Рецепти за красота » Епилация » Как да се отървем от мустаците на момиче завинаги: премахване на космите над горната устна

Как да се отървем от мустаците на момиче завинаги: премахване на космите над горната устна

Много дами мечтаят за да научите как премахване на космите над горната устна завинаги. В края на краищата растителност в това място изважда маса комплекси. Представителки на нежния пол може да се страхува да общува с хора, защото ще си помислят, че му недостатък ще высмеиваться и измисля огромен брой майтап. Има доста техники, благодарение на които да могат да разрешат проблема, е необходимо само да изберете подходящият.

Как да се отървем от мустаците на момиче завинаги: премахване на космите над горната устна

Идентифициране на причините за

Мустаци над горната устна се появяват не просто така, най-често тя е причинена от хормонален провал в организма. Много рядко проблемът е физиологична особеност. За да откриеш проблема, трябва да се обърнете към гинеколог или эндокринологу и изследвани. Ако те показват високо ниво на тестостерон, нещо за премахване на космите над горната устна завинаги, трябва да се пие курс на хормонални лекарства. Често лечението отнема поне шест месеца, така че трябва да бъдете търпеливи и да изпълнява всички препоръки на лекар, в противен случай, проблемът няма да си отиде.Разбира се, може да се бори с нея, премахване на косъмчета с пинцети или лазер, но тя постоянно ще се връща, а това значи, че пари за скъпи процедури ще бъдат похарчени напразно, те трябва да бъдат повтаря. По тази причина е най-добре веднага да се обърнете към специалист и да премине терапия.

Салонные процедури

Как да се отървем от мустаците на момиче завинаги: премахване на космите над горната устна Мисля си над това, как да изтриете мустачки над горната устна, трябва да се помисли салонные процедури. Няколко от тях, но те са много ефективни и помагат да се раздели с този проблем завинаги. Трябва да се срещне с козметик и да научите повече за тях. Повечето дами предпочитание именно электропиляции. В хода на тази процедура космените луковици се зарежда на ток. За сметка на това космите се унищожават, а растежът им може да се възстанови само след 5 години. Някои по този начин е помогнал да се забрави за проблема завинаги.Въпреки това, при всички свои предимствата на процедурата е болезнена и отнема време, тъй като действа " се пада на всеки косъм в продължение на 2 минути.Да напълно да изтриване на възли, се наложи няколко пъти да посети кабинета на козметик. Заслужава да се отбележи, че цената на электроэпиляции е доста висока, така че не всяка дама е на разположение.

Ако не искате да издържат на болка, тогава можете да опитате да се отървете от антени, прибегнув за лазерна епилация. По време на нея на космения фоликул действа лъч, разрушава го и в същото време прът косми. Тази процедура не може да се нарече болезнено, но неговата цена е още по-висока, отколкото электроэпиляции. Лазерен метод не дава гаранции, че проблемът ще се върне отново. Тя няма да се притеснява дама в продължение на няколко години, но при това трябва да мине 5-8 процедури.

Как да се отървем от мустаците на момиче завинаги: премахване на космите над горната устна Фотоэпиляция да помогне на момичето, за да се отървете от мустаците. Процедурата включва използването на потоци от светлина, които напълно унищожават волосяную крушка. Този метод позволява да се справят дори и с бели косми при жените, но червена и сива той не премахване, така че по-добре да се възползват от электроэпиляцией. Фотоэпиляция има много противопоказания, затова по-добре е да се консултирате с козметик.

ЭЛОС-обезкосмяване — по начин, който ще ви помогне завинаги да се отървете от мустаците на жените. Този най-нов метод включва използването на ток и светлина.

Те влияят на фоликул, унищожаване на космените луковици. За да се отървете напълно от мустаците, трябва да се направи около 5 процедури с прекъсване от 1 месец.

Домашни методи

Как да се отървем от мустаците на момиче завинаги: премахване на космите над горната устна

  1. Ако космите не са много видими, може да се опита да ги облекчи. За това е добре да се използва водороден прекис. Препоръчва се редовно да се почистват с тях на тези средства, вече е след 2 седмици те ще бъдат по-малко забележими. За избелване може да се използва лимонов сок, но е важно да запомните, че тези средства, поясни още и кожата. Може да се извърши премахване на мустаци, с помощта на пинсети за вежди. Този метод е доста разпространен при жените, но в крайна сметка проблема не се решава, така че скоро тя ще се върне отново, но цената в този случай са минимални.
  2. Премахване на космите над горната устна е много по-лесно, като се използва крем-а depilator. Много козметични компании произвеждат този продукт. Трябва да се изпробват го на китката си, че за да се предотврати появата на алергична реакция на лицето. Крем-а depilator се разтваря косми, прави кожата гладка. Да се ползват, те трябва на всеки 2 седмици. Почистване на космите над горната устна може да се, с помощта на восъчни ивици. Тази процедура е малко болезнени, но се ползват по този метод трябва само веднъж на 20 дни.
  3. Някои представителки на прекрасния пол да реши проблема с помощта на шугаринга, или пудра депилация. За приготвяне на състава е необходимо смесват се 100 г захар, 10 мл вода и сок от половин лимон. Маса трябва да се постави на огъня и варете, когато тя ще придобие кафяв цвят, огънят ще изгасне. Когато масата се охлажда леко, тя трябва да се прилага върху горната устна и се оставя да изстине, след което захарно ивица паузи надолу рязко движение.

Народни средства за защита

Как да се отървем от мустаците на момиче завинаги: премахване на космите над горната устна А като се махне пушок още? За решаване на проблема може да се възползват и народни рецепти.

  1. Отличен ефект дава татул. Следва мелене на семена и се налива водка, за да имаме тегло, консистенция, подобна на гъста сметана. Средство трябва да престои в продължение на 21 дни. Те се нуждаят от смазване на проблемните места 1-2 пъти дневно. В най-скоро време космите поредеют, а след това не се губи.
  2. Ако не са успели да се сдобият семена на татул, за да се отървем от пистолет може да се използва и листата на това растение. Следва 150 г сурова захар и 1 л вода и се вари в продължение на четвърт час. Когато средство се охлади, тя трябва да се филтрира и се избърсват им проблемните места пъти на ден.
  3. Орех също помага да се отървете от антени над горната устна. Трябва да се вземат незрели плодове, изстискайте сока и се избърсват им проблемните зони всеки ден. Въпреки това, след този на кожата да останат жълти петна, които дълго време не са.
  4. Можете да използвате и черупки от орех. Трябва да се смила я, да вземат 20 г, сипете 400 мл вода и се вари на слаб огън 20 минути. Полученият бульон трябва да се справите с проблемните области. Най-добре е да се овлажнява в него тампон и да се прилага през 10 минути до горната устна, тогава ефектът ще бъде много по-висока.

Заключение

Кое средство да изберете, за да се отърве от оръжието, зависи от редица фактори. Въпреки това следва да се предпочитат метод, който няма да предизвика дискомфорт и ще реши проблема за кратко време, и то дълго време няма да се върне отново. Най-добре е да се консултирате със специалист, а след това да се вземе решение. В този случай, за да успее напълно да предпазите себе си и да постигнат високи резултати.