Рецепти за красота » Очи и мигли » Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Ние, момичетата, искаме да изглежда винаги безупречно — от пяточек до върховете на миглите. Гъсти мигли с красива свита — ето това е истинското бижу и мощно оръжие! Ето затова ние ги развиваме. Обаче след време често възниква желание да се отпуснете от изкуствен материал. В статията ще разгледаме начини, как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без вреда за естествени. Записва до учителя и да се плащат допълнителни пари за теглене на нещо, което не искате, защото можете лесно сами да направите тази задача.
Съвременната индустрия за красота бързо отиде нагоре, и вече не е първа година процедурата за удължаване на миглите се радва на невероятна популярност.

Което дава натрупване?

 • придава на виждането голяма атракция и изразителността;
 • възможност да усетите сто процента от привлекателността на своята външност;
 • значително спестява време на дневния грим.

Защо ресницам се нуждае от почивка след дълъг изграждане?

 • най-главният и най-важният аргумент — изтощение и отслабване на вашите собствени мигли.

  P. S. в Нито един салон да ви говори то не ще, т. к. майстор интерес към привличането на клиентите, а не обратното.

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

От възможно най-свали нарощенные мигли у дома?

Направи тази процедура всъщност не е трудно. Така че, за да знаете как сами да свали нарощенные мигли и да направи всичко внимателно, запасете се със следните подручными средства:

 1. растителни масла;
 2. мастни крем;
 3. дебондера;
 4. ремувера;
 5. лекарството Альбуцида;
 6. под въздействието на пара.

допълнителни приспособления:

 1. почистване на ухото и дискове;
 2. пинсети;
 3. щеточка.

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Премахване на нарощенных миглите крем

Крем е чудесно средство за разтваряне на лепилото-смола, с помощта на който изкуствени мигли се прикрепят към естествен. Основно изискване: наличие на гъста и мазна консистенция. Отличен представител на себе си е най-обикновен детски крем. Покрива с памучна свещ пръчка нанесете малко на ресничките. Особено задълбочено внимание отделяйте мястото на подвързване. Оставете да действа за 20 минути. След което изкуствен материал лесно може да се отстранява с помощта на пинсета, щеточки за вежди или обикновена вода.

Прочетете също така: Как да расте веждите, там където те не растат

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Растителни масла за премахване на нарощенных на миглите

Растителни масла и ефективно да се справят със задачата за облекчаване на изкуствени ресничките в домашни условия. Притежава полезни свойства, витамини и натурални вещества, те допринасят за укрепването и своите. Ще отговарят на абсолютно всеки – репейное, рициново, бадемово, праскова, слънчогледово масло, зехтин. Но най-сигурно в такива случаи е призната от рициново масло. Пръскайте дебел слой на мигли с помощта на специален щеточки и оставят като маска на 45-60 минути. След това, изкуствени косъмчета лесно снимутся — мазна и лепкава консистенция добре се разтваря клей.Не забравяйте за прилагането на петрола и след процедурата – това ще възстанови първоначалното състояние на естествени мигли. Е с тази задача да се справи масло от жожоба.

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Как да премахнете нарощенные мигли дебондером

Ако сте решили да изберете лекарство за употреба в домашни условия, трябва внимателно да се запознаят с това, как да се освободите от нарощенные мигли дебондером – професионален лекарство за разтваряне на лепилото-на смола. Закупуване средство може в никакъв професионален магазин на изключително достъпна цена. Дебондер използват съветника за изграждане на миглите и са много доволни от него. Основни добродетели – бързи резултати и висока ефективност. За да се отървете от изкуствени мигли, е необходимо само 3-5 минути!Малко количество средства внимателно нанесете на ресничките (уверете се, че течността не попадах на мазен). След това изкуствен материал лесно се отстраняват с помощта на вода или щеточки.

Едно трябва да знаете: дебондер не е толкова безвреден, — той може да предизвика алергична реакция, чак до загуба на миглите. Така се отнесе го честото използване на силно не се препоръчва.

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Използването на ремувера за облекчаване на миглите

Препаратът е предназначен за чувствителна кожа. По-щадящее средство, в сравнение с дебондером, предназначен за облекчаване на нарощенных на миглите. Се продава под формата на паста, гел, крем, лосион. Отзиви е написано, че гелевый ремувер по-удобен за използване, тъй като не се разпространява. Неоспорим плюс още в това, че не само облекчава мигли лъчи, но и положително въздейства върху увредените участъци на кожата и уморени клепачи и мигли.

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Как да премахнете нарощенные на миглите с помощта на Альбуцида

Това антибактериално лекарство е предназначена за профилактика и лечение на възпаления и инфекции на очите. Таблетката ще позволи без проблеми да се разтвори лепилен състав на нарощенных на миглите. Внимателно намокрете ватную пръчка, наркотици и се изтрие ресничките по линия на растеж. На всеки няколко минути, за да нанасяте нов слой. Стреля ресничките е необходимо тогава, когато почувствате, че те лесно започват да се люпи. По време на теглене е възможно парене или изтръпване. Бъдете изключително внимателни с употребата на наркотици.

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

Теглене на нарощенных миглите пара

Процедура парна баня — добър начин за облекчаване на мигли в домашни условия, без да навреди на своите. Преди да започнете си струва да премахнете целия грим от лицето си и особено очите. Накрывшись кърпа, дръжте лицето си над пара на десет минути. След това избършете миглите с масло — зехтин или други ви достъпни, навлажнете ги памучен тампон. Прекарват процедура, докато те не започнат да се отдръпват.

Как да се освободите от нарощенные мигли в домашни условия, без да навреди

От статията следва, че премахването на нарощенных на миглите – не е чак толкова сложна процедура. Е възможно да се направи най-много, без услугите на професионалист. Най-важното в този бизнес – последователно, за да тегления изкуствен материал премина без отрицателни последствия. След това, уморен от тежестта и изтощени ресничкам нуждаят от интензивни грижи, така че използвайте масла и натурални козметични витаминни комплекси.

Спазването на тези прости правила ще ви позволи да експериментирате с външния си вид, без много загуби и при всякакви условия изглежда луксозно.