Рецепти за красота » Грижа за краката » Как да се отървете от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Как да се отървете от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Целулитът е проблем, с който доста често се сблъскват с едно момиче. Формирането на така наречената портокалова кора в областта на бедрата и задните части показва, че най-важното време, какво да правите себе си. Особено актуален въпрос става с наближаването на горещи летни дни, когато толкова нетърпелив да излезе на плажа, да се припичат на слънце и да се освежите в хладно езеро. Въпреки това се радват на живота на много дами не позволява на дискомфорт, причинено от образуването на целулит.При наличието на проблем не си струва да се хвърля в крайности, обръщайки се към такива процедури, като лифтинг на кожата или на липосукция. Вместо това, ние ви препоръчваме да разгледа препоръки на нашия сайтwomenmagazines.info, които бързо, бързо и безболезнено да се отървете от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия.

Как да се отървете от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Профилактика на целулита

Има редица професионални препоръки, които ще ви подкани, като премахне целулита в проблемните зони или изобщо да се предотврати развитието на проблеми в ранните етапи на нейното формиране. Става дума за следните превантивни мерки.

Пълен отказ от тютюнопушенето

Вещества, които попадат в кръвта при поглъщане на цигарения дим, водят до унищожаване на витамин с. Именно този минерал играе важна роля в обменните процеси на организма, а липсата му води до загуба на кожата нейната еластичност.

Употреба на не по-малко от 1,5 литра вода на ден

Точно толкова течност трябва да навлизат в тялото през деня, освен пиенето на кафе, чай, сокове и други напитки. Следването на препоръките позволява да се отърве от тъканите на тялото от токсини и ненужни запаси застоявшейся течност.

Правилното хранене

За да се отървете от целулита в областта на бедрата и седалището, си заслужава да спрете да се консумира изобилие от сладки и тестени храни. Дневната диета се препоръчва да се изготвят на базата на зеленчуци, плодове, а също така и пълнозърнести храни.

Упражняването

По-добре първоначално да води активен живот до образование проблеми, отколкото по-късно акане собственото си тяло комплекси от специални упражнения за премахване на портокалова кора на бедрата и задните части.

Избягването на стреса

Прекалената нервност води до нарушаване на обменните процеси и като резултат на това - образуването на целулит. По тази причина се опита да води измерена начин на живот, не перетруждаться, даде тялото си за почивка, а съзнанието да се отървете от негативните мисли.

Как да се справим с целулита с помощта на упражнения?

Физически натоварвания - едно от най-ефикасни решения в борбата с образуването на портокалова кора в проблемните зони. Бърз, дават очаквания резултат, на първо място, анаеробно натоварване, като джогинг, бързо ходене, каране на велосипед и др.

Така че, ако наблюдават наченки на формирането на целулита на бедрата и задните части, като се отървете от неприятности? Изпълнява се препоръчва следното упражнение:

  • Скок на височина - не по-малко от 50 пъти за подход;
  • Клекове с опора на гърба на стената, като се започне с 30 пъти;
  • Видовете въртене на краката в легнало положение, като каране на колело - от 50 пъти;
  • Поочередное повдигане и понижаване на краката в легнало положение ("ножици") - от 30 пъти.

Редовното изпълнение на горепосочените упражнения дава възможност за получаване на забележими резултати в продължение на един месец. Подходящи такива физически натоварвания, както за отстраняване на портокалова кора с областта на бедрата и седалището.

Видео "Тренировка срещу целулита в домашни условия"

Масажни процедури

Твърдят, че масажът е абсолютна панацея за образуването на портокалова кора в проблемните зони на тялото, би било погрешно. Метод е ефикасен само в случай на прилагане на интегриран подход за отстраняване на проблеми. Ефект от масажа трябва да бъдат подкрепени от правилно хранене, физически натоварвания, козметични процедури.

Антицелулитен масаж е препоръчително да изпълнява по няколко начина: не само ръка, но и с помощта на специализирани полуавтоматични устройства. Най - важното- да се прибегне до проработке места, където се формира от портокалова кора, с редовни интервали от време.

Массажировать област, бедрата и задните части се препоръчва, в неспешном, размеренном темпове. С течение на времето, интензивността на въздействието на определени участъци трябва да се увеличи. Трябва да се прибегне към такива движения, като потупва, леки пощипывания, триене, не са силни похлопывания.

Изпълнява масаж, който е насочен към премахване на целулита, трябва, като минимум веднъж в седмицата. Продължителност на изпълнение на процедурата, трябва да бъде от порядъка на 20 минути. В края препоръчително е да се произвеждат утепляющие тайна проработанных области на хранително-вкусовата филм или дебела кърпа. В рамките на часа на приключване на масажа не си струва да излиза навън. С техника на масаж може да се запознаете подробно тук.

Моля, обърнете внимание! Да се прибегне до антицеллюлитному масаж строго забранени за лица, които страдат от сърдечно-съдови заболявания или разширени разширяване на кръвоносните пътища.

Тайна срещу образуването на целулит

Как да се отървете от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия

Премахване на ефекта на формиране на непривлекателни портокалова кора ще позволи на редовни тайна. За тази цел трябва добре да се запасите с фолио. Последната трябва да обхваща добре загрята кожата. Както вече беше отбелязано по-горе, ефектът се усилва, ако провеждане на процедурата след антицеллюлитного масаж.

Подгряване и работило на проблемните зони, трябва да е плътно обвива кожата с фолио, не, ако закрием при това без притока на кръв. Зони се препоръчва допълнително се изолират, увит плътно с кърпа или катерене под одеялото. С обертыванием върви добре пилинг .

За да изпитате, достатъчно провеждане на процедурата в продължение на половин час. След това изплакнете кожата под топла течаща вода, след което нанесете върху повърхността му подхранващ и успокояващ крем. Провеждане на антицелулитна тайна трябва да порядъка на 2-4 пъти в рамките на една седмица. Рецепти потребителите срещу целулит вижте тук.

Ние сме тук и е установено, кои оперативни техники позволяват да се отървете от целулита в областта на бедрата и задните части в домашни условия. Може би вече са успели да изпробват един или няколко начина? Споделяте в коментарите към статия за своите впечатления и оставят мнения за най-ефективните решения за борба с целулита!