Рецепти за красота » Хармонично и здраво тяло » Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

Нормално суинг преса в класически упражнения като изкачване на корпуса повече поддържаме широк диапазон от горния отдел на пресата. Точно този, където са така наречените кубчета. Но често срещан проблем на много момичета — отлагането на мазнини и выпирающий долната част на корема, който много трудно се поддава на корекция. Коремните мускули се състои от правото на мускулите на корема и кос мускул. От своя страна пряка мускул на корема условно се разделят на горния и долния прес. Така че, ако искате да имате плосък и красив корем трябва да изпълняват упражнения, както на горния, така и долния прес.

Днес, мястото womenmagazines.info ще покаже упражнения за долната преса за момичета , в които отива голяма тежест именно на долния отдел директен мускулите на корема. Изработка на дамско мускули укрепва мускулите, стяга ги, корема става по-плосък. При работа мускулите използват енергия, горят калории и мазнини, така че смело приемаме подложка и започваме преживяване!

Тренировка на прес изпълняваме 2-3 пъти седмично, може да се комбинира с други видове упражнения. Също така може да изпълнява дейност в комплекс с общи упражнения за плосък корем , където отива за изработка както на горната, така и долната част на корема, кос мускул.

За да согнать излишните мазнини трябва да се съчетае физическа активност и правилно хранене — повече протеини, по-малко мазнини и въглехидрати, достатъчен прием на вода.

Упражнения за долна преса за момичета

Първо да направим тренировка в рамките на няколко минути:

  • извършваме накланя на корпуса в страни, напред и назад;
  • въртенето на корпуса в кръг;
  • изпънете ръцете напред и леко ги раздалечете в страни. Повдигат последователно всеки крак, без огъване дотягиваемся крак до дланта на ръката си.

1. Жаба . Това отидете на мат, крака сводим заедно, коленете, разрежда в страна. Котлети срещу към пода, корема замесен. Ръцете вытягиваем по тялото, рамото отрываем от пода и тянемся ръце напред (не забожда брадичката към гърдите, просто гледаме напред). На издишване выпрямляем краката. На вдишайте отново сводим им кажете "жаба". Извършваме 10 повторения в 3 серии. Почувствайте, как да работи добре, долна преса!

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

2. Планк с подтягиванием на краката . Ставам в позиция апликации: упираемся пряк ръце и крака в пода, гърба и краката също са прави. Кръста леко скруглена, корема е въвлечен и напрегната. Алтернативно подтягиваем коляно към противоположната страна на корема, разворачивая бедрата. Извършваме 10 повторения на всеки крак 2-3 подход. Ефективно упражнение за долната преса и косите коремни мускули.

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

3. Планк на лактите . Ставам в позиция апликации, с акцент върху лактите, краката расставляем малко по-широк от раменете. Прави малки стъпки, последователно всеки крак, повдигнете таза. След това се връщаме в изходна позиция. Изпълняваме 5 пъти по 2 серии.

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

4. Вдигане на крака . Това отидете на пода, перекрещиваем краката, ръцете изпънати покрай тялото и управляват в пода. Повдигнете краката под ъгъл от 45 градуса за сметка на път, перекидываем краката зад главата си и повдигнете бедрата за сметка на две. Бавно се върнете в изходна позиция и поставете краката си на пода. Извършваме 10 пъти в 3 серии.

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

5. Area . Седнете на пода, коленете са леко свити, ръцете упираемся в пода близо до бедрата си. За сметка На път отрываем таза от пода, краката выпрямляем и задерживаемся 1-2 секунди. Бавно се движи таза. Извършваме 10 пъти по 2 серии.

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

6. Гостилница на краката . Седна на пода, с лакти упираемся в пода зад гърба си. Повдигнете краката, сгъната в скута си. Издишате стегнете колене към корема, вдишайте отново извади краката си напред. Извършваме 20 пъти по 2 серии.

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

7. Съпротива . Това отидете на гърба си, натиснете напрегната, кръста срещу към пода. Краката отрываем от пода. На издишване подтягиваем коляно към гърдите и едновременно отталкиваем крак с дланите си. Чередуем краката на всяко повторение. Изпълнява 10 пъти за всеки крак по 2 серии.

Упражнения за долна преса за момичета: 7 най-добрите + снимки

Вие вече сте опитвали да изпълняват упражнения за долната преса? Какви са резултатите? Споделяте в коментарите!