Рецепти за красота » Как да отслабнете » Как да поддържаме теглото си след отслабване: 9 правилник за стройна фигура

Как да поддържаме теглото си след отслабване: 9 правилник за стройна фигура

Днес всеки разбира, че обезитас, затлъстяването – това е причина за много злини. Някои от тях са много опасни и в някои случаи водят до заболявания. Във връзка с това повечето хора, страдащи от излишно тегло, се прибягва до различни начини за борба с нея. Най-често оръжие срещу такъв враг са на диета, които могат да бъдат щадящими, така че е доста трудно.Запознанства внимание на това, че чрез някои само на диети да се постигне желаното и за кратък период от време, почти нереално. За тази цел се изисква интегриран подход, в частност,диета трябва да бъдат допълнени с физически натоварвания.

Да се върнем към диета. В една или друга степен те дават желания ефект. Възниква друг проблем – задържане на резултата. Днес, мястото womenmagazines.info ще е възможно да се задържат теглото след отслабване.

Как да поддържаме теглото си след отслабване

Как да поддържаме теглото си след отслабване: 9 правилник за стройна фигура

Озадачьтесь ред в кухнята

Първата стъпка е да се превърне в обикновена почистване на бонбони, сладкиши и други екстри, които ни дарява организма с излишни калории. Уверете се, че ги няма на масата. Разгледайте всички видни места. В идеалния случай такива източници на излишни килограм трябва да се замени с пресни плодове и горски плодове.

В процеса на приемане на храната използвайте малки чинии, чаши. Такъв трик ще се намали порции и съответно калории.

Имайте предвид вероятността от пристъпи на глад

Обикновено, след диета, те имат място. С тях позволяват да се справят ябълка, моркови, извара, кисело мляко. Задължително се грижи за наличието на пълнозърнести хляб. В хладилника трябва да бъде кисело мляко. Вас внезапно навестило чувство на глад, тогава скушайте един от тези продукти, и неочакван гост държи на думата си. Помощници в борбата с глада ще хранителни припаси, които се хвалят много фибри. Тя, както е известно, предизвиква чувство на ситост.

Не се отдадете много често

Много хора, които ще се прибегне до диета смятат, че в бъдеще трябва да яде само хляб и да пие само водицу. Е визия перспективи погрешно. Любими лакомства ще бъдат разрешени, но се отдадете на тях трябва да не е повече от два пъти в седмицата с интервал от три дни. Това трябва да се направи до обяд, след това до вечерта тялото да се справи с свръх захар и мазнини – превръщайки ги в енергия.

Спазвайте режим на пиене

Водата спомага за изгаряне на калории, позволява да се отървете от токсични разпадни продукти. При това тя осигурява запълване на стомаха. Не се отказвайте от компоти, отвара от шипки, зеленчукови сокове, тъй като тези напитки благоприятен ефект върху фигурата.

Прекалена строгост към себе си скрита

Забраненият плод е сладък. По тази причина, да се откаже от всичко и веднага, не си струва. Специалистите препоръчват редуване табу. Например, в понеделник под запрещение на сладко, във вторник – печене, в сряда – на полуготови продукти и така нататък.

Не забравяйте протеинови храни

Протеин в сила от сытности ни избавя от глад по-дълго време, в резултат на което по-рядко правим набези на хладилника. Също така, спомнете си, че това органично съединение е стройматериалом за мускулите, а последните, както е известно, помагат на тялото да изгаря мазнини. Задължително дополните диетата лесно сирене, натурално кисело мляко, пахтой, маложирным извара, нискомаслено кисело мляко.

Физическо натоварване

Не изхвърляйте занимания с гимнастика и тренировка. Опитайте се да се движите повече, да ходят пеша, да карат колело. Когато мускулите работят, те изгарят мазнини.

Не забравяйте, че скритите мазнини за вас опасни

В това отношение много опасни колбаси, полуфабрикати. Откажете се и от ядки, пържени картофи, сметана, млечен шоколад. Не бъдете мързеливи, за да проучи състава на това, което ще изядете една. Можете спокойно да се ядат храни, в 100 грама, които съдържат не повече от 5 грама мазнини.

Прочетете също така:

Какво да ядем вечерта, за да не се оправя
Канела и мед за отслабване
Ще помогне ли джинджифил отслабнете?
Как да се направи плосък корем

Използвайте подправки

Ярки ястия, с наситен вкус на скоростта утоли глада са абсолютни лидери. За подобряване на храносмилането ястия трябва да се допълват люти чушки, риган, джинджифил. Във всеки случай към диетата трябва да се отнасяме спокойно, в противен случай стресът ви е гарантиран.