Рецепти за красота » Грижа за гърдите » Упражнения за мускулите на гърдите. Като спра на гърдите в домашни условия

Упражнения за мускулите на гърдите. Като спра на гърдите в домашни условия

Почти всяка жена мечтае за това за гърдите е красива, висока и еластична. Тонус на гръдните мускули е гаранция за красива гърдите. Млечната жлеза се провежда в гръбните мускули, така че подтянутые и подкаченные мускулите увеличават самата гърдите и повдигнете си.За красива, подтянутой гърдите изглежда страхотно всякобельо. Въпреки това все още не знаят, че има няколко лесни упражнения за поддържане и укрепване на гърдите, които можете да изпълните у дома.

Днес, мястото womenmagazines.info ще покаже ефективни упражнения за уголемяване на гърдите, ще разкажа как бързо може да се стягат гърдите и гръдните мускули в домашни условия.

Грижа за гърдите трябва да бъде комплексен и освен упражнения трябва да се ползва крем за бюста и кожата на деколтето. Уходовые средства ще помогне за подкрепа на кожата в упругом и овлажнено състояние.Повярвайте ми, тези метаморфози със сигурност ще повдигнат настроението ви и самочувствие!

При редовни занимания, които включват в себе си упражнения за уголемяване на гърдите и застрашено от прекомерна експлоатация на всички гръдни мускули, вие със сигурност ще постигнете желания резултат.

И така, пристъпваме към изучаването на трикове. Обърнете вниманието на това, че за упражненията ви е необходимода намерите две гири,смаса до половин килограм или килограм.Не се обезкуражавайте, ако не разполагате с гири, тъй като лесно може да се замени с пластмасови бутилки с вода (1 кг = 1-литровата бутилка вода). Тегло ограничен по този начин, за да гири може да се вдигне или спусне без особени усилия, защото всяко движение трябва да се повтаря по 10 пъти.

Правя тези упражнения трябва да са 3 пъти седмично и след 14 дни може да се наблюдава значително подобрение.

Започваме с подгряване на

Този момент е от ключово значение при всички занимания със спорт, защото без необходимото загряване на мускулите не ще загреят и значително увеличава вероятността от нараняване. Ние ще се развива мускулите на гърдите, така и на тренировка да изпълни точно за тях.

  1. Първото нещо - трябва здраво за себе си прегръдка. В този момент трябва да почувствате, че всички вашите гръдни мускули са в напрежение. Сега ставам прав, выпрямляем гърба му, а ръцете на породата в страна. Това ще бъде нашата първоначалната позиция. За начало, ние прегръщаме себе си, със скръстени ръце. След това, държейки се за четки за раменете, задерживаемся в продължение на 2-3 секунди в този най положение. Трябва да се повтаря 10 пъти, а после да продължат напред.

  2. Второ разминочное упражнение - скокове. За да затопли мускулите на гърдите, ускоряване на работата на сърцето подходящ е ефективно упражнение. Изходна позиция - изправени, краката заедно, ръцете долу. Започваме скокове - расставляем краката в страни и повдигат разтворена ръка в ръка над главата си. На вдишване се върнете в изходна позиция. Скокове извършва в рамките на минути.

  3. Трето упражнение - мелница. Краката на ширината на раменете, започнете кръгови завъртане на ръцете си, последователно. Дясната ръка се издига, на левия в това време отдолу. Въртят ръцете в продължение на 30 секунди.

Основната част от упражненията

Сега загряване е завършен и ние сме готови да преминем към основната част от нашите занимания. С всяко следващо упражнение се изпълнява 10 пъти по 2-3 подход . Само трябва да се запознаете с редица упражнения в размер на 7 парчета.

