Рецепти за красота » Грижа за гърдите » Как мъжете се отнасят към силиконови гърди?

Как мъжете се отнасят към силиконови гърди?

Тези бележки и впечатления на мъжете, с. рано намерени не с една спечелила фалшив гърди, предназначени за жени .

Какво лошо има в силиконови импланти? Те страшно са далеч от реалността! Човек не може да разбере какъв ужас е фалшив гърди, докато не се окаже с нея спечелила в едно легло. Такава сочни гърди, кръгли и апетитни. Как плодове от пластмаса. Но колкото и да е луксозно тя нито изглеждаше, заблуда разсейва при първия допир до него ръка.

Истинска гърдите приятна на допир еластична и мека, тя се движи, тя е човешка и живеят. Фалшив една мъртва и труден. Струва речник балони да слезе от страниците на лъскавите списания, тъй като веднага става ясно – от имитируемого на обекта ги разделя на няколко милиона светлинни години.

Как мъжете се отнасят към силиконови гърди?

Най-доброто нещо, което можете да направите с имитации на женски гърди – това е да гледам не нея, но не докосвайте. Очевидно, това е основната идея на изкуствени гърди: те ги правят, за да не се целува, милва, гали и да се хранят децата. Те са предназначени за това, за да ги снимат, да обсъжда, да желае и обожавам. При първия до него докосване на магията изчезват. И това се отнася за всички фалшив грудям независимо от вложената жена суми в акт на изуверского самонараняване.

През последните десетина години в света се извършва огромен брой операции за увеличаване на бюста (само в САЩ за една година почти половин милион операции). В списания море, снимки на жени с великолепни импланти, които, съчетани това води до факта, че обществото вече е забравил как изглежда един истински женски бюст.

Навреди на тези разкошни мадами със силикон гърди на страниците на списания са огромни: те са силно понижават самочувствието на жените с естествени гърди. Точно това настоява жените да се подложи на операция за увеличаване на гърдите. Операция от този вид в бъдеще почти гарантира една жена здравословни проблеми. Лягане под ножа, жените се излагат на риск подхванат инфекция, намаляване на чувствителността на зърното, гръдни болки, бръчки, нарушения на лактацията.

Освен това, въпреки хубаво име – "мамопластика" - тези процедури са адски болезнени. Всички делавшие такава операция жените в един глас твърдят, че с тази болка не може да се сравни нищо, включително родовите контракции. Но това е само началото на проблемите. Контейнер със силикон може да порваться, подтекать и да пълзи. Зърната може да се окаже повернутыми в различни посоки. Често гърдите губи своята чувствителност, а болката може да идва в продължение на дълги години – може би цял живот. Импланти пречат на диагноза на рак. Такса за суета окаже твърде висока.

За да се избегне отвратително изкушението, просто трябва да обичаш себе си. Малко може да бъде обичан и мил, но фалшив – винаги е ужасна.Фалшив гърди – обида на женското тяло, тя се обръща срещу любов на жената, а след това ще се обърнат и срещу нея самата.За да запазите своето здраве, самочувствие и мъжа, те трябва да се върнем към реалността.

А как се отнасяте към изкуствена гърдите? Споделяте в коментарите!