Рецепти за красота » Уроци по грим » Как да накрасить веждите с молив. Тайни и стъпка по стъпка снимка

Как да накрасить веждите с молив. Тайни и стъпка по стъпка снимка

В грима трябва да се вземат предвид всички детайли и красива форма на веждите стои на първите важни места. Неаккуратные и неухоженные вежди могат да се заличат и да не е най-първокласният грим на очите, гладка и сияйна кожа, коса.

От формата на веждите зависи целият образ на момиче , те играят много важна роля. Да Не се забравяме. Пътят към идеалното бровям идва чрез корекция (скубане пинсети), цвета, намирането на най-добрата форма и корекции и подкрашивание на веждите с молив или сенки. Днес на страницата на womenmagazines.info ще се научите как правилно да накрасить веждите с молив , за да направите правилни черти на лицето, красиви и привлекателни.

Необходимостта от това, за да рисува веждите с молив се появява в случаите, когато формата на неговите вежди не са доволни: те са твърде тънки и светли косми растат рядко, може би някой прекалява с выщипыванием. Дори, ако веждите е в отлично състояние при ярка грима те избледняват и им трябва малко да се подчертае, да им даде по-чист и плоска форма, това ще помогне на молив за вежди.

Как да изберете молив за вежди?

Най-подходящ за класически молив дървен корпус. Пръчката трябва да бъде твърда и добре наточенным. Такъв молив добре запълва пропуски между косми и позволява да се постигне максимално естествен вид. Меки моливи, боядисани и самите косъмчета и по-добре да не ги използват, а и самите косъмчета на веждите се боядисват специална боя за вежди и мигли (или с къна с басмой, че естествено, засилва растежа и укрепва).

Цветове трябва да изберете естествени нюанси , без червена тонове. Цвят на молив трябва да бъде пепеляв различна интензивност под определена външност. Смята се, че на цвят молив за вежди трябва да бъде не по-тъмен цвят на косата и леко отпусни се тонове на миглите. За да отчаяна наточить молив за вежди, трябва да се държи в хладилник, а след това поточить острилка ви.

Как да накрасить веждите с молив стъпка по стъпка снимка:

Първо трябва да се определи формата на неговите вежди, по-подробно прочетете в тази статия - корекция на веждите . Трябва да определите къде ще се намира моделът вежди, най-високата точка и края на опашката. За опростяване на процеса могат да се възползват от трафаретами за вежди .

Как да накрасить веждите с молив. Тайни и стъпка по стъпка снимка

 1. Първото нещо, на веждите трябва да гребен четка: първо нагоре, после по посока на растежа на косъма.
 2. Вземете молив и ароматен штриховыми линии акцентират на долната граница на веждите. Прокрашивать вежда не е нужно от самото начало на растежа на веждите, а заминаващи малко настрани. Класици корона на веждата трябва да започва леко и плавно, без рязко начало. За това също така може да се наложи 2 молив за вежди. Един, за да накрасить цялата вежда, и второ, отпусни се малко, за да накрасить на главата, в началото на веждите.
  Също акцентират на горната граница на веждите. Запомнете - линия трябва да бъдат успоредни.
 3. Къси линии заштрихуйте пространството между боядисани линии.
 4. Нарисувайте тънка опашка вежди, той трябва да върви в посока към козелку ухото.
 5. Сега е необходимо да се инжектира, владеене на линията на веждите, прорисуйте всички пропуски и празни места.
 6. Яснота на веждите може да се даде, ако высветлить зона около нея мек светло бежово с молив в цвета на кожата. Също така ще се пудра на прах или бежови сенки.
 7. Смес от светли места, за да се постигне естествен преход.
 8. Може да е малко припудрить, ако сте нанесли молив.

Ако вашите вежди са достатъчно гъсти, но все пак ще трябва да ги направим по-отчетливи и по-прекрасно, виж снимката по-долу:

 1. Причесываем четка вежди.
 2. Начертаете две линии в долния и горния край на веждите.
 3. Можете да използвате сенки за нежно попълване на самата вежда или прорисовать същия молив.
 4. Нанесете под веждите светли сенки (светъл молив, захар).

Как да накрасить веждите с молив. Тайни и стъпка по стъпка снимка

След като накрасили веждите с молив трябва да се види не стърчат ли къде излишните косъмчета. Можете да се възползвате от капелькой гел, за да пригладить вежди. Сега, че знаете как правилно накрасить веждите с молив и да може успешно да се подчертае своята красота!

Ще бъде интересно да прочетете:

Как да направим веждите гъсти и тъмни
Оцветяване на веждите с къна
Идеалната форма на веждите за кръгло лице

Видео на "Тайните на красивите вежди от гримьор"