Рецепти за красота » Епилация » Колко е достатъчно вбесен епилация? Коментари за епилация, кола маска

Колко е достатъчно вбесен епилация? Коментари за епилация, кола маска

За изтриване на ненужна растителност, жените се ползват по различни начини, които в големи количества предлага модерна косметология. Един от най-популярните и ефективни методи се счита за епилация с кола маска или кола маска. Восък, необходими за тази процедура – това е напълно достъпно средство.

Може с успех да се използват в домашни условия, без да се прибягва до салонным услуги. Единственият недостатък на този метод е неговата чувствителност. Но ако се използва редовно, всеки път тези усещания ще намалее, тъй като отново плевене растеж на косата стават все по-тънки и по-слаби, а за да ги премахнете е много по-лесно.

Колко е достатъчно вбесен епилация? Коментари за епилация, кола маска Депилация маска коса

Какво е кола маска (нарастващ е)?

Епилация с кола маска се провежда с помощта на специален топло състав, който се нанася върху подготвената предварително кожата. Тази процедура може да се извършват почти всички части на тялото, дори и най-деликатните (бикини зоната и подмишниците).

Най-добрият ефект се постига, ако восъчен епилация се извършва при дължина на косъма поне 3-5 мм. За тази процедура се използват тези видове на продукта, мек или твърд, а също восък, разтворим във вода или восъчни ленти за депилация на бикини зоната .

Колко е достатъчно вбесен епилация? Коментари за епилация, кола маска Депилация с восък или кола маска е най-старата козметична процедура

 

Дълго ли достатъчно процедури ваксинга?

Много жени и момичета се чудеха, колко е достатъчно епилация, кола маска, особено ако те са решили за първи път да опитате тази процедура. Чрез изучаване на мненията на тези, на които епилация с кола маска — далеч не е новост, може да се направи такова заключение, че всичко зависи, първо, от индивидуалните особености на организма, както и от това, как точно са били спазени всички правила по време на провеждане на процедурата.

Дълго ли кожата да остане гладка и чиста? Средната продължителност на живота – около 2-3 седмици, но той може да се колебаят значително в една или друга посока. Ефективността на процедурите се дължи на самия механизъм за нейното провеждане: космите се отстраняват с помощта на выдергивания с корена. Така че времето преди образуването на нова растителност и отнема няколко седмици.

Ако нарастващ е провежда за първи път, е резултат от нея достатъчно дълго време – в продължение на 1-1,5 месеца. Това се случва, защото след първия отстраняване на космите растат много по-бавно, отколкото след многократно выдергивания. А ето и жени, за които епилация с кола маска — обичайна процедура в продължение вече на няколко години, трябва да се използва по такъв начин, много по-често. Резултат е достатъчно само за няколко седмици.

Колко е достатъчно вбесен епилация? Коментари за епилация, кола маска Ако нарастващ е провежда за първи път, е резултат от нея достатъчно дълго време – в продължение на 1-1,5 месеца

Се срещат отделни случаи, когато епилация с кола маска спира растежа на излишната растителност е много дълго. Но най-вече мненията на потребителите се говори за рязък намаляване на броя отново да растат косми. С течение на времето, растежа на нежелана растителност може да се прекрати съвсем. Но колко време ще отнеме един такъв процес, зависи само от особеностите на всеки отделен организъм.

Много жени, оставяйки отзиви за процедурата епилация с помощта на восък, разказват, колко време е достатъчно резултата гладка кожа точно им и съветват всички, които желаят да опитате такава популярна процедура. С цялата простота на провеждане и много скромна цена може да бъде самостоятелно да се постигне ефективен резултат , особено ако "ръка". Същите тези, които по някаква причина не иска или не може да го направи в домашни условия, винаги могат да се обърнат към услугите на професионална козметика. Най – важното- намери си майстор. Колко време кожата ще остане гладка, зависи именно от неговите умения за качествено провеждане на сесия на епилация. Коментари за професионалисти и методите на тяхната работа също е препоръчително да се научат в подробности преди да вземе решение за провеждането на такъв вариант епилация.

Противопоказания за процедури ваксинга

За да обобщим по-горе, вреди ще напомня за това, в какви случаи не се препоръчва да се правят кола маска:

  • при захарен диабет;
  • бременност;
  • кърменето;
  • варикозе;
  • нарушение на ендокринната система;
  • наличието на статистически коса премахване на брадавици, бенки, папиллом.
Колко е достатъчно вбесен епилация? Коментари за епилация, кола маска Не се препоръчва да се правят кола маска при кърмене

В резултат след качествено постижение премахване на растителност дълго угоди на жените, не трябва да забравяме и за допълнителна грижа за кожата както преди провеждане на ваксинга, така и след него.