Рецепти за красота » Очи и мигли » Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее

В преследване на красотата на младите момичета често се купуват кремове за лице и тяло, правят маски, за да се поддържа естествената красота и растежа на косата. Но защо-това по-рядко жените се грижат за веждите и миглите, въпреки че шик ресничките и обворожительный поглед искат да имат всичко. А в същото време да се грижим за тях е много просто! Достатъчно е да купите в аптеката или в магазина за козметика масло за веждите и миглите DNC.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее Масло за мигли DNC

Каква е ползата?

При продължителна употреба на козметика ресничките значително омекват и се влошава. А ако е в процедура на изграждане, а след това ловецът точно ще бъде жалко! За да мигли изглеждаха здрави и добре поддържан, най-добре се ползват специални козметични масла DNC. Благодарение на входящ в състава си комплекс вещества се увеличава броят за избиране на природен пигмент на косъма. Миглите се правят меки, по-рядко падат, увеличава тяхната дължина и смъртността, цветът става наситен поради тонирующих свойства на средства. Веждите също стават по-дебел, придобиват красива форма.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее Нанасяне на спирала

Вече повече от месец няма нужда да се ползват туш, молив и сенки за вежди. А ако има алергия към декоративна козметика, след това е маслото става за жените тази пръчка-выручалочкой.

В комплекс " обикновено включва:

 • етерични масла (рициново, репейное, ядки);
 • екстракти от растения (eleutherococcus, жен-шен);
 • витамини (А, Д, С, D, е и група В);
 • микроелементи (цинк, желязо, калций, фосфор).

Масло DNC за мигли и вежди

Един от най-добрите средства за грижа за миглите и веждите се счита за масло DNC хранително за миглите и веждите от марката Gemene. Има много ревюта, восхваляющих това е козметично масло, което е стимулатор на растежа на косъма, укрепва, възстановява благодарение на подхранващ полезни вещества. При това е бюджетен вариант, което също е важно. Състава на това лекарство е напълно естествена и няма да ви донесе вреда, а големия обем траят дълго време на прилагането.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее Масло DNC

Масло DNC ядки за мигли също натрупа доста положителни отзиви. През месец прилагането на мигли наистина стават силни и здрави. Потребителите похвали го стягащ ефект, комфортно и леко извита щеточку, натурален състав (централен компонент – ядки масло), приятна миризма. Дори и малко масло DNC попадат върху лигавицата на очите, дискомфорт усети не ще.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее Масло DNC ядки за мигли

Масло DNC тонирующее за мигли и вежди – ефективно и икономически, е много удобно да се прилага, не щиплет очите и не предизвиква зачервяване на клепачите. Отлично укрепва косата, стимулира растежа им, а резултатът след прилагането се запазва за дълго. Тонирующие свойства на маслото DNC от марката Gemene правят миглите и веждите са по-тъмни.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее Масло DNC тонирующее

Какво изобщо има масло?

Ако сте алергични към един или друг компонент на козметични масла DNC, спокойно може да се вземе от аптеката, нормално, нали, за да действа тя ще бъде вече не са в комплекс.

 • Рициново – евтини, но много помага за възстановяване на увредените мигли.
 • Репейное – достъпно средство, лекува и придава добре поддържан вид.
 • Бадемово – хранително масло, стимулатор на растежа.
 • Зехтин – прави косата блестяща и по-силни.
 • Морски зърнастец – връща волоскам еластичност, е укрепване на имоти.
 • Ядки – спира силна загуба на ресничките.

Както виждате, всяко масло се отразява върху всеки един аспект, така че, ако ресницам и бровям е необходим пълен набор от намаляването на процедури, храна и грижи, – възползвайте се от козметично масло DNC.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее

Как се прилага?

Както при нанасянето на крем или маска върху кожата си, трябва да го изчисти от козметика, така и при използване на масло DNC преди всичко е необходимо да се премахнат останките на спирала и сенки за очи. По време на лечение на миглите по-добре да не се насладите на водоустойчив грим, който трудно се отмива, ако не я махнете напълно, косата не получават необходимата доза полезни хранителни и укрепване на веществата.

Важно! Преди употреба нанесете малко количество от козметични масла DNC на ръка. Ако 15-30 минути на това място не ще зачервяване или сърбеж, алергия към влизащи в състава компоненти, които не са.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее

Набиране на специална четка за рисуване с малко масло и внимателно нанесете на миглите, не се качва на лигавицата на очите. В противен случай може да се появи силно зачервяване, сърбеж, оток на клепачите. На вежди и се нанася средство със специална малка четка, след което маслото трябва с пръсти да се втрие в кожата с кръгови движения, гребен с четка от спирала в различни посоки, за да увеличи притока на кръв и ускоряване на възстановителния процес. Направи тази процедура трябва да се ежедневно, вечер се оставя за няколко часа.Не си струва да се оставят масло DNC за цяла нощ, тъй като това може да доведе до сутринта подуване на клепачите. Лечение на мигли и вежди нужда от курсовете: от 15 дни до един месец, след което да направите почивка.

На какво да обърнем внимание при покупка на средства DNC?

Винаги проверявайте:

 • срок на годност;
 • целостта на опаковката, която трябва да бъде много стабилна;
 • как се съхранява масло (в тъмно и сухо място при стайна температура).

След отваряне на опаковката масло може да се съхранява за дълго време, ако са спазени всички условия.

Масло за мигли DNC: козметично хранително, ядки и тонирующее

Подлечить и възстановяване на повредени мигли винаги може да е козметично масло. Тя отлично подхранва, насища с полезни вещества, поради което увеличава растежа и количеството на веждите и миглите. Да се ползват, те са много удобни, най — важното- да не забравят да изпълнява процедура всеки ден след отстраняване на грим. Ефект-здравите и дебели мигли се запазва за дълго време.