Рецепти за красота » Прически и прически » Като плитка панела от косата, снимки и видео

Като плитка панела от косата, снимки и видео

Опашка не дават модни позиция, който вече една година. Колко различни плетений, комбинации от стилове и различни техники на плетене на плитки. Има и сложни прически, подвластные само истински майстор, но и има и много лесни прически с гъвкави проводници. Те могат да се правят за себе си всеки ден сам и това, че те просто не се извършват лишава прическа за красота.

Днес ние ще заплетать стилна косичку около главата си в два варианта. След като прочетете статията Ще научите как плитка панела от косата и да може лесно да се повтори и да се моля за себе си нова и модерна прическа.

За създаване на прическа трябва:

  • Гребен
  • Невидимки за коса
  • По желание лак за коса

Плитка панела от косата, за да бъдат по много различни начини - обикновена единична косичкой, двойна косичкой и по технология на френската плитки. Ако тъкат по технология на френската шиш това също има няколко варианта. Можете да сваляте нови прядки от двете страни, може само отпред или тъкат вывернутую френската косичку и след това я распушить, протегна направления.

Стъпка 1 За начало трябва да е добре причесать косата, за да не беше възли и може да бъде лесно да тъкат чист плитка. След това се отделят малка прядку над ухото, се разделят на три части и да започне да плете обикновена косичку от трите направления. Плитка нужда от цялата прядки до края, отколкото длинней окаже косичка, толкова по-добре.

Стъпка 2 Сега трябва да се построят косичку през главата, като панела на другата страна и да се побира на върха на опашка невидим. Покрийте косата от общата маса и имат прекрасна прическа - косичка-панели от косата! Ще бъде още по-красива, ако свободни косата завить плойкой или друг начин.

Като плитка панела от косата, снимки и видео

Прическата може да се остави в този вариант, а може да се плитка на допълнителна коса от другата страна. Т.е. трябва да се разделят на още един кичур зад ухото, от друга страна, плитка косичку и също прехвърли я на другата страна, здраво осигуряване невидим. Мястото на закрепване на косичек трябва скрити под косата.

Като плитка панела от косата, снимки и видео

Друг вариант е създаването на такъв сладък и очарователен прическите е тъкане на френски плитки. Този начин на плетене на ръба на косата ще е по-сложно и изисква тренировки. Но ако вече знаете как заплетать колосок от френски плитки - прическа няма да доведе до трудности.

Отделно прядку при виска, разделете на три части, направете корици, така че, ако Сте тъчаха обикновена косичку. Нататък до най-прядке трябва да добавите прядку от общата маса на косата. Ширити трябва да продължи обиколката на главата, вплетая в косичку нови прядки от свободните коса.

По-подробно можете да гледате видео: как плитка панела от косата на френската наклонена

Както се вижда, никакви усложнения няма. Прическа с обикновена единична или двойна косичкой подходящ за момичета с дълги или средни коса. Ако правите панела от косата на френската кос - прическата може да се изпълни и на укороченных косата, ако се използва лак или гел за прическата. Това ще позволи на прядками не се разпадне, а да се държим здраво в косичке.

Ако много Ви хареса тази прическа, но по някаква причина не се получава плитка панела от косата си. В такъв случай може да се купи дъвка-косичку за коса. Изберете си трябва да съвпада с цвета на косата си, така че да съвпада по оттенку и изглежда естествено.

Като плитка панела от косата, снимки и видео

Като плитка панела от косата, снимки и видео