Упражнения за мускулите на гърдите. Като спра на гърдите в домашни условия

  1. Първо - отглеждане на ръцете с гири в ръка . Започва от първоначалната позиция - разпоредби в легнало положение по гръб. Под плешките препоръчвам да поставя еластична възглавница, която изключва болкови усещания или легнете на мат. Сега вземете гири в ръце и вытягиваем ги нагоре, точно над гърдите. Имаме нужда от гладко изправяне на ръцете в страни и да се върнат в първоначалното си положение с изпънати пред гърдите ръце. Правим упражнение на вдишване - издишване. Дъх - потопете ръцете си в страни, издишване - вдигаме ръцете си нагоре.

  2. Второ - изместването на ръцете с гири . Следващото упражнение се изпълнява в същото изходно положение - легнете по гръб, но преки ръцете с гири са над бедрата. На издишване повдигнете директни ръцете си нагоре и завод за главата. На вдишване се върнете в изходна позиция, съответно, след това има спад на ръце до бедрата.

  3. Трето упражнение - лицеви опори под ъгъл от 45 градуса . Ще изисква от нас използването на такива подръчни предмети като двойка столове или друг хълм. Така че, нагоре към коленете или чорапи (зависи от вашата подготовка), пред вас се постави и двата стола.Сега постави ръце на седалката и на издишване сгибаем ръце. В този момент на гърдите трябва да пропуснете максимално ниско. На вдишване се върнем в нашето изходно положение.

  4. Четвърто - стиска дланите . Сега ставам на крака и поставяме дланите на нивото на гърдите. В продължение на пет - шест секунди ние натиснете дланта на другата длан толкова силно, колкото е възможно. Най-добре между дланите зажимать малка еластична топка.

  5. Пето - лицеви опори от пода . Сега упираемся ръце в пода, опори на колене. Започват ритмични лицеви опори от пода. За обучени момичета, правим фундаменти на чорапи. Издишване - сгибаем ръце и опускаемся, колкото е възможно по-долу. Дъх - выпрямляем ръце. Гърбът трябва да се прави.

  6. Шесто упражнение - гостилница на ръцете с гири към гърдите си . Ставам на крака, малко присаживаемся (приписва бедрата назад, как ще присаживаясь на столче за хранене), на гърба ще бъде приблизително под ъгъл 45 градуса към пода. В ръцете с дъмбели, ръцете вытягиваем пред гърдите, лактите вывернуты настрана. На издишване подтягиваем гири до гърдите си, подготвяйки сцената за лактите зад гърба си. Дъх - выпрямляем ръце пред себе си.

  7. Седмо - гостилница гири до стомаха . Изходна позиция е същата, както и в 6 упражнение. Ръце, за да държите гира перпендикулярна на пода, лактите гледат надолу, ръцете изпънати на нивото на корема. Подтягиваем на дъмбели към корема си, - издишайте. Вытягиваем напред - вдишване.

Релаксация

За да завърши работата ни трябва да изпълни няколко релаксиращи упражнения. Това също е задължителен елемент и може да се състои от няколко техники на вашия собствен избор.

Така, че може да вдигне ръката си и да клатя я от страна на страна по въздуха. Свържете четка в замъка и извади ръцете си, първо напред, после нагоре над главата си и накрая свързвам четка зад гърба си, извади и вдигнете ръцете си доколкото това е възможно (на гърба остава прав).

Освен това, можете да вземете другата ръка за района на четка и тихо се разклаща. Накрая, не се забранява следното: изходно положение - да лежи на пода с изпънати крака и ръце. Дърпа ръцете си нагоре, е необходимо към участък на тялото е толкова, колкото е възможно. След като трябва да се отпуснете.

Прочетете също така:

Маска за гърди - твърдост и лифтинг
Как да запазите хубави гърди по време на и след бременността
Как мъжете се отнасят към силиконови гърди
Упражнения за стягане на задните части

Видео-тренировка за мускулите на гърдите:

Подтягиваем и се обърна гръдните мускули във фитнеса:

 

Онлайн обучение с Джилиан Майкълс (красиви ръце и затягане на стандартите на гърдите):

Правите ли упражнения за увеличаване на мускулите на гърдите и си тиранти? Споделяте в коментарите!