Рецепти за красота » Очи и мигли » Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати

На какви само трикове, за да не се налага да отидете на момичетата, за да покори понравившегося мъж. Люлка на миглите, съблазнителен поглед, от който прихваща дъх... Какво може да бъде по-загадъчна и по-красиви?

А да се постигне подобен ефект ще помогне на мигли — пухкава и съблазнителна. Но не всяко момиче може да се похвали с такова богатство. Тук на помощ ще дойде удължаване на миглите. Плюсовете и минусите на процедурата, отзиви за нея разгледаме по-долу.

Технология на удължаване на миглите

Мечтата на всяко момиче — на сутринта се събуди, измийте и веднага красавица. Няма нужда да губите време за грим на очите, а след това през целия ден да се тревожите, че потече мастило, се страхуват да не попаднат под дъжд или започнете да плаче.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Има няколко начина за удължаване на миглите. Те се различават един от друг технология и използваните материали

Има няколко начина за удължаване на миглите. Те се различават един от друг технология и използваните материали.

Японската

Тази технология добре се е утвърдила и си остава най-предпочитана за създаване на буйни и гъсти мигли. Процедурата за изграждане на изкуствени ресничките отнема доста време и изисква от момичета, много търпение, но полученият ефект ще си заслужава.

Японската технология е поресничном приклеивании една изкуствена ресничките на основата на естествена. Този начин изисква от капитана изключителна прецизност и точност. Процедурата е по-добре да се направи в козметичен салон от квалифициран специалист.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Процедурата за изграждане на изкуствени ресничките отнема доста време и изисква от момичета, много търпение, но полученият ефект си заслужава

Ефект от сесията се записва от 1 до 3 месеца в зависимост от интензивността на прилагането на козметични средства и честотата на провеждане хавлиени процедури. Но във всеки случай през 4 седмици се наложи корекция отнеме около час.

Необходимата дължина и смъртността изграждане зависи само от желанието на клиент. Поресничная технология позволява да се използват такива материали, норки, колонки, черен или коприна.

Много момичета, които желаят да изглеждат бляскаво и неустоимо, отдавна вече са избрали за себе си японската технология на удължаване на миглите. Преди процедурата може да попитам съветника за всички плюсове и минуси на метода, да прочетете мнения на други жени. Ресничките, наращенные по този начин, имат много естествен вид.

Американската

Тази технология за изграждане на практически не се различава от японската. Единствената разлика е използван материал. В този случай се прилагат изкуствени мигли от силикон или каучук.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Тази технология за изграждане на практически не се различава от японската. Единствената разлика е използван материал

Най-важното им достойнство е отлична влагонепроницаемость и устойчивост на високи температури. Те позволяват, без страх да присъстват на парна баня или сауна, басейн, да се къпят в морето.

Индонезийската

За тази технология е характерно поресничное натрупване. В този случай за всяка ресничку се нанася специален клей, съдържащ витамин хипоалергичен състав. Той подхранва корените на близки на миглите и да ги укрепва, не причиняват алергии.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Този начин на изграждане на идеална момичета с редки, слаби ресничками

Този начин на изграждане на идеална момичета с редки, слаби ресничками. При това се използват само естествени съставки . Това е най-щадящее удължаване на миглите. Плюсове и минуси, отзиви за него може да се чуе директно в салона преди процедурата.

Обемна техника

Същността на тази технология се състои в изграждане на креплении към собствената си реснице на няколко изкуствени. Ефект натуральности се получава чрез прилагане на много тънки косми. Най-често се използва норка или колона . Останалите материали за такова натрупване може да се окаже тежко и скоро ще падне.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Технология на обемното изграждане ви позволява да се получи почти всяка плътност на миглите, от 2D до 5D

Технология на обемното изграждане ви позволява да се получи почти всяка плътност на миглите, от 2D до 5Г. При това могат да се използват косми с различен цвят. Двойно или тройно D-натрупване, като правило, на практика актриса или певица. Обемът не много добре се възприема в реалния живот, но на сцената изглежда прекрасно.

