Рецепти за красота » Очи и мигли » Натрупване на къси мигли: функция технологии

Натрупване на къси мигли: функция технологии

Натрупване на тънки къси мигли – начин да се направи естествени мигли пухкави, експресивни и запомнящи се. Много жени побаиваются стик изкуствени косъмчета, поради тяхната умишлено създават изкуствен вид и твърде голяма дължина, но не винаги лешмейкеры създават точно такъв ефект. В това отношение решаваща е ролята на желания клиент за крайния резултат. Млади дами предпочитат изключителна дължина, а ето и по-възрастните дами се използва натрупване на косми умерен размер за да се прикрие собствените си недостатъци.

Натрупване на къси мигли: функция технологии

За това, което правят натрупване на къси мигли

Куклени очи очароват и привличат хората, но не на всички жени, подходящ за този ефект на натрупване. Основно той се използва за създаване на дълбок поглед, но за да се придаде естествена измерение и пищност се прилагат космите по-кратко.

Това изкуствено рамкиране може да се носи всеки ден. То е удобно, не трие очите и не тежи на клепачите.

Малко влакна разпределени първоначално в близост до моста на носа, след това от средата на века и постепенно увеличаване на дължината на наружному ръба на очите. Създаден максимално естествен ефект, което означава, изкуствен материал се подбират по такъв начин, че той не се представяше като на фона на родните им на ресничките, а само украшал им и направил по-ярка.

Характеристики на процедури мини натрупване

При изчисляване на дължината на изкуствени косми винаги се отчитат параметрите естествени. Разполага със следните стандарти на материали за изграждане на:

7 мм – използва се за създаване на обема на долния клепач;

10 мм – добрият вариант за формиране на естествения рамката за очите.

14 мм – влакна, които са подходящи за обладательниц собствените си дълги и гъсти ресничките. Помагат да направи изразителен поглед. Основно се припокриват пред триумф или страна. Не са подходящи за светловолосых момичета.

Натрупване на къси мигли: функция технологии

12 мм – използва се за създаване на резултатно на рамката, но със запазване на ефекта натуральности. Идеален вариант за декорация от естествени косми с дължина не по-малко от 7-8 мм.

15-20 мм – най-тежки, тромави. Само за празници и невероятната снимка, след което веднага се изтриват. Не са подходящи за ежедневието, тъй като нарушават структурата на близки косми, се счупи и се огъват по време на боледуването, на сън и т.н.

При обръщение към опитен лашмейкеру може да бъде спокойна за своя нов образ, той ще вземе оптимално мигли за удължаване. В нашия случай оптимален диапазон – 7-10 mm. Само в този случай никой не подозира вас в използването на изкуствени косми.

Също така е важно да изберете правилния къдря. Коротенькие мигли могат да бъдат следващата типа на:

 • B – лек, идеален за създаването на естествен ефект;
 • J – почти незабележим загиб, подходящ за обладательниц преки ресничките;
 • C – разполага с достатъчен ъгъл, за да замени спирала и клещи.

В мини повишаването на важно отделя специално внимание качества материали. Най-добре е за очите да изглеждат копринени косъмчета, имат малка дебелина, добра еластичност и дълбок наситен цвят.

Правила за избор на диаметър на влакната:

 1. 0,15 – косми, подобни на естествени, покрити с мастило.
 2. 0,1 –за работа с крехки, тънки миглите, склонни към загуба. Материалът не се усеща на вековете.
 3. 0,2 - за заети жени, решившихся да се откаже от декоративна козметика, но при това да изглеждат бляскаво по всяко време на денонощието.
 4. 0,25 – имат голяма плътност, тежки, се прилагат само за торжественны случаи.

Капитанът на себе си изберат вас дължина, дебелина и огъване в съответствие с физически данни и да направи възможно най-красиво, естествено удължаване на миглите.

Натрупване на къси мигли: функция технологии

Как да се грижи за миглите и след процедурата

Малки косъмчета, също както и дълги, се нуждаят от редовни грижи, в противен случай техният живот ще бъде кратък и след тях ще останат проблемите с ломкостью, отърваване.

Основни правила:

 1. Не присъстват баня, сауна и други места с висока температура.
 2. Не да спи с лице във възглавницата, за да не се деформира влакна.
 3. Да Не се прилага маска и крем със съдържание на масла и други мастни компоненти на област век.
 4. Изтриване на декоративна козметика от очи само специални тониками и лосиони.
 5. Избягвайте чести контакти с хлорирана и солена вода.
 6. Редовно се вържете на ресничките на специална малка четка, за да ги стетического вид.
 7. Време прекарват корекция.

Спазването на елементарни правила ще ви помогнат да носят красиви мигли в продължение на дълъг период от време и не се влоши състоянието на близки косми.

Натрупване на къси мигли: функция технологии

Защо мигли след изграждане стават по-къси

Причини за влошаване на състоянието на естествени косми след изграждане на комплекта. На първо място в списъка стои нарушение техника на закрепване на изкуствени косъмчета за натурални, използване на нестандартни материали и неправилна грижа в периода между корекции.

В резултат на тези негативни фактори мигли истончаются, се уморяват от това, тяхната структура видимо страда, не идва липсата на храна и започва изтощение, загуба. В първите месеци след отстраняване на изкуствен рамката може да се наблюдава значително намаляване на дължина и обем. Въпреки че в повечето случаи жените просто визуално изглежда, че ги космите стават по-къси, поради навик да видите в огледалото и се чувстват в себе си най-голяма дължина. Опитайте се да сравните дължина по стари снимки, за да се даде точна оценка.

За възстановяване на естествени косми използвайте силата на естествени средства: масла, билки, витамини.

Маска за укрепване и удължаване на мигли:

 • рициново и репейное масло;

Намокрете ватную пръчка или щеточку от старата спирала в маслена основа и внимателно разпределете по цялата дължина на косъма, като внимавате да не докосвате линия на растежа, тъй като има риск да се наложи да поставите масло в очите и да предизвика дразнене на лигавиците. Оптималното време за въздействие – продължение на 15-20 минути. След това трябва да се изплакнете очите си с топла вода.

Не оставяйте през нощта! Масло може да провокира подуване на клепачите.

 • Чай от лайка инфузия. Запарьте трева, се оставя да се охлади до стайна температура и намокрете памучни тампони. Прилагат под формата на компреси за 20-30 минути. Измива след процедурата не трябва да се полезни съставки продължават да действат.

За да мигли бързо се върна предишния вид и са станали много по-строги, по-дълъг, се препоръчва добавяне на маслени основи на витамин E, както и да вземат активно витаминни комплекси за укрепване на косата или разработени специално за поддържане на женската красота.

Роден ресничкам не вади " и обема? Лешмейкеры с лекота изпълняват мечтата си и да създадат за вас едно ново красива рамка за очите. Можете да изграждане на къси влакна, които няма да бъдат выбиваться от общия броя и изглежда изкуствено. Внимателно изпълнена работа изглежда естествено и елегантно. Важното е правилно да изберете майстор, за да не нанесе вреда на външния си вид и здравето на естествени косми.