Рецепти за красота » Уроци по грим » Как правилно да нанесете спирала. Как да ресницам обем и дължина с помощта на спирала

Как правилно да нанесете спирала. Как да ресницам обем и дължина с помощта на спирала

Жените отцял свят ежедневно използват спирала за вашия грим, така че е много важно да се знае как е правилно да умее да я прилага. Спирала се отнася до быстропортящимся козметични продукти. Желателно е да се използват в рамките на три месеца след отваряне. Мастилото се нанася в края на грим на очите след очна линия и сенки. Така че, как да нанесете спирала за мигли:

Съвети при нанасянето на спирала

  • За да мигли не се разделят, не трябва да се прилага трупове, повече, отколкото е необходимо. Излишък на кланичните трупове може да се облекчи с четката с помощта на памучен тампон.
  • Започнете боядисване на мигли с вътрешната страна век, постепенно преминавайки към външната.
  • Обикновено мастило, боядисани в очите на един слой, но може и повече. При това трябва да се даде на предишния изсъхне преди да нанесете нова.
  • Ако използвате клещи за подкручивания на миглите, а след това първо трябва да се ощипвам мигли, а след това да премине към използването на спирала.
  • За ефект по-гъсти мигли, след като първия слой спирала с помощта на чиста четка нанесете на миглите ронлива захар. След това боядисване на мигли втори път, но не само с външната страна, но и вътрешната. След такъв грим на вашите мигли ще обем повече от два пъти по-дълго.
  • И, накрая, срешете миглите са със специална малка четка, за да свали излишните трупове и разедини мигли.

Видео от гримьор: