Рецепти за красота » Епилация » Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта.

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта.

Епилация с конец — това е най-достъпната и лесна техника за епилация, да се прибегне до която е възможно при всякакви условия, като под ръка само една макара конци. Точно тази простота се дължи на удобство и ефективност на метода. но при това, тя дава възможност за изключително качествено да се отървете от излишните косми, търсейки достоен ефект.

Държат на този начин за обезкосмяване е най-добре предварително, че в случай на липса на допълнителни инструменти, за да се възползват от тази уникална възможност.

Характеристики на епилация конец

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта. Нишката се помага бързо и почти безболезнено да се отървете от излишните косми по цялото тяло.

Обикновено за този процес се използва качествена копринени конци, но и по-прости варианти, например, памучен конец доста силни за тренировка.

Този метод на епилация се появи преди много векове на изток. Именно източните жени са станали едни от първите представители на нежния пол, който искаше да се отърве тялото от излишните косми.

Темата, както и всякакви други уреди за обезкосмяване, има отделен редица предимства и недостатъци, освен това, тя също, както и други опции, изисква предварителна подготовка на кожата, без която цялата процедура няма да донесе никаква полза.

Важно е да се отчита, че една нишка, независимо от цялата си простота, остава все по един и същи инструмент за достатъчно болезнени процедури като епилация същата кола маска, така че си струва да се отнасяме към използването му с цялата си сериозност и отговорност, както и за обикновена епилация.

Предимства и недостатъци на необичайна процедура

Предимствата на епилация конец много, но основните от тях са:

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта.

  • икономия на гориво, защото тази епилация е най — евтиният вариант от всички съществуващи;
  • лекотата на използване и достъпност, нишка, може да се намери почти навсякъде, така че не трябва да взема със себе си, например, в пътуване, което е по-обемист;
  • епилация конец не се различава по своята ефективност от всички други начини, защо и доста успешно се конкурира с тях;
  • липсата на възможни алергични реакции, присъщи на някои други техники;
  • абсолютна ефективност, отстраняване на дори незабележимо първо косми.

Но, въпреки това, този метод има и някои съществени недостатъци, към които могат да бъдат отнесени:

  • тази процедура отнема много време, тъй като активна част от всички "тела" улавя достатъчно малки участъци от кожата, което води до движение "нагоре-надолу" трябва да се повтаря много пъти;
  • всъщност е доста сложно за употреба за епилация на по-трудно достъпни места, така, например, тя категорично не е подходящ за корекция на бикини линия;
  • действие на кожата на кожата, подобна на въздействието на нож по време на бръснене — точно при епилация конец има по-голяма вероятност за повреди и изсушаване на кожата, поради постоянен контакт с конци, отколкото, например, по време на използването на ивици с кола маска..

Важно е да осъзнаем всички плюсове и минуси на тази процедура, които в еднаква степен се отделят и практичността на използване на спиралата, както и трудностите, свързани с избор на този метод.

Като се има предвид по-специално използването на конци, той не може да се нарече най-добрият инструмент, за да се избавите от излишните косми по тялото, но в някои случаи тя може да се превърне в незаменим вариант.

Вижте видео: ниточная епилация от Всичко ще бъде Добре

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта. Да се отървете от излишните косми по тялото не е толкова просто, колкото може да изглежда. Сред различните начини да се отървем от растителност се отличава депилация с помощта на восък. За това е измислена много разновидности на този продукт, който е коренно различен изглед, температура и начин на приложение. Каним ви да прочетете, как да използвате кола маска за епилация.

След провеждане на епилация, кола маска в домашни условия често остават върху кожата следи от него. Най-лесният и популярни начини за премахване на восък тук.

Депиляционный крем за зоната на бикините – добър вариант за тези, които страдат от постоянни кожни раздразнения, причинени от прилагането бритвенного на струг, се страхува от болка, причиняемой восъчни депиляцией или просто се срамуват да дойде в козметичен салон. НАЙ-добрите депиляторов за бикини зона

Епилация в домашни условия

Епилация с конец е начин да се избавите от излишно окосмяване, подходящ точно за домашни условия. Разбира се, може да се намери и салони, които предлагат подобна услуга, но в действителност, в този смисъл няма. Очарованието се крие в простотата на използването на метода и неговата ефективност, както и при желание да се вози в избрания салон и харчене на пари за плащане на съветника може да изберете нещо по-сложно, че е проблематично да прекарате в къщи — епилация, кола маска или друга процедура.

