Рецепти за красота » Очи и мигли » Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

За много съвременни жени красотата не е само в това, че е дала природата, но и нещо, което може да се създават и поддържат, така че удължаване на миглите става все по-популярен и търсен наравно с другите красота-процедури. Космите, че рамката на очите, представят не само защитна функция, от тяхната дължина и обем зависи красотата на погледа. Така че момичета са готови да използват всички налични методи, за да мигли са буйни и атрактивни.

Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

Преди да решите да изградите себе си мигли изкуствен начин, трябва да се оправи, какви процедури са, какви са резултатите, които дават, да оцени плюсовете и минусите на подобна намеса, а също така да се разбере, вредно ли е удължаване на миглите. След това има още един важен етап ще бъде изборът на надежден и квалифициран майстор, защото от неговия професионализъм ще зависи резултата.

Форми на удължаване на мигли

Варианти на процедури се разделя на няколко групи в зависимост от метода, който се използва, обем, който може да се получи в крайна сметка, както и от формата на ресничките. Продължителността на работа на специалист зависи от това, каква е технологията на изграждане на миглите се прилага. В основата на майстори използват един от двата вида:

 • пучковое;
 • поресничное.

Първи и втори метод ви позволява да получите частично натрупване, или 2D или 3D обем. Често желания краен резултат озвучен момиче, но понякога учителят може да даде своя съвет въз основа на опит и професионален поглед върху косата на клиента.

За да разберат характеристики и различия на всеки метод на изграждане, трябва да се спре на всеки повече, да си плюсове и минуси:

 1. Пучковое натрупване представлява приклеивание изкуствени волосинок, събрани по няколко парчета. Тяхната дължина и брой пакети зависят от характеристиките на собствените си волосинок, а също и от желанието на едно момиче. Процедурата продължава от час до час и половина, мигли издържат на вековете преди няколко седмици при подходящи грижи. Тя обаче има един съществен недостатък – ако отклеивается връзка, на негово място остава забележима точица.
 2. Поресничное натрупване отнема повече време, отколкото предишната процедура, тъй като всеки един изкуствен косъм е залепен до век отделно. Но точно този вид корекция позволява да се постигне максимално естествен резултат. Продължителността на работата на съветника е от 2 до 4 часа в зависимост от обема на работа.

Съществен плюс поресничного изграждане е, че след 3-4 седмици не трябва да се повтаря отново и отново, е достатъчно да се направи корекция и актуализиране на ресничките. Това ще отнеме много по-малко време.

Що се отнася до формата и резултата, това е ефект на натрупване могат да бъдат различни:

 • естествен – дължина и дебелина на ресничките са подбрани в съответствие с наличните косми;
 • лисича ефект – когато дължина на ресничките рязко се променя от малки в ъгли на очите до голяма от външния ръб;
 • беличий ефект – се характеризира средната дължина на всички ресничките и поставяне на няколко греди дълги волосинок от външния край на окото;
 • езотеричен ефект – къси и дълги мигли, които се редуват помежду си.

Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

В това разнообразие на техники и видове изграждане лесно да се объркате и засомневаться, какъв е резултатът все пак искате да получите. Така че за начало майстори препоръчват да се направи класическо удължаване на миглите, за да свикне на новото виждането на себе си, а след това да експериментират с външния си вид.

При това следва да се има предвид, че има редица противопоказания, при които се започва процедура не може да бъде. Към тях се отнасят алергия, вирусна инфекция, захарен диабет, бременност, заболявания на очите, онкологические болест. Някои фактори е временно препятствие за изграждане, други – постоянно. Но за сигурността на собствения си здраве трябва да вземе това предвид.

Как правилно да се подготвят за изграждане на

За процедурата за изграждане на е преминал правилно, а резултатът остана дълго, трябва правилно да се подготви за посещението в козметичен салон. Добри професионалисти, на първата консултация разказват правила за обучение, и само след изпълнение на всички изисквания са готови да се пристъпи към работа. На първо място, трябва да се вгледате внимателно правилата грижа за нарощенными миглите и да разбере за себе си, подходящи ли са те. За да се ефектът да се проведе дълго и изглеждаше привлекателно, те трябва да отделят време и внимание. Не всички момичета са готови за това.

Освен това, подготовката за процедурата включва в себе си такива моменти:

 1. Трябва да се гарантира липсата на алергия към клеящий материал, а също и в това, че липсват противопоказания за изграждане на миглите. Списъка им не е толкова голям, но се запознаете с него трябва да е задължително.
 2. Ако собствени мигли имат по-светъл оттенък, по-добре предварително се боя, да не е забележим контраст. Или, за да изберете цвят изкуствен материал така, че той съвпадащи.
 3. Един ден преди процедурата не може изобщо да използвате грим.

Още един важен момент е изчисляването на времето. Много момичета с изненада откриват, че са прекарали в стола си майстор на 2-3 часа. Специалист, който описва характеристиките и условията за изграждане, задължително трябва да се изразят, колко време ще ви отнеме.

Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

Как се извършва процедурата за изграждане на

Процесът на преобразуване поглед в по-открит и ограден от гъсти волосинками – процедура, сравнимая с бижута работа. Всъщност капитанът наклеивает близо до всеки от естествени мигли още една, изкуствена. Средно век човек расте около 120-150 на ресничките, макар и само половината от тях е подходящ за изграждане. Затова процедурата за изграждане отнема толкова много време.

За да се постигне желания ефект, магистър осъществява тези стъпки:

 1. Обезмасляване на кожата на клепачите в областта на залепване на миглите с цел да се гарантира максимална надеждност и здравина.
 2. Започва наклеивание изкуствени волосинок с вътрешния ъгъл на окото. Капитанът стъпка отдава на ресничкам допълнителни волосинки.
 3. След вътрешни краища на наращиваются външния край на миглите, а след това център.
 4. След края на залепване на капитана на специална малка четка с широки зъби расчесывает всички ресничките. При правилно проведена процедура не би трябвало да е трудност.

Освен това, компетентно завършен поресничное удължаване на миглите, не трябва да причиняват дискомфорт, тежест на клепачите или усещания слипшихся волосинок. Може би само непознати чувството, че в първите няколко дни, което бързо преминава.

Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

Колко дълго ще издържат наращенные мигли

За всеки клиент отговор на въпроса, колко са износени наращенные мигли, отговорът ще бъде различен. Продължителността може да бъде от няколко седмици до няколко месеца и зависят от фактори:

 • професионализъм на майстор;
 • индивидуалната реакция на организма, по-специално, кожата на клепачите и на слизестата обвивка на очите;
 • точността и пълнотата на грижа за миглите;
 • наличието на контактни лещи;
 • качеството на материалите, които се използват в процедурата;
 • по какъв начин е направено натрупване.

За да се удължи срокът на носене на изкуствени ресничките, важно е ясно да се спазват всички препоръки в домашни условия, които ще даде на специалист. Тогава ще се нуждаят от корекция на всеки 3-4 седмици, но ефект няма да остане толкова, колкото момиче иска.

Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

Как правилно да се грижат за миглите наращенными

Има няколко основни правила и насоки, как да се грижи за миглите след изграждане. С течение на времето те ще станат същите прости и естествени, като всяка манипулация грижа за себе си. За да наращенные мигли се хванаха на дълго и не предизвиква дискомфорт или проблемите, трябва да се помни и да изпълняват такива моменти:

 1. Веднага след края на процедурата е необходимо да се даде възможност клею да изсъхне. Тогава имаме очи да не убивам поне 5-6 часа.
 2. В продължение На няколко дни, след посещение на майстор-добре да се избягват бани или сауни, и да не се излага на ресничките изложени на високи температури.
 3. Трябва да се грижат за себе си и да не се докосват очите си с ръце, не търкайте и не забожда дланта си до века. Ако действат сълзи, те трябва да се опитате да премахнете внимателно. Агресивни докосване водят до смятию и дори счупване на миглите.
 4. Сън с лице към възглавницата също може да доведе до този резултат.
 5. Всяка сутрин ресничките трябва да вържете и распрямлять специална четка. При желание може да нюанс ги туш, но тя не трябва да бъде водоустойчива.
 6. Свали грима от очите нужда от специални лосиони. Мастни масла или кремове могат да станат причина за това е, че клей ще престане да изкуствена волосинку.

По този начин, правила за грижа за наращенными миглите не представлява никаква трудност, въпреки че на първо време трябва да се контролира и да следи за своите действия. Но красотата и откритост поглед си струва да се положат усилия и запазване на получения ефект.

Удължаване на миглите: характеристики, разнообразие и в резултат на козметичната процедура

Как да се освободите от наращенные мигли

Някои майстори препоръчват да се правят паузи за почивка на клепачите, а понякога момичетата просто скучно да носят наращенные мигли, така че е важно да се знае, тъй като те са заснети. Най-добре е да го е направил същия майстор, който наклеивал им. Специалист използва подходящи съхраняващи козметични средства, и ще проведе процедура внимателно и професионално. Въпреки че ако желаете, можете да направите това и сами в домашни условия.

За облекчаване на наращенных на миглите нанесете специален разтвор – ремувер, но също може да се използва рициново, маслиново масло или добър мазен крем. Средство да нанесете върху клепачите, изчакайте 10-15 минути, след което изкуствени косъмчета лесно уберутся с век. При това си струва да запомните някои правила мерки:

 1. Не могат да бъдат ресничките, ако очите му са възпалени. Ще трябва да изчакаме, докато състоянието на лигавицата се нормализира, а след това ги изтривате.
 2. Дори ако изглежда, че повечето изкуствени косми по никакъв начин не се пази, не си струва да се опитват да ги извадя един по един или греди. Така може да откъсне и живи ресничките, а възстановяването им ще бъде дълъг.
 3. Нормално сапун, дори и течен, не е най-доброто средство за облекчаване на миглите. Тя дразни деликатна кожа на клепачите и може да доведе до възпаление на очите.

За първи път да стреля наращенные мигли сами не си струва, нека го направи бригадир. Тогава вероятността за появата на негативни последици ще бъде минимална.

Заключение

По този начин, натрупването на мигли става все по-популярен и търсен, тъй като това е една проста и сравнително евтина процедура, която позволява значително да промени външния вид на очите. За всичко мина без последствия и даде очаквания резултат, е важно да се намери добър професионален майстор, както и ясно да се следват всички съвети и препоръки. Тогава ще остане само да се наслаждавате на собствени специални обжалване и дълбочината на вашия поглед.

Автор на статията: Anna