Рецепти за красота » Очи и мигли » Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

Опасно ли е натрупването на миглите, последиците от коментари – това е актуална тема и за това ще говоря по-долу. Сега салони предлагат различни начини за удължаване на миглите: японски, с ефект на кадифе, холивудски, френски и много други. Но не си струва да гоним звонким име, защото това е само рекламен ход. Към днешна дата са известни само две методологии: пучковая и поресничная.

В първия случай, master с помощта на лепило, прикрепляет в няколко части на снопчета от няколко волосинок. Това недолговечный метод, ресничките се държат 1-7 дни, максимум до 10-12 дни. Подходящ за специални случаи.

Поресничное натрупване е в приклеивании на изкуствени мигли.

Какви могат да бъдат последиците

Застроена има своите плюсове и минуси. Добродетели са очевидни, очите ви ще станат по-привлекателни, не е необходимо да губите време за грим, мигли ще бъдат буйни и ефектен, но има и недостатъци. За последствията и предизвикателства знаят далеч не е всичко. Удължаване на миглите има своите недостатъци, за него казват, произтичащи последици, многобройните отзиви и снимки в мрежата:

 1. Неприятно е да се направи маска за лице.
 2. Спи пада на гърба си, тъй като в противен случай нарощенные мигли помнутся, деформира.
 3. Първият път боли окото, и дори няколко дни по-късно им е необходимо периодично да се затвори, за да отпочинали.
 4. Изгаряния и алергични реакции.
 5. Изтъняване на собствени мигли.

Да, недостатъци изграждане на много, но ако се обърнете към професионалист, който работи качествено, скъп материал и има добър опит, тогава последиците могат да бъдат избегнати. Ако една жена желае сама да се извърши тази процедура, а след това тя ще помогне на видео уроци за начинаещи за изграждане на мигли в домашни условия.

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа Как в домашни условия се изграждане на мигли

Изглежда на 100% във всяка ситуация ще помогне за удължаване на миглите. Видео уроци за начинаещи показват стъпка по стъпка ръководство, нюансите и особеностите на процеса. От голямо значение е качеството на материала и лепила, както и по-нататъшни грижи.

Колко време се държат нарощенные мигли

Въпросът е колко време ще издържат нарощеные ресничките вълнува всяка жена, която планира да превърне своите очи. Всичко зависи отново от майстор и на използвания материал.

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

Ако процедурата се изпълнява от професионалист, нещо средно мигли издържат 3-4 седмици, важното е да не забравяме да ходи на корекция, която ще удължи срока на "чорапи" очарователните на ресничките.

Грижа за нарощенными ресничками

Важно е да се знае как да се грижи за нарощенными миглите, за да продължи по-дълго. На този въпрос може да се даде отговор от специалист, в процеса на консултации. Факт е, че материалът, от който са изработени мигли, напълно безвреден. Той не е токсичен, устойчив на студ, не дава реакция при контакт с вода. Основната причина, поради която е залепена на ресничките могат да причинят безпокойство - това е лепило, което приклеивает ги до века. Обикновено се използва за тези цели хипоалергичен лепило, но може да възникне и индивидуалната реакция.

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

И така, как да се грижим за нарощенными миглите в домашни условия? Трябва да се спазват предпазни мерки:

 1. Избягване на механични повреди.
 2. Не търкайте очите си с ръце.
 3. Вземете декоративна козметика трябва да бъде много внимателно, тъй като лепилото може да влезе в реакция с компонентите.
 4. Не спя по лицето, тъй като миглите се деформира.
 5. Избягвайте много високите температури, uv и силна влажност.
 6. Мият лицето си много внимателно, с помощта на специални средства, водата не трябва да попадат в очите.
 7. Пениране на ресничките на специална четка.
 8. Струва си да се откажат от носенето на лещи.
 9. Направи корекция при козметик.

Използвайте за сенки и молив не е забранено. Но за почистване на грим от очите трябва да бъде много внимателно. Сенките трябва да се измие, като клепач на памучен диск, потопен в козметични молочке, а стрелките трябва да бъдат отстранени с помощта на памучни пръчки.

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

Едно от основните правила за грижа за нарощенными миглите — не нанасяйте върху клепачите мазни кремове и масла, както и да не използват водостойкую козметика. Масло влияе негативно на клеевую основа, ресничките могат отвалиться. Умывание трябва да се извършва с помощта на средства на водна основа.

Щипчикам маша се ползват не може да бъде. Също така трябва да се запомни, че в рамките на 2 дни след процедурата, силно не се препоръчва да се направи баня на двойката и да ходят на баня, сауна. По-добре изобщо да изключат тези дейности.

И още един добър съвет: разходите грижи за нарощенными ресничками, не трябва да забравяме, че на всеки 14-28 дни направи корекция! Грижа не е сложен. Ден 2 към него може напълно да свикне и на слот машина да направи всички препоръки. Също така не трябва да забравяме, че очите и клепачите трябва да почиват между наращиваниями трябва да се правят паузи от 4-5 месеца. Ако правилно грижи се провежда не ще, само ще доведе до натрупване на брашно.

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

Че е по-добре да се направи: заламинировать мигли или изграждане на тях?

Много жени, които винаги искат да останат красиви интересува също е въпрос, ламиниране или натрупване на мигли - че е по-добре? Ако говорим за това, че е по-добре, това е важно да се разбере, че тези козметични дейности, имат съвсем различна технология.

При подготовката се използват допълнителни синтетични или естествени косъмчета, които се придържат към своите ресничкам. Ефект на гъсти и дълги мигли се постига веднага, но това не винаги изглежда естествено.

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

На снимката: нарощенные мигли

По време на ламиниране допълнителни космите не се използват. Капитанът работи само с местни миглите. Те се обработват от специални вещества, които им позволяват да станат по-дълги и блестящи. Но ефект шикарности по този начин няма да се постигне.

Удължаване на миглите: последици, ревюта и технология на работа

На снимката: заламинированные мигли

Ламиниране има съществено предимство, което са, както естествеността на външния вид. Миглите получават допълнителен блясък и разкош, се увеличава с дължина, но при това те не се повреждат, а напротив, започват бързо да растат.

Основното предимство на изграждане са както бързи преображение. С него е възможно дори визуално коригира разрез на очите. Необходимостта от цвят туш на миглите ще отпадне.

Преди да вземе решение за процедурата за изграждане, трябва да се посъветва с лекар, тъй като противопоказания тук са много:

 1. Коньюктивит.
 2. Повишена съдържанието на мазнини в кожата.
 3. Склонност към алергии.

Натрупване на вредни за близки на миглите, в последствие е необходимо много време за възстановяването им.

Как може да се отбележи и една друга процедура имат недостатъци, така че избор винаги остава за една дама. Събрали се направи удължаване на миглите, чета последици и отзиви. Важно е добре да мисля, тегло на всички за и против.