Рецепти за красота » Уроци по грим » Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео

Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео

Красиви, гладки на стрелките и подведенные очи никога не излизат от мода и няма да загубят своята актуалност. Всяко момиче, което обича да си грим, когато някой се опитва извежда си стрели течна подводкой. Някой се е научил да рисува върху малки очи, гладка игриви стрели, а на някого това не се получава.
Днес на страницата на womenmagazines.info , ние показваме, като накрасить очите подводкой и да получите красиви, гладки на стрели, атрактивен външен вид и безупречен грим.

Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео

Най - важното- това е тренировка . Ако не се получава накрасить очите подводкой от първия път, ще се превърне в петия. Ако не се получава с петия път - ще се превърне в десети! В това не се съмнявайте, важното е да не се изхвърлят своите тренировки и всеки ден се опитват извежда стрелка или просто да се резюмира очите. Не случайно изтрие и започваме отново или избутва до утре.

Все още основна роля играе качеството на самата очна линия, тя трябва да бъде правилната консистенция, не сушени и да не е твърде течна. Изберете качествен продукт.

Очна линия се предлагат в няколко вида:

 1. ТЕЧНА ОЧНА ЛИНИЯ . С помощта на тях се получават гладки, изчистени и елегантни линии. Изисква определена сръчност и практика.
 2. ГЕЛ ОЧНА ЛИНИЯ . Имат гелеобразную структура, по-лесно се радват. Може да подаде тънка изчистени линии и меки с растушевокй.
 3. ТВЪРДИ ОЧНА ЛИНИЯ . Идват под формата на моливи или специални маркери химикалки за очите. Също така, по-лесно за използване, отколкото класическа течна очна линия с тънка четка.
 4. Също лайнер се предлагат в различни цветове - черно, кафяво, сребристо и златно, синьо и др


Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео


Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео


Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео

Прочетете също така:

Красив грим за всеки ден: стъпка по стъпка изкуствена това
Просто ориенталски грим: стъпка по стъпка снимка
Опушен грим айс (smoky eyes), стъпка: снимки + видео

Две основни техники за нанасяне на очна линия на очите

 1. Рисуване на линии по предварително нанесен точки . Трябва внимателно да се очертае мястото на преминаване на стрелки малки точки. След това плавно се свържете точките в една ясна линия.
 2. Рисуване на линии метод за люпене . Когато стрелката е съставен от малки къси удари. След това тези щрихи отново закрашиваются вторият равномерен и хомогенен слой очна линия.
 3. Рисуване на линия течна подводкой на посоченото фигурата с молив. Тъй като отстрани дефекти на молив за очи е по-лесно, отколкото с молив. Първо трябва да накрасить и нарисува формата на бъдещата стрелка молив за очи, а след това поставете молив.

За безупречно и упорит грим на очите, трябва да следвате няколко правила:

 1. Да толкова трудно да се изкормени стрелката не разпространяват през няколко часа и грим на очите, остава за дълго в първоначалния си вид, преди да нанесете трябва обезмаслени клепач тоник или лосион. Също така ще помогне за полагане на праймера или прах и използването на водоустойчив качествена очна линия.
 2. Започва да рисува на стрелката трябва да се намери удобна поза и опереть лакътя на ръката, която ще се изготвя, върху плоска повърхност. Така, ръка не ще се измести и ще се окаже правилна и аккуратная линия.
 3. Не е необходимо да натягивать клепач, тъй като в този случай има голям риск да нарисувате стрелка не една форма, какъв би искал. Очите трябва да бъдат отворени, за да гледате малко по-надолу, на горния клепач леко спусната.
 4. Излишната течна очна линия трябва да се премахне с четката, за да не оставя пятная на век, вместо тънка линия.
 5. Накрасить очите подводкой може да стрелочкой или без нея. Подводкой може да се запълни само пространството между ресничками и направете малка линия, заканчивающуюся в ъгъла на очите.
 6. Ако рисуваш стрелка, наклони я определя така: стрелка трябва да продължи посоката на долния клепач и тръгва към храмовете. Стрелката може да бъде кратък и визуално да се създаде сянка от миглите или да бъде по-дълъг, за да се ефект кошачих очите.
 7. Дебелината на линиите и стрелките и могат да се избират по свой вкус, тънка или дебела. Обикновено, линия започва тънко от вътрешния ъгъл на окото и постепенно се разширява до външния ъгъл.
 8. За молив на долните мигли изберете водостойкую молив за очи.
 9. След като сте нарисували стрелка, оставете го да изсъхне и не зажмуривайте или силно не отваряйте очи, за да не остават отпечатъци.

Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео

За да нарисува тънка стрелка трябва да се започне фигура с вътрешния ъгъл на окото. Много тънко най-върха на четката ароматно движения започнете да води четката, колкото е възможно по-близо до линията на миглите. Начертайте малка стрелка. Всички неравности почистваме за втори прием, отново се връщаме подводкой на клепач, премахване на всички дефекти.

Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео

За да нарисува една дебела эффектную стрелката трябва първо да се очертаят нейните очертания.

 • Можете да използвате молив за очи, за да набележат мястото за стрели. Начертайте малка отметка от край външния ъгъл на очите и нагоре, която свързва със складкой век (снимка 1).
 • Продължаване на маркиране, се навлиза в самия клепач и извади дебела линия над горните миглите - линията трябва да бъде тънък от вътрешния ъгъл и се засилва към външния ъгъл на (снимка 2).
 • Плавно свържете стрелка с подводкой горния мигли (снимка 3).
 • Ако сте доволни от формата на стрелка - кръгът отгоре течна подводкой за окото (снимка 4).

Като накрасить очите подводкой - видове красиви стрелецът, стъпка по стъпка снимки + видео

За да накрасить очите гелевой подводкой , трябва пискюл, обикновено тя е приложен в комплект с буркан гелевой очна линия. Първо трябва да се отбележи и ъгъла на наклон стрелка, задръжте линията над миглите и да нарисува клепач отвътре.

Прочетете също така:

Грим на очите за нависших век
Как да направите очите по-големи с помощта на грим
Как се боядисват и да се резюмира молив за очи
Ефектен грим с черни сенки (снимка)

Като накрасить очите подводкой на видео:

 

Видео, като рисуването на симетрични стрелки: