Рецепти за красота » Хармонично и здраво тяло » Как да се отървете от корема без диета: 7 начина

Как да се отървете от корема без диета: 7 начина

Всички ние отлично знаем, че мазнините, разположени под кожата може да развали женска фигура. Изтрий този корем ще ви помогнат някои упражнения за преса и упражнения за укрепване на наклонени мускули на корема. Ако изпълнявате упражнения периодично, може да бъде в бързи срокове да постигнете плосък корем, а и да го направи годни и еластична.

Как да се отървете от корема без диета: 7 начина

Как да се отървете от корема без диета?

Трябва да се изпълнят следните упражнения 3-4 пъти в седмицата:

1) Изправете стойката си, извий ръце, област лактите натиснете за двете страни и поставете краката на ширината на раменете. На дъх произвеждат скручивающее упражнение в областта на кръста, при издишване трябва да се вземе основната позиция. Първо скручивайте тялото в областта на кръста наляво, след това надясно. Това упражнение трябва да се повтаря 20-25 пъти.

2) на Дланта трябва да се постави на кръста, а на краката са поставени на ширината на раменете. При изхода трябва да се получи наклон на ляво, а дясната ръка се изтегля над главата си. При вдишване и също се върна в изходна позиция. Следващия издишване трябва да се прави едновременно с наклон надясно и потягиванием на лявата си ръка. Повторение упражнение се равнява на 20-25.

3) Легнете по гръб, ръце разполагате под големия седалищен мускул мышцей, а краката ми бавно се повиши. На издишване трябва да се вдигне на бедрата от пода и да се задържи в това положение в продължение на 3 секунди. След това произвеждаме дъх и бавно отида на цялото тяло на пода. Упражнение трябва да се повтаря не по-малко от 20 пъти.

4) Сгибаем крака и поставете длани зад главата си. Произвеждаме малко издиша и малко приподнимаемся от пода. След това не потъва произвеждаме повторен издишайте и се изкачи малко по-горе. Извършване на въздух, това отидете на пода. Повторяемост на упражнението 20 пъти.

5) Ръцете се поставят на пода, краката приподнимаем. При издишване повдигнете горната част на тялото от пода и протягиваем ръце пред себе си. Задръжте това положение в продължение на 3 минути. На вдишване отида на пода и расслабляемся. Упражнение трябва да правя още 5 пъти.

6) Поставете дланта на ръката си зад главата си и сгибаем краката. На вдишване се поставят двата крака в бедрото, но корпус в това време не трябва да се скъсат. При издишване осъществяваме промоция, с посока на коленете нагоре. При следващото вдишване промяна на колене. Повтаряме това упражнение 20 пъти.

7) се Изкачи на лакътя над повърхността на пода, сгибаем краката в областта на коленете и ние издърпайте ги възможно най-близо до стомаха. Нататък произвеждаме движение под наем, задържите краката си с ъгъл от 45 градуса, не по-малко от 3 минути. Легнете на пода, огъване на коленете си и скрещивая долната част на крака, а след това подтягиваете ги за себе си. След това правя мускули на корема.

Тези прости упражнения ще ви помогнат да придобият елегантен и красив корем ! Най — важното- редовни занимания, които с течение на времето ще влязат в навик. Също така, не забравяйте балансирайте данни упражнения с кардионагрузкой: джогинг, бързо ходене, на скок на скакалке.