Рецепти за красота » Очи и мигли » Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка)

Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка)

Много момичета, които не могат по една или друга причина да посетите салон за професионално премахване на изкуствени косми по очите си, се интересуват как да се освободите от нарощенные мигли дома най-много.

Тази процедура е напълно възможно да се държат сами, важното е да се знае, да растворит лепило и как правилно да минава цялата технология.

Къщата може да се оттегли само на ресничките, нарощенные греди

Други техники за закрепване косми, при самостоятелно отстраняване, могат да навредят на клепачите.

Средства, използвани за премахване на изкуствени ресничките

В арсенала на момичета има много инструменти, които могат да бъдат отстранени изкуствени мигли, приклеенные греди. Говорейки за това, как да се освободите от нарощенные мигли дома най-много, трябва да се вземат на борда на един от по-долу изброените разтвори.

Професионални продукти

Сред тях са специалистите от салони за красота са следните:

 • Дебонер – течността, която се използва в салони и студиа за красота. Той позволява бързо и качествено да се оттегли изкуствена "красота" с вашите век. При това е достатъчно остър и неприятен мирис, може да предизвика възпаление на клепачите и очите. Именно благодарение на тези недостатъци я малко се използват професионален съветник.
Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Сами в домашни условия може да се свали само снопчета мигли
 • Ремувер, който може да се използва като под формата на крем паста за зъби, така и под формата на гел, лосион или течност. Именно той се нарича оптимален професионален инструмент, с помощта на който се отстранява изкуствени мигли като в козметичен салон, така и у дома. Като теглите нарощенные мигли, при това, без да излизате от дома си, така че дори и най-много. Отговорът е прост: да купите точно Ревумер.

Народни средства за защита

В арсенала на народни рецепти, с които можем сами да свали нарощенные снопчета изкуствени ресничките, има много средства. Но най-ефикасен и безболезнен е използването на всеки масло – растително, рициново, репейного, зехтин или сметана, тлъсто и хранителен.

Използването на медикаментозных лекарства

Ако професионално или народни средства не дават желания резултат, може да опитате да използвате медикаментозные лекарства. Най-често това са лекарства от категория капки за очи, например, Альбуцид, който се използва за лечение на възпаление на конюнктивата.

Важно е да знаете! Използването на медикаментозных лекарства – това е изключително нежелана мярка, която се прилага е позволено само в изключителни случаи.

Техника за премахване на нарощенных на миглите

Разглеждайки въпроса за това, как да се вдигне, без да посещавате салон за красота и професионалисти, нарощенные мигли у дома, най-много се отправи директно към самата процедура, техниката на изпълнение.

Техника за премахване на миглите Дебондером

В процеса на прилагане на разглеждания средства е важно да се помни, че да го използвате, трябва да бъдат с повишено внимание, тъй като самият състав е доста силен и агресивен разтворител, и при невнимателно прилагане може да изгори клепачите и очите.

Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Средство Дебондер

Стъпка по стъпка инструкции за работа с Дебондером.

 1. На първо място, трябва да се направи за защита на долния клепач с помощта на памучен диск: разделете го на две и изрежете задълбочаване на линията на растеж на миглите, придават на долния клепач и внимателно закрепете с тиксо, за да може в хода на работата си той не отвалился.
 2. На следващо място, пропитайте памучен тампон избрания от вас начин – Дебондером – и го плъзнете върху горния клепач, като се започне движение от външния му край. Всички движения трябва да са леки и плавни, че не си заслужава да търка клепача с усилия и натиск.
 3. По-късно 3-4 мин, лекарството растворит клеящий състав, отклеенные снопчета просто са заснети с пръсти. След това, отново разходете се из век натопен в разтвор на памучен диск и махнете остатъците от клеящего състав.
 4. Изплакнете лицето с топла вода.

Отстранете с помощта на ресничките Ремувера

Помислете как да се освободите от нарощенные мигли у дома с помощта на най-Ремувера. Технология на отнемане на изкуствени ресничките с помощта на този средство е подобна на тази, която се извършва с помощта на Дебондера. Единствената разлика е, че Ремувер по-нежен и не е толкова агресивен, като описаната по-горе Дебондер.

Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Процедурата за отстраняване на миглите изисква точност и внимателност

Използвате Ремувер може дори на тези, които имат чувствителна кожа. По рафтовете На магазини представени под формата на гел, крем, течен и лосион. Козметика препоръчват да спрете избора си именно на средство формат на крем – негов плюс е това, че той не само премахва нарощенные на ресничките, но и се грижи за собствените си, като им предоставя допълнителни грижи.

Той е удобен за използване и не е острата миризма, но не по-малко го на доста висока цена. Именно Ремувер най-често се прилага като в салони за красота, така и в домашни условия.

Да разгледаме по-подробно.

 • Крем Ремувер – удобен продукт, който е оптимално подходяща за отстраняване на в домашни условия нарощенных на миглите. Той ще разтваряне на клеящий състава за сметка на съдържащи се в него мастни масла, като при това е достатъчно да го 5-8 минути, Когато той се абсорбира напълно, може леко да стреля по ресничке.
Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Оттегляне на миглите една по една

Ако те се отклоняват доста трудно, тогава трябва да се крем за клепачи и задръжте по-дълго, или да се нанесе по-голямо количество средства.

 • Разтвор – лекарство, което в състава си съдържа връзката, е равносилно на бюджета разпределени, макар и по-щадящее по свое действие. Той се използва само в салона на опитни майстори, което се дължи на факта, че с него трябва да могат да работят.

Хоросан Ремувер не се препоръчва за домашна употреба

 • Ремувер във формат гел – също е прекрасен вариант за използване в домашни условия, поради своята простота и удобство. Той почти не се разпространява и въздейства не върху кожата или очите, а единствено за състава на лепило, така че не предизвиква алергии и раздразнения.

Премахване на изкуствени косми с маслени бои

Говорим за това как още може да се свали внимателно и естествено нарощенные мигли самата, в домашни условия, трябва да се помисли такова средство, тъй като масло. Тя, както и самият метод, се счита за най-сигурна, така че именно масло се препоръчва да се прилагат всички нови за премахване на изкуствени косми.

За да научите как правилно да се оттегли нарощенные мигли дом на най-чрез масло, трябва да се спазват следните препоръки:

 • В началото трябва да се пара на кожата на лицето е над капацитет с гореща вода, така нарощенные мигли излезе по-лесно и по-бързо, не травмируя кожата на клепачите.
Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Процесът на подготовка за извеждане на миглите
 • На следващо място, накисва се във всеки растително масло ватную пръчка, и нанесете средство за защита на нарощенные снопове на ресничките по линия на залепване на изкуствени косми. Важното е, че всичко се направи внимателно, така че маслото не е попаднало в окото и не предизвика дразнене.
 • Изчакайте няколко минути, отново се вземете в ръцете на памучен диск и обмакивайте го в масло, прекарват ги през корените на слепени греди с дължина на миглите, докато последните не започнат да се отдръпват. След това, просто отстранете остатъците от масло с ерата на хартиена салфетка, промокнув им.

За облекчаване на греди на миглите може да се използва всяко масло: растително, рициново, репейное, зехтин.

Технология за премахване на миглите крем

Говорейки за това, как и какво, да оттегли нарощенные миглите, без да се прибягва до скъпо средства, къщи, без помощта на майстори, най-много трябва да се разглежда просто мазен крем, който има всяка жена. Представеният метод не само на работещи, но и най-достъпният от стойността си.

Основен момент, на който трябва да се обърне внимание, – проучване състава на крема. В него не трябва да бъде твърде голямо количество ароматизатори и добавки, освен това, кремът не трябва да се антивозрастным. Оптимално спре своя избор на детски кремове, предназначени за защита от студ и вятър през зимата . Те са достатъчно смели, добре се разтваря клей и облекчаване на мигли, като същевременно се грижат за век.

Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Обработка на миглите с помощта на крем

Техника на отнемане на нарощенных миглите крем не е твърде различен от описаните по-горе: и така, с помощта на покрива с памучна свещ пръчки или диск нанасяме крема върху клепачите по линия на залепване греди. Оставете за 5-10 мин. Крем растворит клеящий грим и мигли с лекота може да се свали ръце или пинсети.

Отстранете нарощенные ресничките лекарствени средства

Като вариант средства за облекчаване на нарощенных греди на мигли, можете да използвате и медикаментозные лекарства.

За облекчаване на греди на миглите използват капки за очи тип Альбуцида

Средство нанесете няколко слоя върху клепачите на мястото на залепване на нарощенных греди и оставете за половин час, след махнете мигли с помощта на пинсета. В процеса на употребата му, може да се чувства като изтръпване и чувство за парене – това е нормално явление.

Важно е да се помни! Никога не изваждайте нарощенные на ресничките, ако притежава дори най-малкото зачервяване или възпаление на очите, както и по време на менструация или в дните преди тях.

Като не могат да бъдат нарощенные мигли

Свали нарощенные ресничките себе си – това е реално, важното е да го направиш правилно. Но единственото, което си заслужава да се помни всяка жена, да не ги вади без допълнителни средства, просто сдирая. Ако снимате изкуствени косъмчета по този начин, тогава заедно с нарощенными ресничками, вие вырвете и своите собствени.

Освен това, не си струва да ги изтриете с помощта на остри предмети – игли или карфици. Така вие само травмируете очи или нежната кожа век, усугубив състоянието на кожата покрива.

Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Теглене на миглите по пучкам

Не можете да изтриете нарощенные мигли и с помощта на пара. Отпарить лепило, провеждане лицето си над купата с гореща вода, ще се провали, тъй като клеящее вещество е устойчиво на въздействието на високи температури. Освен това, на разглеждания метод е опасен, тъй като може да се получи ожег лигавиците.

Логически извод – без допълнителни средства, които ще ви помогнат да се разтвори спойката, не можеш да направиш. Разбира се, можете да изчакате, докато нарощенные снопове ще изчезне сами, но този процес ще бъде твърде продължително по време, а и очите ви ще изглеждат грозно.

Грижа за своите миглите, след отстраняване на нарощенных

В резултат на изграждане на изкуствени мигли е отслабване и загуба на своите собствени. Затова е важно да се обърне им внимание след отстраняване на нарощенных косми, възстановяване на тяхната красота, освен това, трябва да се грижи и за кожата на клепачите.

На първо място е най-малко един месец да се откаже от процедурата за изграждане. За този период от време своите собствени мигли да се възроди и да се засили. В този период се препоръчва да се направи маска от масла, най-ефективна и ефективни средства се считат за кастор, морски зърнастец и репейное масло.

Как да се освободите от нарощенные мигли дом на най - (инструкции стъпка по стъпка) Маслото възстановява естественото хранене за миглите и ги смекчи

Обърнете внимание и на кожата на клепачите – вземете на въоръжение специални крем и серум . Можете да ги обогати с витамини A и E за по-добро овлажняване и възстановяване на кожната покривка.

Не по-малко ефективно действат и отвари от лечебни билки – лайка и невен, градински чай, жълт кантарион. Всички тези билки, заваренные поотделно или в събиране, ще помогне за облекчаване на зачервяване и възпаление на кожата на клепачите след процедурата за отнемане на нарощенных волосинок, ще стимулира растежа и регенерацията на близки на ресничките, поспособствуют обновяване на дермата.

Нарощенные мигли може да оттегли сам у дома, най-важното, да се избере един инструмент, всички действия се изпълнява внимателно и плавно, за да не се повреди native коса и деликатната кожа на клепачите.

Искате ли да научите как да се освободите от нарощенные мигли? Вижте пълната видео инструкция:

Да се свали нарощенные мигли: Дебонер или Ремувер? Вижте видео-сравнение на:

Как да се възстанови мигли след изграждане? Вижте видео съвети: