Рецепти за красота » Очи и мигли » Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Рядко, когато долните ресницам се отделя същото внимание, както и горната. Въпреки това, техните цвят, дължина и извивка също влияе на дълбочината и изразителността на погледа. Именно затова има удължаване на миглите на долния клепач. Каква е технологията? Как изглежда процеса?

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения Като изграждане на долните мигли?

Показания

На кого показва процедурата за изграждане на долните мигли? На първо място това са тези момичета и жени, които не могат да се похвалят пушистими ресничками. Ако те нарастят косата само отгоре, и отдолу трябва от ден на ден нюанс туш. В противен случай, те ще бъдат значително се открояват, като поглед неестествено, а начин на недовършени.

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения Красиви мигли

Изграждане на миглите на долния клепач се наложи и на тези, които работят над създаването на празничния образ. В този случай на космите може да бъде украсена с камъчета, тъкани, различни нюанси и други декоративни елементи.

Натрупване на долните мигли – и необходима процедура за тези, които са избрали 3D ефект за по-горните.

Противопоказания

Струва си да се забравя, че увеличаване на ресничките се окаже не на всички. На кого не си струва да се разреши на тази процедура?

 1. Тези, които си мигли тънки и редки, като на снимката. Застроена няма да се подобри ситуацията, а напротив, изострят си, подчертавайки недостатък.
 2. Страдащите от алергии. Алергична реакция може да възникне на материала, от който са изработени косъмчета, и на този, използван в процеса на лепило.
 3. За тези, които имат от раждането на долните мигли са достатъчно изразителни и гъсти.
 4. Момиче и на жените, които на практика липсва огъване на горните мигли. Те могат да се отнасят до по-ниски, да причинява неудобство.
 5. Така дамите, които по форма и засаждане на очите не са показани за процедурата.

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Да правя или да не правя?

Удължаване на миглите на долния клепач има своите предимства и недостатъци, които трябва да се оцени, преди да отидете в салон.

Предимства:

 • Резултат от процедурата е красив естествен огъване, светли мигли и открит поглед. Разликите преди и след може да видите на снимката.
 • Коментари за натрупване на долните мигли казват, че след процедурата е възможно за около седмица да забравите за грима на очите.
 • Ефектен външен вид без много усилия.

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Недостатъци:

 • В процеса на изграждане на очите трябва да бъдат широко отворени. Това може да предизвика сълзене на очите.
 • Трябва да се вземат предвид много нюанси, например, функции на своите мигли, формата на очите и т.н.
 • Капитанът трябва да преминат през специални курсове. Само един специалист може да работи възможно най-точно. Той предпазва очите от попадане в тях изкуствен материал и лепило.
 • Твърде дълги косми могат да се докоснат до кожата и да причинят дискомфорт.

Къде по-добре, за да извърши процедурата?

Както бе споменато по-горе, за провеждане на процедура за изграждане на долните мигли, трябва квалифициран майстор. Изграждане на тях може и у дома. Но преди това, трябва да преминат специални курсове за изграждане на долните мигли. Можете да получите съответните поуки от майстори-специалисти. Това може да се направи в салона или с помощта на видео уроци.

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Грешки

Най-често срещаната грешка е изборът на прекалено дълги косми. Те изглеждат неестествено, като общ начин на отблъскваща.

Още една грешка – прекалено дебели изкуствени мигли. В този случай е необходимо да се спазват пропорциите. Има едно важно правило: за обема на долните мигли трябва да бъде два пъти по-малко, отколкото горните. Наруши това може да бъде случаят, ако се създава образ за празника, на тържествена събития или сцени.

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Работния процес

Технологията е много подобна на натрупване на изкуствени косми на горния клепач. С помощта на специално лепило те се придържаме към естествен ресницам. Единствената разлика е, че по време на процедурата очите трябва да бъдат отворени.

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Процесът се състои от няколко етапа.

 1. Под долните мигли подкладываются защитни ленти или специални силиконови възглавнички.
 2. Вашите мигли се обработват обезжиривающим състав.
 3. С помощта на пинсети, master спадове изкуствен косъм в лепило. Неговият излишък оставя на защитно подушечке.
 4. Сега трябва да намерим ресничку на правилното място така, както е показано на снимката. Повтарям всички горните стъпки, докато не се получи желания обем и ефект.

Натрупване на долните мигли на клепачите: снимки преди и след, технологията за видео, мнения

Правилната грижа

В резултат на изграждане успя да издържи максимално дълго, е необходимо правилно да се грижите за миглите. Има десет основни правила за грижа.

 1. Три часа след процедурата не се препоръчва да се мият. Клеящий състав трябва да изсъхне напълно.
 2. Не си струва да се докоснат мигли ръце.
 3. Преди и след процедурата не трябва да спи с лице във възглавницата.
 4. Според коментарите, да не се губи време за грим. Наращенные мигли и така изглеждат ярки и експресивни.
 5. Премахването на грима, например, сенки за очи и очна линия, трябва да бъде максимално дискретно. За това най-добре е да използвате памучни дискове и пръчки.
 6. Не се препоръчва да се използва мазни и маслени средства за очи. По-добре да се използва козметика на водна основа.
 7. Не може да се измива с топла вода.
 8. Забранено къдри мигли щипчиками.
 9. Не е нужно да посещавате сауна, парна баня и други места с висока влажност и висока температура. Според коментарите, всичко това може значително да намали живота наращенных на миглите.
 10. На тези, които носят очила, не е за изграждане на твърде дълги изкуствени косми.


Натрупване на долните мигли – понякога незаменима процедура. Не си струва да я сами. По-добре да се доверите на професионалист, който е преминал всички необходими уроци за изграждане. Само в такъв случай можете да сте сигурни, че всичко ще мине перфектно и снимки преди и след, ще ви достави удоволствие, а не обърка.