Рецепти за красота » Прически и прически » Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

Опашка се радват на огромна популярност сред цяла прекрасната половина на човечеството на всяка възраст, както малките принцеси, така и за възрастни момичета. В края на краищата, плетене косата изглежда много женствена и красива. Плитка от три направления - това е класика, тя може да плете абсолютно всичко, и дори някои от мъжете. Но тук е малко по-особен косичку под името "рибя опашка", може да предизвика трудности за първи път. В този майсторски клас на сайта womenmagazines.info ще покаже как плитка коса рибя опашка.

Всъщност косичка "рибя опашка" trudges още по-лесно, отколкото класическа плитка. В края на краищата, рибя опашка трябва да се плете само от две направления. Такава косичку се нарича още колоском, ако тя trudges по тип френски (т.е. по главата, а не само от свободните коса). Релеф, който се получава при переплетении, подобни на тези колоски растения или наподобява люспи от риба или опашка на русалка. Оттук и това име "рибя опашка".

Такава косичку можете да плитка само дълги косата си под раменете. Косичка добре изглежда, както на преки, така и на вълнообразни коса, светли или по-тъмни. Също spit рибя опашка се оказва, е много ефектна в мелированных или колорированных косата. В косичке се забелязва подчертан прядки различни цветове или цветове, които може да се направи временно с помощта на цветни пастели за коса .

Фото-урок като плитка коса рибя опашка

На снимката е показано как плитка рибя опашка като се започне от върха и плетя по главата, вземете нови прядки от двете страни (така наречените колоска или френски рибя опашка). Който trudges по главата с превземането на нови направления от двете страни и вплетением ги косичку. За начало може да пропуснете 1, 2, 3, 4 стъпки и плитка рибя опашка на косата в опашката.

Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

За начало трябва да е добре гребен косата си, за да те не спутывались и може лесно да се отдели прядки. Косата в корените може да бъде леко начесать, но съвсем не е задължително, това ще даде една малка сума прическа. Сега разделете на две равни кичура. Рибя опашка ще тъкат, започвайки от върха.

Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

Перекрестите две взети прядки (подложите левия кичур под дясната). Сега трябва да се вземе нова прядку ляво от общата маса на косата (само окаже 3 направления), прехвърли я през левия кичур и се комбинират в едно с дясната прядью. В ръцете си ще превърне отново само в две направления. Същността на плетене в това, че страната се отразяват прядки, се припокриват с друга и се събират.

Сега трябва да се разделят на нова прядку от дясната страна на главата и прехвърлете го през дясната, която държиш в ръката си и да се отнасят към лявата прядке.

Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

Така че продължавайте да тъкане, докато не се заплетете всички косми по главата. От свободните косата и да започне да плете на един най-рибя опашка. Косата разделят на 2 части. От лявата прядки отделяне на тънка прядочку от външния край и добавяме нашата предварителна интерпретация на тази прядку към дясната страна. Сега от дясната част на косата отсоединяем тънка прядку и добавяме нашата предварителна интерпретация си към лявата страна. Така се получава косичка рибя опашка. Колкото по-тънки прядки вземат - все изящней изглежда косичка.

Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

Доплетаем до края и фиксираме върха на опашка ластик за коса. Нататък може да бъде леко растрепать на плитка, се дърпа в страни за направления, като ще разширяване на нея и я прави по-обемно.

Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

От този тип нетиране може да се правят различни прически. Например, такава:

Като плитка коса рибя опашка - урок със снимки и видео

Отделно от виска малка направление, разделете я на две части и заплетите рибя опашка. Същото направете с друга страна. Съединете две резултат опашка в задната част на главата и украсете заколкой.

Видео - как плитка рибя опашка: