Рецепти за красота » Хармонично и здраво тяло » Ефективните упражнения за стягане на задните части: снимки + видео

Ефективните упражнения за стягане на задните части: снимки + видео

 

За форма и красив вид на бедрата отговаря на голяма ягодичная мускул, който се намира по-близо до повърхността. Тя помага за поддържането на тялото в изправено положение, участва при ходене и тичане. Ако човек спортен, води активен и пъргав начин на живот — задните части от него заоблени и подтянутые. От заседналия начин на живот и ниска двигателна активност мускулите омекват за безполезен, намаляване на обема, в резултат на което плячка droops и изглежда "неаппетитно". Но, това е лесно да се определи специални упражнения. Това е, което ние сега и се заемете!

Днес на страницата на womenmagazines.info , ние показваме комплекс от ефективни упражнения за стягане на задните части , при редовното изпълнение на които задната точка придобива атрактивни форми.

Подкачать и стягат бедрата ще упражнения с различни приседаниями и втурване, е добре да се използва допълнителна тежест. Като утяжелителей се използват гири, можете да ги замени с пластмасови бутилки с вода и всички други тежки предмети, които е удобен за държане в ръка.

Без допълнително тегло всяко упражнение може да се изпълнява по 25-40 пъти, ако включите вашата гири, упражнения се изпълняват 10-15 пъти в рамките на 2-3 подход. Работят не само големия седалищен мускул, но и на всички мускули на бедрата. Занятията се провеждат 3-4 пъти в седмицата и само след месец редовни тренировки ще забележите положителни промени в тяхната стойност.

Комплекс упражнения за задните части и бедрата

Тренировка показва шампионка на Русия по лека атлетика Татяна Тюменева. Започва занимания с подгряване на мускулите и цялото тяло: скокове, накланя встрани, бързо ходене или бягане. При завършване на обучение, което трябва да направя стречинг: да се навеждате напред и да достигнат дланите на пода, краката трябва да останат прави.

Първото упражнение — squat

На изходното изправено положение, краката на ширината на раменете. Правим клекове по такъв начин, като че ли искаме да седна отзад на стола. Коленете не трябва да излизат извън чорапи, при приседании бедрата станат успоредни на пода. Цялото тегло трябва да се прехвърли към петата и да ставам за сметка на седалището мускулите. Вие трябва да ги да се чувстват напрежение. Гърба изправен, гледаме напред. Приседаем, да дърпа ръцете пред себе си — въздух, нагоре, издишайте.Ефективните упражнения за стягане на задните части: снимки + видео

 

Второто упражнение — клекове плие

За това упражнение трябва да се вземе утяжелитель. Изходна позиция — краката си широко встрани, краката и коленете си гледат в страни. На вдишване приседаем, върти остава прав, коремът е въвлечен, коленете да се различават в посока към носкам. Присед се прави, докато бедрата станат успоредни на пода. Издишване — издигат се в изходно положение.

Ефективните упражнения за стягане на задните части: снимки + видео

Трето упражнение — lunges на един крак

Изходна позиция стои, във всяка ръка по една гира. Правим крачка напред, чрез огъване на коленете под прав ъгъл, един крак долу, другата е горе. Долните коляното не дотрагиваемся до секс, все се прави на тегло, мускулна винаги трябва да се държат в напрежение. Забележки се правят последователно на всеки крак.

Ефективните упражнения за стягане на задните части: снимки + видео

Четвърто упражнение — клекове на един крак

Това упражнение изисква определена тренировка. За начало може да използвате за опора и се държат за нея с една ръка. Цялото тегло трябва да се прехвърлят към една краката, на петата. При приседании коляното не трябва да тръгва за чорап, в противен случай към него идва голямо натоварване, а ягодичная мускул остава почти без работа. Изходна позиция — стои на един крак, другият согнута в коляното, корпус леко наклонен напред, на вдишване сгибаем крак в коляното, гърба е прав, корпус се навежда напред. Издишване — нагоре на един крак. Приседание се прави по 10-15 пъти за всеки крак.

Ефективните упражнения за стягане на задните части: снимки + видео

Пето упражнение — подскоки

Изходна позиция — изправени, левия крак високо вдигаме, държим равновесие с ръцете си. Далеч назад уводим левия крак, като набляга на десния крак. Отново, трябва да следват, за да коляното не върви на крак и сгибалось под прав ъгъл.

Ефективните упражнения за стягане на задните части: снимки + видео

 

Видео. Ефективна тренировка у дома за лифтинг на задните части

Вие вече сте опитвали да се отдадете според упражнения? Споделяте в коментарите!