Между другото, съществува дори специален уред, който позволява да се симулира епилация на конци.

Много странен эпилятор прави процедурата по-удобна и позволява на конеца се справят дори и най-трудно достъпни части на тялото или на тези места, където се изисква особена чистота на работа — например, вежди.

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта.

Как правилно да депиляцию кола маска в домашни условия за различните части на тялото по различни методи, можете да научите от нашата статия.

Подготовка за премахване на косата

Важно е ясно да следвате няколко подготвителна етапи, за да епилация е минал наистина успешен и донесе желаните резултати.
На първо място трябва да се подготвят кожата. Тази процедура съвсем стандартна — важното е да използвате всеки дом или вече готов ексфолиант, който ще помогне да се отърве кожата от шелушащихся части, а също така ще премахне мазнини и други замърсявания.

За да се улесни процедурата кожата може за известно време да положат топла кърпа, загрято в гореща вода. Тя ще помогне на порам се отворят, и самата процедура ще бъде много по-лесно, с по-малко болка и по-ефективно.

След подготвителните етапи, е важно внимателно избършете кожата, независимо дали ръцете, лицето и краката, тъй като по време на епилация кожата трябва да бъде идеално суха, всеки влага може само развалят процеса.

Подготовка на конци не изисква почти никакви усилия. Избраната нишка е важно да се прибират под формата на осмици (перекрутив два или дори три пъти). Подобно сплит и е в сила инструмент за епилация. Нишката се сгъва на два пъти, се закрепва малък сноп и се побира на пръстите на двете ръце, за тях тя усукана в знак на безкрайността, след което усукана още веднъж. Точно на конци в центъра на "дизайна" — основен действащ инструмент, дъха на космите.
Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта.

Наистина да се махне всичко ненужно от повърхността на кожата, има и специални инхибитори — средства, които потискат растежа на косъма и в резултат на постепенното отслабване и унищожаване на самата структура на космения фоликул. Научете повече за начините за забавяне растежа на космите след епилация.

Правила за използване на лицето и краката

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта. Основните правила за провеждане на епилация — това внимание към предварителна подготовка на кожата. На този етап отнема голяма част от времето и е в основата на извършване на качествени процедури.

В останалата част на същото епилация конец е доста проста. Трябва да се присъединят към двата края на "осмица" с пръсти и да прекара конец срещу посоката на растежа на космите. Една дупчица, която се образува в центъра, защото от няколко перекручиваний, и ще се пускам на космите от корен.

Наистина, темата ви дава възможност да вземете достатъчно малки участъци от кожата, така че на краката си ще трябва да използвате доста дълго време, но ето, например, за да се отървем от излишната "растителност" на лицето си той ще пасне идеално. Но преди използването на конец с кожата на лицето, трябва да притежават същите манипулации, че и, например, с кожата на краката — търкане, топла кърпа и внимателно высушивание.

Болка, причиняемую эпилятором, са в състояние да издържат далеч не е всичко. А ето депиляционный крем, деликатно въздействащ върху кожата и ефективно унищожават космите, е в състояние да се справят с тази задача е напълно безболезнено. Прочетете отзиви за крема за депилация Батист.

Грижа за кожата

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта. Епилация с конец, макар и да изглежда доста необичайно и много просто, изисква качествено и внимателна грижа за кожата след процедурата.

Важно е редовно да се използва скраб , който ще помогне да се избегне появата и развитието на много врастнали косми и облекчаване на следващите процедури за обезкосмяване.

Също така е Важно и достойно за хидратация, при това по-добре да изберете максимално леко и хранително средство за епилация с конец, може би, в по-голяма степен травмирует кожата си, ако я сравни с други начини да се отървем от излишните косми. Ето защо е много важно грижа за кожата, която ще се възстанови и хидратира след активно физическо въздействие.