Пучковая уреди удължаване на мигли

Технологията на изграждане е идеален за специални случаи или важни събития, когато трябва да изглежда шик. Процедурата не отнема много време, максимум час. Но и ефектът се запазва сравнително дълго,не повече от 2 седмици.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Технологията на изграждане е идеален за специални случаи или важни събития, когато трябва да изглежда елегантно

В процеса на изграждане се прилагат букети от 2-5 мигли, които са монтирани на известно разстояние един от друг. Броят на лъчи може да варира в зависимост от избрания ефект.

Избора на най-подходящата технология на изграждане, трябва да се има предвид, че гредата на начин за значително губи поресничному от продължителността на носене, въпреки че изисква много по-малко време и усилия.

Предимства на наращенных на миглите

С дълга и гъста ресничками всяка жена изглежда много ефектно и секси. Затова всички представителки на прекрасния пол се опитват преди всичко да подчертае очите. Преди да вземе решение за удължаване на мигли, трябва да се претеглят всички плюсове и минуси на процедурата.

Основните предимства са, както следва:

 1. Дълготраен ефект , за което свидетелстват многобройни коментари. Наращенные мигли превъзхождат всяка спирала, дори най-скъпата и устойчиви, която при никакви условия не продължи повече от един ден. Като резултат от изграждане на записани не по-малко от 4 седмици без никакви усилия.
 2. Компетентна за удължаване на миглите ще се коригира формата и разрез на очите. Като акцент на външния ъгъл, може да ги леко продълговата контур. Миндалевидная формата на очите да се провали, ако най-дългите мигли място в центъра век, а къса по краищата.
 3. С наращенными миглите могат спокойно да се къпят в басейна или в морето, и да бъде уверена в своята привлекателност при излизане на сушата.
 4. Вече не е необходимо сутрин да направя пълноценна мейкап и да закъснее за работа. Това е много удобно за момичета, които са крайно не достатъчно време сутрин.

  Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Момичета с прави миглите е възможно по това време да забравите за завивке. Тя става ненужна. Наращенные ресничките първоначално имат завой, който изглежда естествено и женствени

 5. Момичета с прави миглите е възможно по това време да забравите за завивке. Тя става ненужна. Наращенные ресничките първоначално имат огъване зависи от избрания материал, който изглежда естествено и женствени.
 6. Процедурата е абсолютно безвредна и безопасна. Рехабилитация след него не се изисква, може веднага да премине към обичайните си занимания. Повечето клиенток удължаване на миглите протича напълно безболезнено. Освен това, ако полученият резултат не допада, можете без затруднения да ги премахнете.
 7. Почти пълната липса на странични ефекти от процедурата. Изграждане на ресничките може всяка жена, която има противопоказания.
 8. Ами и най — важното - това е наистина красиво. За сметка на увеличаване на размера и пищност на миглите, на районните колегии томным и загадъчна, очите изглеждат повече и са изрично.

Ако ежедневно следвате правилата грижи, а след това наращенные ресничките по-дълго време запазват първоначалния си вид, не ще да се счупи и избледнява.

Недостатъци на удължаване на миглите

Въпреки това, освен изрично плюсове, удължаване на миглите, както всяка друга козметична процедура, има своите недостатъци:

 1. Изкуствените мигли се нуждаят от постоянна корекция . За това трябва да посетите козметичен салон не по-рядко от 1 път в месец.
 2. Сесия поресничного изграждане трае не по-малко от 2-3 часа. Не всяка момичета имат достатъчно търпение да издържат на тази дълга процедура.
 3. При грешен избор на дължина на изкуствени косми и броя им, има значителен риск да изглежда като на кукла . Ако ненатуральные мигли, ще се окажат прекалено дебели и тежки, а след това native не издържат на натоварването и ще започнат интензивно да падат.
Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати С наращенными миглите невъзможно е да се спи с лицето към възглавницата

Към минусите, може да се отдаде и различни домакински ограничения: да не се търка очите и без да е необходимо да докосвате ресницам или спи, обръщайки се с лице към възглавницата. Не си струва много да се къпят в морето или басейна, често посещение в сауна или парна баня. От ежедневна грижа за очите трябва да се изключат цялата козметика, която съдържа мазнини, масла, алкохол.

За да направите правилния избор, трябва добре да се оцени такава процедурата, както и удължаване на миглите. Плюсовете и минусите на процедурата, отзиви за нея по-добре да се проучи предварително вреди ще бъде излъчен с технологията на изграждане.

Разглеждането недостатъци на изграждане, трябва да спомена още един момент — рядко се срещат наистина опитни и талантливи специалисти, които човек може без страх да се доверите.

Препоръчително е да се капитанът е имал сертификат или диплома, който дава свидетелство за завършен специален курс. Добре е, когато тези документи са няколко и те са на разположение на преглед.

Удължаване на миглите от квалифициран специалист струва скъпо. Ако master предлага своите услуги на ниска цена, трябва да трябва да бъде предпазлив. Едва ли натрупване в този случай ще бъде направено наистина качествено.

Кой е противопоказан за козметична процедура

Освен конюнктивит и други възпаления на очите, абсолютни ограничения за изграждане на не.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Да се провери реакцията на организма към съставките, влизащи в състава на лепила, трябва да се засили малко на ресничките и чакам резултат

Трябва да бъде с голям осмотрительностью се отнасяме към процедура на момичетата, които имат склонност към алергии. Да се провери реакцията на организма към съставките, влизащи в състава на лепила, трябва да се засили малко на ресничките и чакам резултат. Ако един ден след процедурата без промяна не се случи, спокойно може да преминете към по-нататъшно изграждане.

Обладательницам мазна кожа век преди натрупването на миглите да се вземат предвид всички плюсове и минуси на процедурата , да прочетете мнения на други момичета с подобен проблем. Приклеенные ресничките стоят, разбира се, ще има, но е много кратко, не повече от няколко дни.

Момичета, носят контактни лещи, също си заслужава да се замисля за необходимостта от изграждане на. Преки медицински противопоказания в този случай не, но изкуствени мигли не могат да издържат на контакт с ръце в процеса на ежедневната употреба на лещи. Те бързо пренебрегнете космически и отпадат, увреждане при това естествени мигли.

Как да се възстанови след изграждане на мигли

За никого не е тайна, че процедурата за удължаване може в бъдеще да доведе до проблеми с ресничками. Времето за възстановяване зависи от степента на увреждане и може да отнеме от 4 седмици до 2-3 месеца. Така че момичета трябва да се въоръжите с търпение и да започне пълноценна медицински грижи, насочени към хранене и хидратация на миглите и кожата на клепачите.

Удължаване на миглите: плюсове и минуси, коментари и резултати Най-добрите медицински изложени на ресничките се счита за рициново масло. Тя прекрасно подхранва и укрепва миглите след процедурата за изграждане на

Най-популярни и ефективни начини за възстановяване на повредени ресничките са следните:

 1. Растителни масла. Най-добрите медицински изложени на ресничките се счита за рициново масло. Тя прекрасно подхранва и укрепва миглите и след процедурата на изграждане. Го поставя се препоръчва всеки ден в продължение на месец.
 2. Смеси от масла. Освен рициново масло, добре да се използва от бадем, праскова или зехтин. Смесете ги в равни количества, може да се получи ценна хранителна и лечебна смес за овлажняване на ресничките, стимулиране на растежа им.
 3. Аптечные витамини. За красотата и здравето на очите са необходими витамини А и Е. те могат да се приемат под формата на капсули или в състава на комплексни препарати. Маслен разтвор на витамин добре се прилага директно върху миглите или да добавят в масла и смеси.

Восстанавливая на ресничките, важно е да не забравяме за грижите за кожата на очите. Именно с него трябва да започне на целия лечебен процес.

В това видео показва майсторски клас за изграждане на миглите:

Инструкции стъпка по стъпка за изграждане на можете да видите в този клип:

За класически повишаването можете да разберете от това видео: