залепите на фалшиви мигли, не е толкова сложно, това е напълно възможно да направите и сами, като се възползва от инструкциите на опаковката и аксесоари: четка и лепило. Друг въпрос: как да се освободите от фалшиви мигли, ако нито един производител не се грижи за това, че информацията за това достига до потребителите. Очевидно, чуждестранни експерти смятат, че всички наши жените редовно да посещават салони за красота и върши козметични процедури там. Въпреки това повечето от нашите соотечественниц са свикнали да правят всичко с ръцете си.За това повечето се разстила подробни указания за това, как да се освободите от фалшиви мигли дома.

Как да се освободите от фалшиви мигли?

Ще ви трябва:

  1. Няколко памучни дискове. Два от тях ще бъдат използвани за предварителен компрес, а останалите – за нанасяне на крем и последващо отстраняване на неговите остатъци. По желание може да се ползва също се покрива с памучна свещ стик.
  2. Зехтин, смели хипоалергичен крем или средство за отстраняване на грим, съдържащо растителни или минерални масла. Може да се ползват специални средства за облекчаване на фалшиви мигли – те се продават в магазините за професионална козметика. Тези средства има смисъл да купуват, ако използвате външни декорации редовно.
  3. Пинсети. Разбира се, може да се направи процедура с помощта на собствените си пръсти, но с пинсети ще бъде безопасно, по-бързо и по-удобно.

Ред на действие

Стъпка 1. Преглед

Преди да отклеить фалшиви мигли, погрижете се за това, че този процес е минал безболезнено за очите и клепачите. Предварителен компрес не само ще ви помогне да премахнете отгоре за украса, но и ще предотврати възможно дразнене. Първо добре размягчите лепило. Направете го така: намокрете памучни дискове с топла преварена вода със стайна температура или чай (без захар!) и ги сложи на очите си. Изчакайте няколко минути, махнете дискове. Сега си клепачи готови за процедурата може да започне.

Стъпка 2. Размягчающий

Вземете още един сух памучен тампон и нанесете върху него малко пълномаслено крем, зехтин или средство за отстраняване на грим.

Идеален специално средство за професионално отстраняване на фалшиви мигли. Да, за това се покрива с памучна свещ пръчка, това е като ви е по-удобно.

Размягчающие средство се нанася на тънка ивица. Избягвайте попадане в очите. След това трябва да изчакате няколко минути. През това време лепило са омекотени, и ще бъде възможно да се премине към следващия етап на процедурата.

Стъпка 3. Най-отговорен

Внимателно повдигнете ръба на фалшиви мигли с помощта на пинсета, като се внимава да не се блъсне в собствени мигли. Внимателно отстранете въздушната обстановка. Не правете резки движения, действайте бавно и внимателно и да не забравяме и факта, че е по-добре да скъса фалшиви мигли (дори и най-скъп), да развали собствени.

Стъпка 4. Довършителни работи

Ето ресничките и отстранени. Сега остава само отстраняване на остатъци от лепило. За това трябва да мине през ресничкам специална мека четка или просто се измийте. Близо отговорно за тази стъпка: престой на ресницах лепило може да доведе до възпаление или алергия.

След приключване на процедурата намажете си мигли малко репейного масло – то спестява на клепачите от възпаление и ще естествен блясък на очите си. Между другото, редовната употреба на репейного или рициново масло, ще засили вашите мигли, ще ги направи по-дебел и, кой знае, може би, ще доведе до това, че ефекта на фалшиви мигли ще се появи по естествен начин.

Няколко думи за правилата за съхранение

Сега вие знаете за това, как правилно да стреля на фалшиви мигли. Какво да правя с отклеенными украса? Наистина ли хвърлят? В никакъв случай. Ако сте намерили "своята форма", тогава я съхранете любимите украса, още веднъж да направя грим с външни миглите за снимка . Миглите може да се използва още няколко пъти, разбира се, при условие, че правилното съхранение.

Да се съхранява на въздушната ресничките трябва в специален контейнер, в същата, в която те се продаваха. Премахване на остатъци от лепило и крем с фалшиви мигли, подсушете ги и ги поставят в "родния" контейнер до следващата употреба.

Между другото, козметика, не се препоръчва да се ползват външни миглите твърде често, тъй като тази процедура не е твърде добре се отразява върху състоянието на клепачите и миглите.

Как да се освободите от фалшиви мигли?

И накрая още няколко съвета. Не бързайте и не се притеснявай преди да стреля фалшиви мигли – видео и фото инструкции ще ви помогнат да действа правилно. Вижте как го правят това е професионална козметика, и направете точно така, а ако не сте сигурни в уменията си, тогава най-добре посетете салон за красота. Най-големият си враг – това е вашият страх. Ако имате преди процедурата ще треперят ръцете си, тогава ще бъдете в състояние да нанесе непоправима вреда на собствените си ресницам, така че бъдете изключително внимателни и внимателен.


По-долу е представен прекрасна видеоурок, който, без съмнение, ще затвърди прочетено от вас по-горе. Видео съдържа и препоръки за пускане, така и съвети за извеждане на миглите.