Противопоказания и последици

Важното е противопоказание за използването на конец за обезкосмяване — това е повишена чувствителност на кожата.

Твърде суха, нежна и чувствителна кожа, склонная до появата на постоянни синини и драскотини, дори при минимално върху нея въздействие едва ли ще съм благодарен за използването на такъв е достатъчно радикални средства. В края на краищата, освен вырывания косми нишката в целия си "пътища" за кожата е видимо драскотина я повдига незабележими "шелушинки" и достатъчно силно вреди на състоянието и външния вид на кожата.

Ето защо е важно качествено хидратиране и достойни грижи за кожата след провеждане на процедура — те ще ви помогнат да се отървете от такива възможните реакции, като зачервяване, дразнене, прекомерна сухота и повишена чувствителност на кожата.

Видео за вас: как работи ниточный эпилятор

Натурални масла са полезни за целия организъм, имат широко приложение в козметиката, а за масаж е просто задължително! Те лесно се абсорбира от кожата, се формират на добро плъзгане на ръцете по време на масажа, а излишната доста просто се отстраняват. Повече за това, какво е да изберете масло за масаж на тялото.

Коментари

Олга. Не знам защо епилация за зъби, така се похвали, за да се избавите от окосмяването по лицето. Опитах, но, честно казано, това е доста неудобен начин. Като се има предвид формата на лицето е почти невъзможно да се улавят всички косъмчета, отне достатъчно много време, за да се постигне идеален резултат и да се отървете напълно от "антени". Както за мен, малки восъчни ленти за лице, много по-удобно и по-практично. Разбира се, ако говорим за б-ефикасен, всъщност очевидно печели на фона на същите тези восъчни полосочек, но е удобство за мен все пак е по-важно.Разбира се, ако дойде момент, когато ще забравя да купя тези ленти, но ми спешно трябва да се отърве от косата — аз прибегну на конци. Това е сравнително прост начин, аз усвоили достатъчно бързо. В името на експеримента, мисля, че опита си струва всичко.

Епилация с конец как да правя, как да се направи конец за обезкосмяване, като се ползват, видеоклипове, ревюта.

Марина. Епилация с конец — това за мен е нещо съвсем ново. Аз като цяло много не обичам епилация, имам много обостренная болевая чувствителност, зле ли издържат на тази процедура, така че всеки път опитвам нови опции, за да откриете най-безболезнен от тях. Епилация с конец тук стана, между другото, един от водещите възможности. Да, това е достатъчно дълго време да се отървем краката от косата, не е твърде удобно, но поради факта, че нишка улавя за път не е толкова много коса, се оказва, че цялата болка е разделена на малки "порции" и цялата процедура се пренася по-лесно.Е, и мисля, че всички, които поне веднъж са опитвали този метод, винаги-винаги ще подчертаят невероятната си ефективност. Конци пак всеки има дом, но нищо повече и не е необходимо — безплатна процедура, за да се отървете от косата.

Епилация с конец остава много удобен начин да се избавите от излишните косми. От начина има достатъчно на брой минуси, но при правилното използване на конец и броя отношение на кожата със сигурност ще успее да се избегнат евентуални негативни последици. Освен това, ярко предимство се превръща в абсолютна ефективност на процедурите и липса на нужда да търсите допълнителни приспособления или съоръжения.
Епилация конец може да се нарече най-добрият вариант за епилация в много и далечни пътувания, когато е важен всеки сантиметър от чанти, която не искате да заеме средства за обезкосмяване. Но, разбира се, в такъв случай на епилация конец трябва да прекарват достатъчно много време, за да се насладите на здравословна и привлекателна резултат.

Козметика max Factor се радва на голямо търсене сред женската половина от населението вече е в продължение на 80 години. Ние направихме преглед на тонални средства от Макс Фактор, прочетете тук.

Кожата на ръцете е много чувствителна и понякога трябва да положат максимални усилия, че го хидратира и възстанови. Ще помогнат в решаването на този проблем специален крем за грижа за ръце. За най-добрите кремове за ръце на тази статия.